H&F vs. UTIS- הקרב המלא!

../images/Emo117.gifH&F vs. UTIS- הקרב המלא!../images/Emo117.gif

אז בגלל שהפורום די שומם לאחרונה, החלטתי לפתוח נושא לדיון. נכון שזה נושא די חרוש כאן, וברור לכולנו שH&F הרבה יותר טוב מUTIS, אבל בכל זאת, אם נבחן כל שיר ושיר בנפרד ונשווה אותו לשיר ה"מקביל" שלו באלבום השני- מעניין באיזה הפרש ינצח H&F... ולכן, בכל כמה ימים אני יעלה לדיון כאן שיר אחד מH&F ומולו שיר דומה מUTIS וכל אחד יוכל להצביע לשיר המועדף עליו מבין השניים
ולפני שנכנס לעומק האלבומים עצמם- מה אתם אומרים על עיצוב העטיפות של שני האלבומים? מי שבעד העיצוב של H&F , שישרשר לכאן-
ומי שחושב ששל UTIS יפה יותר, שישרשר-
מקווה שתשתפו פעולה

hagayx

New member
זה לא ברור לכולנו

H&F הרבה יותר טוב מUTIS העטיפה של UTIS יפה יותר.

H&F - יחי המינימליזם!

אני לא אוהבת את זה שמלהקה שדוגלת בשחור לבן וכו' הם התמסחרו כך עד לרמה של וילונות אמבט

hagayx

New member
יש משהו בדברייך

אני פשוט התאהבתי בציור שיש לי על הפלאפון

lesli

New member
omg

וילונות אמבט??? מה נסגר? את באמת חושבת שהעטיפה שלהם נראית כמו וילונות אמבט?

../images/Emo6.gif

היא התכוונה לכל המרצ'נדייז הנלווים לUTIS, וביניהם- כן,כן- גם וילון אמבט!!

../images/Emo6.gif חס וחלילה! כפי ששרי אמרה

יש פשוט כזה מוצר. הציורים שלהם עכשיו מהממים לא אמרתי שלא! אני פשוט חושבת שזה קצת לא קשור זה הכל

lesli

New member
אוקיי חחחח

אני לא מאמינה שהם באמת עשו וילונות... חחחח
סורי אם הייתי יותר מדי כסחנית חחח

לי ממש קשה להחליט, אבל

נראה לי שבכל זאת H&F יותר טוב, כי כל הרעיון הזה של הפטישים הוא ממש פשוט, אבל גם ממש מקורי! אבל מצד שני, אני גם אוהבת את הסוסים של UTIS.....

hagayx

New member
חוץ מזה

ששוודית עיצבה את הלוגו של utis אז זה בכלל לא שאלה..

lesli

New member
UTIS!../images/Emo221.gif

לדעתי העטיפה של UTIS יותר יפה ומיוחדת וכרגע IIAW ב-MTV!!!!!!!!!!!

hagayx

New member
מה קרה

שפתאום יש קין בMTV? חשבתי שהערוץ הזה שם רק חרא, אין לו טיפת כבוד למוזיקה טובה! לא כמו VH1 שיודע להעריך את קין (ואת שאר המוזיקה הטובה)

lesli

New member
WELL

תתפלא הם לא שמים רק חרא עובדה שהם שמים את קין את מיי כמיקל רומנס מיוז ועוד ועוד רבים וטובים...

hagayx

New member
הפעם האחרונה שראיתי את קין בMTV

הטלווזיה אצלי דלוקה כל הזמן על הערוץ והפעם האחרונה שראיתי את קין בMTV הייתה בטקס בחירת השירים של השנה בנובמבר כשקין הופיעו שם. וברור שיש כמה יוצאים מהכלל וכימיקל ומיוז הם באמת טובים אבל באופן כללי רוב הזמן MTV משדר חרא!

למעלה