|OFF| אז, מה אתם עשיתם אתמול בערב?
י ירדן והדיסקו New member 16/5/06 #1 ../images/Emo117.gif../images/Emo116.gif../images/Emo167.gif|OFF| אז, מה אתם עשיתם אתמול בערב?
R RTur New member 17/5/06 #2 חברים שלי חטפו אותי למדורה שלהם חח אני תכננתי להירקב בבית וללמוד למתכונת שתקעו לי ליום חמישי ולא באמת יש לי מספיק זמן ללמוד אליה.. אז תכננתי ללמוד ולוותר על התענוג של המדורה.. אבל אז ב-12 בלילה חברים שלי באו עם אוטו וחטפו אותי לשם בכוח חחחח והיה ממש כיף וחזרתי ב-4 הבייתה..
חברים שלי חטפו אותי למדורה שלהם חח אני תכננתי להירקב בבית וללמוד למתכונת שתקעו לי ליום חמישי ולא באמת יש לי מספיק זמן ללמוד אליה.. אז תכננתי ללמוד ולוותר על התענוג של המדורה.. אבל אז ב-12 בלילה חברים שלי באו עם אוטו וחטפו אותי לשם בכוח חחחח והיה ממש כיף וחזרתי ב-4 הבייתה..
נ נועה גלוסקא New member 17/5/06 #3 לפעמים צריך גם לבלות! אני גאה בחברים שלך! העיקר שנהנית ולא נרקבת. בטח היום חרשת... אנחנו חגגנו לדודים שלי יומנישואים ויומלדת של דוד שלי. היה נחמד!
לפעמים צריך גם לבלות! אני גאה בחברים שלך! העיקר שנהנית ולא נרקבת. בטח היום חרשת... אנחנו חגגנו לדודים שלי יומנישואים ויומלדת של דוד שלי. היה נחמד!
C crazy monkey New member 19/5/06 #6 לא רע אבל בהתחשב בעובדה שגם במגן הלך לי לא רע ובסוף קבלתי 77... לא מפתחת ציפיות... ציפיה אחת יש בליבי והיא שהדיסק יצא כבר...
לא רע אבל בהתחשב בעובדה שגם במגן הלך לי לא רע ובסוף קבלתי 77... לא מפתחת ציפיות... ציפיה אחת יש בליבי והיא שהדיסק יצא כבר...
נ נועה גלוסקא New member 19/5/06 #7 שזה יעזור לך בבגרויות חחחחחחח... בכל מצב שלא יהיה אני מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות!!!! בהצלחה מאמי!!! רק עוד חודשיים (פחות!) וזה נגמר!!!!
שזה יעזור לך בבגרויות חחחחחחח... בכל מצב שלא יהיה אני מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות!!!! בהצלחה מאמי!!! רק עוד חודשיים (פחות!) וזה נגמר!!!!