תכנון שבועי!

ריהותם

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo169.gifתכנון שבועי!

יום ראשון: מבחן בהיסטוריה,בוחן באנגלית שלא ידעתי עליו,ללמוד למתכונת באנגלית,ללמוד למתמטיקה?
יום שני:ללמוד לאנגלית,בי"ס,עריכה,שיעור פסנתר בערבללמוד קצת למתמטיקה
יום שלישי:מתכונת באנגלית,ללמוד למתמטיקה,אולי פעולה
יום רביעי:ללמוד למתמטיקה מלא!בי"ס
יום חמישי:מתכונת במתמטיקה.ללמוד לתקשורת תמנון|יום שישי:ללמוד לתקשורת |תמנוןיום שבת:ללמוד לתקשורת ואולי ל"ג בעומר(כי הדתים בעיר שלנו רוצים לדחות את זה ביום כי זה חילול שבת) שבוע טוב לכולן!

McLife135

New member
../images/Emo135.gifתכנוןןן ../images/Emo13.gif

יום ראשון:בצפר, להשלים שעות שיננההה !
יום שני: בצפר, רופא שיניים+כפ"ס, להתכונן למבחן בלשון
יום שלישי:מבחן בלשון
יום רביעי:שיעור פרטי, בצפר, להתכונן למבחן באנגלית
יום חמישי:מבחן באנגלית
יום שישי:מקווה לקבל תשובות אם אני נוסעת ללונדון או לא
יום שבת:לג בעומר בערב D:

sweet shir

New member
מתכננת :)

יום ראשון: מתכונת מעבדה בביולוגיה, ואז כל היוווום ראיתי גליייייייייי DDDD: איזה סדרה מלכה יואו
יום שני: בבוקר קניון עם אמא ואז להתכונן למתמטיקה כל היום. יום שלישי: להתכונן למתמטיקה. אולי לצאת לריצה חחח כן בטח.XD יום רביעי: בגרות בספורט, להתכונן למתמטיקה. יום חמישי: מבחן מסכם במתמטיקה. להתכונן לבגרות בע"פ בכימיה. יום שישי: בגרות בע"פ בכימיה + חלוקת תעודות. יום שבת: ל"ג בעומר + לחגוג יומולדת לחברה D:

גיל3333

New member
../images/Emo87.gifתכנון שבועי:)

תכנון שבועי:]
יום ראשון:ללכת לשלי ללמוד למבחן מסכם במתמטיקה שביום שלישיO:
יום שני:אסיפת הורים|:אני מקווה לא ללכת אליה ללמוד למתמטיקה ללמוד למדעים ברביעי וללמוד למיצ"ב באנגלית בחמישי
יום שלישי:מבחן מסכם במתמטיקה ללמוד למדעים ולמיצ"ב באנגלית
יום רביעי:מבחן במדעים ללמוד למיצ"ב באנגלית
יום חמישי:מיצ"ב באנגלית
יום שישי:לנוח מכל המבחנים ונראה כבר מה נעשהD:
יום שבת:ל"ג בעומר אם לא דוחים אותו.. שאלה..מישהי הולכת לזה?http://www.asiamusic.co.il/lz/ או מכירה מישהו שהולך לזה?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מתכננת:)

אחרי הרבה זמן שלא הייתי הייתה לי בעיה>< אני אעלה את הפינה שלי כמה שיותר מהר.. יום ראשון - הצגהD: לעשות ללולה טיפול פרעושים. יום שני - מבחן בלשון. יום שלישי - צופים, בוחן באנגלית. יום רביעי - להתכונן לאזרחות. יום חמישי - מבחן באזרחות, לקנות דברים לל"ג בעומר. יום שישי - צופים. יום שבת - ל"ג בעומרררררררר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתכננת. D:

יום ראשון: ללמוד מתמטיקה >.< יום שני: ללמוד מתמטיקה -.- יום שלישי: מבחן במתמטיקה + שמו"צ יום רביעי: לראות משחק של ברצלונה בטלוויזיה.XD יום חמישי: האמ בצפר? :) יום שישי: שוק, ללכת לסרט החדש של רוברט פטינסון עם חברות *-* יום שבת: לישון. D:

Ms Brightside D

New member
תכנוניישן ../images/Emo6.gif

ראשון: הייתי בבית במקום ביתספר כי יש לי כאבים בגב, בערב הלכתי לחווה לטפל ברומיק
שני: בבית, ללמוד למפמ"ר במת', בערב שוב חווה, שלישי: מסיימת ללמוד מאוחר-משצ"ים. אורטופד, אוסטיאופת, צילום שיניים (ביקורת על הטיפול שהורידו לי ת'גשר
) ולהיפגש עם החבר
רביעי: מבחן באנגלית שאין מה ללמוד אליו, אחר"כ קניון עם חברה לקנות מתנה לידיד שלי ליומולדת, בערב חווה (שיעור קפיצות על רומיק
) חמישי: להיפגש עם החבר?
שישי: בחווה, להכין את הכל לתחרות וליפיף את רומיק
שבת: תחרות ליגת בוגרים ארצית, אמא.. אני פוחדת
בערב (אני יהיה לי כוח) ל"ג בעומר עם החבר (מדורה קטנה, מרשמלו, תפוחיאדמה, גיטרות וכיף
)

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

ראשון-מילואים שני-חופש שלישי-עבודה. אוטו חדש
רביעי-עבודה ואחרי זה אוכל? חמישי-חופש שישי-חופש שבת-עבודה

../images/Emo34.gifשלי ../images/Emo27.gif

ראשון - בחן במת' . שני- להתכונן למבחן בהסטוריה שלישי - להתכונן למבחן בהסטוריה . ללכת לקניון רביעי - להתכונן למבחן בהסטוריה חמישי-מבחן בהסטוריה
וקניות לל"ג בעומר שישי-יוצאים? שבת-לנסוע לאיפשהו לדעת XD

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gif התכנון שלייייי [:

יום ראשון: מבחן בערבית
לישון, ללכת עם אמא יום שני: יום דפוק <_< ללמוד לתנ"כ יום שלישי: מבחן בתנ"כ, חוג אומנות, יומולדת לאמא
אז הולכים למסעדה או משו
בערב סבא וסבתא באים
יום רביעי: תכנונים לל"ג בעומר יום חמישי: ללמוד לבוחן במתמטיקה יום שישי: בוחן במתמטיקה, יוצאים בערב [?] יום שבת: לישוןן ול"ג בעומר
שיהיה לכן שבוע קסום

למעלה