../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo170.gif../images/Emo167.gif

1. היית במדורה? 2. עם מי? 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? 4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר? 5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות? 6. אספתם קרשים? 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג? 8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר? 9. אוכל מרשמלו על האש? 10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה? 11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? 12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר? 13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים? 14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? 15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום? 16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה? 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר? 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ? 19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך? 20. אני מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית? [מצטערת שזה בלשון זכר. מועתק מסקרים ושאלונים]

tahel93

New member
אנווווווכי

1. היית במדורה? חברים מהסניף, אבל לא הגדרנו את זה כמדורת בני עקיבא.. 2. עם מי? ראה 1 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? אינטימית 4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר?ממש לא!! 5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות?לא 6. אספתם קרשים?3 שעות לפני המדורה 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג?מלא קרשים!! 8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר?תפו"א 9. אוכל מרשמלו על האש?איככככככ 10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה?משתדלת 11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? שחלק הולכים באמצע 12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר?משתלדת 13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים? ח"ו! החור באוזון! 14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? 15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום?כן 16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה?מידי פעם 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר?לא 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ?נפלאא 19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך?חחחחחח לא 20. אני מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית?פחות או יותר

yaelush3

New member
מתחמקת מללמוד לתנ"ך

בבקשה תעיפו אותי מפה.. 1. היית במדורה? הייתי 2. עם מי?חברות, עם כל הסניף 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים?אינטימית 4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר?אהא..
5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות?מזה לא 6. אספתם קרשים?חח.. לא.. 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג?פחח.. השנה לא הייתה לנו מדורה בכלל.. רק נקניקיות על המנגל.. 8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר?על האש 9. אוכל מרשמלו על האש?לא, אני לא סובלת את זה 10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה?לא 11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר?התפו"א 12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר?אהא 13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים?כ"כ לא.. 14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? 15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום?אכן כן 16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה?רק בל"ג בעומר 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר?יש בזה משו 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ? 19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך?לא 20. אני מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית?אכן לילה טוב..

כולנו מתחמקים מללמוד לתנ"ך../images/Emo3.gif

המתכונת שלי בחמישי...
ומגיע לי צל"ש
גמרתי ללמוד את דברים
עכשיו נשאר איוב, תהילים, ישעיה, שמואל א'+ב' ושופטים... ויש לי רק עוד יום וחצי

אין לי כבר כח ללמוד../images/Emo178.gif

קבעתי ב6 עם חברה שנגמור ללמוד את כל החומר...אנחנו מקדימות קצת את שבועות...
יהיה טוב בעז"ה

yaelush3

New member
גם אני!!

גמרתי את ספר דברים בשלוש שעות! [מה אני זוכרת זה כבר סיפור אחר, אבל סיימתי!!] עכשיו נשאר איוב, תהילים, ישעיהו, שופטים, שמואל א' וב', אבל זה נראה אופטימי מתמיד.. =] בהצלחה מותק!!

yaelush3

New member
|ימינה|

ישעיהו, תהילים ואיוב- כן, שופטים, שמואל א'+ב' זה רק בקיאות.

yaelush3

New member
נכון,

אאל"ט אלו פרקים אחרים.. יאללה.. עוד מעט אני גומרת עם 5 יח"ל תנ"ך.. בהצלחה!!

בסוף יהיה טוב../images/Emo24.gif

אחרי הכל, רק עוד בגרות אחת בתנ"ך וגמרנו
השקעה אחרונה...

אז מה אם כבר עבר המון זמן? ../images/Emo9.gif

1. היית במדורה? כן.. 2. עם מי? עם החברות הכי שוות בעולם.. 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? ממ.. נלך על אינטימית 4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר? לא.. ל"ג בעומר, בכל זאת.. 5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות? לא ממש.. 6. אספתם קרשים? לא.. סינג'רו באותו רגע ממדורות לידנו 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג? מסתפקת במועט 8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר? מרשמלו על האש!! 9. אוכל מרשמלו על האש? יאאמי 10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה? אם אני מצליחה, למה לא? 11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? הבוקר.. 12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר? ב-ר-ו-ר!! 13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים?
14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? 15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום? כן.. 16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה? תמיד.. 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר? הא? 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ? בעסה... לחכות עוד שנה.. 19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך? העדפתי לישון..
20. אני מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית? מאוד, ב"ה..

אחחח למי יש כח לתנ"ך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

1. היית במדורה? לא 2. עם מי? --- 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? מדורה אינטימית עם חברות קרובות
4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר? לא כזה... 5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות?לא 6. אספתם קרשים?לא 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג? לי מספיק קומזיץ + על האש...
8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר? מרשמלו
9. אוכל מרשמלו על האש?
10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה?לא..תמיד פורשים באמצע לבית של מישי ורואים סרטים עד הבוקר
11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? החול בנעליים
12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר? לפעמים
13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים?
חס וחסה! אני ביולוגית
14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? ביולוגיה
15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום?ברור...אחרי יהיו שריפות
16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה?קומזיץ בשאר השנה.. 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר?אולי...אף פעם לא חשבתי על זה.. 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ? יופי טופי
19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך?כבר מזמן עבר ל"ג בעומר.... 20. אני מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית?לא הייתי

למעלה