אמונה ואורית הציעו,קבלתי וכך זה נראה
ל ליאור מלי New member 30/4/07 #2 ../images/Emo66.gifאגס בג'ינס, תודה אלינצ'וק היה כיף להכין אותו, אני בעד סיפוקים מיידיים
א איולי New member 30/4/07 #5 ../images/Emo20.gifואי וואי וואי! איזה יופי!!!! הציפורים כובשות את ליבי! כל כך יפות ! מלאות שימחה , הצבע שלהם מנגן את האביב של ויולדי! וגם אגס וגם תפוח? מלוש! שיבעת המינים את! מכל טוב הארץ!
../images/Emo20.gifואי וואי וואי! איזה יופי!!!! הציפורים כובשות את ליבי! כל כך יפות ! מלאות שימחה , הצבע שלהם מנגן את האביב של ויולדי! וגם אגס וגם תפוח? מלוש! שיבעת המינים את! מכל טוב הארץ!
E eilym New member 30/4/07 #10 מלי, העמדת הציפורים המקסימות בפנים ובחוץ משרה רוגע ומרווח נשימה גדול. ממש אביב. הפירות מקסימים. השילוב בין הליבוד לג'ינס מדהים.
מלי, העמדת הציפורים המקסימות בפנים ובחוץ משרה רוגע ומרווח נשימה גדול. ממש אביב. הפירות מקסימים. השילוב בין הליבוד לג'ינס מדהים.
ט טלושקלה New member 1/5/07 #15 ../images/Emo66.gifמלצקהלה את מהממת והעבודות שלך כמוך ו.. אני מבינה שיש געגוע אז יהיה כיף מחר
E e m u n a New member 1/5/07 #17 ../images/Emo45.gif וגם הפירות - אבל שווה לצלם שוב, קצת יותר באור! רוצים לראות את הג'ינס כמושצריך!
A aliner New member 30/4/07 #3 המלצה מצויינת היתה לאמונה שלנו עכשיו הרבה יותר טוב. לא שמקודם לא היה מקסים, אבל עכשיו לכל אחת שטח מחייה מכובד יותר. והאגס - יוצא מקסים גם בג'ינס ואני רואה נכון, העלים מלובדים? איזה יופי של שילוב. שיחוק מלי - כרגיל!
המלצה מצויינת היתה לאמונה שלנו עכשיו הרבה יותר טוב. לא שמקודם לא היה מקסים, אבל עכשיו לכל אחת שטח מחייה מכובד יותר. והאגס - יוצא מקסים גם בג'ינס ואני רואה נכון, העלים מלובדים? איזה יופי של שילוב. שיחוק מלי - כרגיל!
א איולי New member 30/4/07 #6 , ../images/Emo221.gifיו הו! נוספה עוד ציפורת קטנטונת סגול , סגולה!!!! תיראו על הכלוב!!! מתוקונת בונבוניתה קטינה!
, ../images/Emo221.gifיו הו! נוספה עוד ציפורת קטנטונת סגול , סגולה!!!! תיראו על הכלוב!!! מתוקונת בונבוניתה קטינה!
א אירית דולמן New member 30/4/07 #7 האגס והתפוח ניפלאים שילוב החומרים נהדר לטעמי. כלוב הצפרים קיבל חיים.
H hen79 New member 30/4/07 #11 רק שתדעי לך שגם אני גם אעשה לי כלוב כזה... לא יודעת מתי אבל אני אעשה. נקודה. וגם סימן קריאה! להראות שאני החלטית. וחוצ'מזה הפירות משגעים. צריך לעשות תערוכת אגסים.
רק שתדעי לך שגם אני גם אעשה לי כלוב כזה... לא יודעת מתי אבל אני אעשה. נקודה. וגם סימן קריאה! להראות שאני החלטית. וחוצ'מזה הפירות משגעים. צריך לעשות תערוכת אגסים.
ה הדס והחמישה New member 1/5/07 #18 איזה תוכונים מקסימים ושקטים.. אולי גם הבת שלי תסכים להחליף את התוכי המלכלך והמרעיש שלה בכמה כאלה ?