../images/Emo118.gifסיפורים ממפגש אשכול מוזיקה של תפוז ../images/Emo9.gif
היי בנות
בדיוק עכשיו חזרתי הביתה ממפגש במשרדי תפוז ברמת גן, של מנהלי פורומים של תפוז באשכול מוזיקה
האמת היה ממש ממש נחמד.. בהתחלה טרפנו פיצות
(והורדתי איזה חצי בקבוק מיץ תפוזים), אחרי שכולם הגיעו התחלנו לפטפט קצת כל אחד על הפורום שלו.. אחרי פטפוטים דיונים ושכל אחד הספיק להתגאות קצת בפורום שלו (וכמו שאתן יודעות, אין יותר גאה בכם ממני
), יוני מנהל אשכול מוזיקה של תפוז, פתח כל מיני נושאים שדיברנו עליהם (דברים לשפר, שיטות לשיקום פורומים וכו'), ואז יוני הוציא את הגיטרה וגרם לכולנו לבהות בתדהמה.. הוא מוזיקאי מוכשר בטירוף, ממש היה לי כיף לשמוע אותו
במפגש יצא לי להכיר מנהלי פורומים של אביב גפן, קרן פלס, מירי מסיקה, ג'אז ובלוז, פאנק ומיי כמיקל רומנס. כמו שאתן ישר מתארות לעצמך אני והמנהלת של מיי כמיקל רומנס (נעם, בלי ו'), ישר התחלנו להחליף רשמים, כי הפורומים שלנו די דומים בנושא, ונשמור על קשר במסנג'ר.. חח אני מקווה שהיא תבוא לראות את הגיבוש בפורום שלנו
שתדעו, שממש היה לי כיף לדבר על הפורום שלנו, כמה שכולם מגובשים כאן.. סיפרתי על מנהלות הפינות בפורום שמתקתקות מדי שבוע פינות מסקרנות, על תהילולית האדומה שלנו שעושה עבודה נפלאה (ואפילו הקפידה לתת לי היום על הראש שאני לא מספיק בפורום
חחח
).. באמת שאתם נותנים לי הרגשה טובה בכל פעם שאני מתיישב במחשב
ומי יודע.. ימים יגידו, אולי גם יהיה לנו מנהל פינה ביום מן הימים
בכל אופן, מחר על הבוקר אני ומיכל יוצאים לאילת במשאית המגניבה של אבא שלה
חח... אני, מיכל וההורים שלה נוסעים עד מוצ"ש לאילת, עם המון המון תוכניות מגניבות (רכיבה על חמורים, ואולי אפילו שחייה עם דולפינים אם יצא) ואני ממש ממש מחכה לחופשה הזו כבר המון המון זמן.. לא יזיק לי קצת בטן גב בקראון פלזה
אני יודע מה כולכם חושבים (וכן, אני רשמית עובר ללשון זכר כי לתומר מגיע!), "מה נעשה בלי דני כל כך הרבה זמן??".. אל נא תדאגו אזרחים ואזרחות, לדני יש לפטופ והוא יהיה איתכם מאילת
מחכה לשמוע את כל הסיפורים שלכם על הבגרויות האחרונות של השנה..
אוהב, דני
נ.ב - פינקתי בתמונה עם שיער קצוץ שצילמתי הרגע במיוחד בשבילכן! (ולכן אתן לא תתלוננו על האיכות הנוראית
)