ברוכים הבאים!

adiii1

New member
פורום אזולאי...

שלום לכם, פורום אזולאי היקרים. קודם כל, אני מצטערת אם זה לא היה נכון לפתוח שרשור חדש פשוט אני לא יודעת אם אתם זוכרים או מכירים אותי, אני לא פעילה פה מי יודע מה, אבל אני מכירה וגם דיברתי עם כמה אנשים מפה. וחשבתי לי אולי כדי שאני אחזור לכאן באמת ולשוב להיות פעילה ולהכיר אתכם קצת יותר לעומק. אז נעים מאוד כולם אני עדי, בת 15 וחצי (עוד מעט 16) מגבעת זאב, שתהיה לכולכם שבת שלום ואני מקווה להשתלב פה.
ויוסי, אם תקרא וגם אם לא אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה בהמשך אתה מוכשר בטירוף ואני מעריכה אותך מאוד.

עוד משהו

את מוזמנת לומר לנו איך קוראים לך, מאיפה את, בת כמה את, פורומים נוספים שאת כותבת בהם, אם יש לך את הדיסק של יוסי - אם כן, מה השיר האהוב עלייך בו ואם לא - רוצי לקנות !!

adiii1

New member
חחח טוב אז ככה...

קודם כל תודה אריאל. למרות שכתבתי אני אכתוב שוב שאני עדי, בת 15 וחצי (עוד מעט 16), מגבעת זאב, יש לי ת'דיסק של יוסי, אני בפורום הרשמי של הראל מויאל ועוד כמה אבל לא ממש פעילה והשיר האהוב עליי מהאלבום השני הוא דה ז'וו ואהבה בת 20 ומהראשון אני אוהבת את אמא.

1מאיוש

New member
ברוכה השבה עדי ../images/Emo9.gif

הקשבת לדברים שלי בסוף .. יפה..
טוב מי שלא יודע.. עדי למדה איתי בחטיבה [= ולמרות שהיא לא הייתה בפורום תקופה ארוכה בפורום היא נכנסה להתעדכן וגם אני סיפרת לה דברים.. והיא שומעת המון את יוסי [= והיא קיבלה ממני את הגלויה שקיבלנו במסיבת זהב [= [= .. =]

adiii1

New member
תודה מאיה.

גם על השיחה באותו ערב, גם על הגלוייה של יוסי-פשוט על הכל ממש תודה. ובהחלט אני שומעת את יוסי, אם לא הייתי שומעת לא היית רואה אותי פה.
וכוכבה, תודה רבה.

adiii1

New member
תודה רבה לכולכם.

אתם מקסימים, אני ממש מקווה שייצא לי להיות כאן הרבה ולכתוב.

למעלה