גולשים חדשים בפורום

Abigail483

New member
הבלוג הרשמי לטוקיו הוטל בישרא בלוג.

שלום אנשים ואנשות! אני אביגיל, המנהלת הראשית בבלוג של טוקיו הוטל בישרא בלוג. אני ממש שמחה להיכנס לפורום הזה ולראות את הפעילות שלו, הוא נראה מדהים! מעכשיו אני אהיה פעילה בפורום, אני ושאר המנהלות מהבלוג. אנחנו נשמח לאחד קהילות בצורה הרבה יותר טובה, כדי שהפיצול בין כל הקהילות הקטנות יעלם וככה נוכל להיות קהילה אחת גדולה, בדיוק כמו ב2008. אני אשמח אם תכירו את המעריצות בבלוג, ובאתר הישראלי הרשמי, וכנ"ל לגביהן בפורום הזה. כל האתרים הקיימים והפעילים, כמו הבלוג, האתר הישראלי הרשמי, האתר של מאי וקארין והפורום הזה, הולכים לשתף פעולה, וככה נדאג שתקבלו את הטוב ביותר וכמה שיותר מטוקיו הוטל, בצורה שהכי נוחה לכם, ועם כמה שיותר אנשים! מקווה להכיר את כולכם בקרוב! אוהבת המוני המונים, אביגיל3> נ.ב. שמתי קישורים לאתרים שהזכרתי למעלה, מקווה שתיכנסו ותהנו:)

THai483

New member
הבלוג הרשמי למעריצים טוקיו הוטל בישראל.

שלום :) אני תאי, אחת ממנהלות הבלוג הרשמי. כמו שראיתם, אביגיל כבר הציגה את עצמה. עברתי על כמה שרשורים פה והפורום נראה לי מעולה, למרות שאמרו לי שהשבוע הנוכחי לא מציג את הפורום בשיאו. אני אתחיל לעקוב ומקווה שגם אתם תבואו לבלוג, קהילת טוקיו הוטל בישראל זו קהילה מדהימה שצריכה להתגבש כמה שיותר :)

YourMyShadow

New member
חדשה :O

אמממ... כה. אני סול בת-עוד חודשיים וקצת-15, ואמממ.. וואו . אני מעריצה מלאמלא זמן *~* בכל אופן, אמרו לי להירשם וזה, אז נרשמתי :O ונראלי שהייתי פעם בפורום פה, אבל אני כבר לא זוכרת כמה פורומים עברתי ככה ש... :O

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifברוכית! :)

אני מקווה שתיהיא פעילה ביחד איתנו. D:

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחח מי אמר? ../images/Emo6.gif

בכל מצב, ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

e t a

New member
../images/Emo118.gifהיי סול ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
מקווה שתהני מכל הפינות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תהילה, בת 16 מירוחם. השתלבות מהירה ונעימה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifברוכית! D:

אממ, אני מאז שהוא הוקם ואני לא זוכרת אותך.
התלבות מהירה ומהנה! P: אני ליהי\היילי. D: או היילז.
בת 19 וחצי.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif הידד! 3:

אז תאי, את באה לפה הרבה?
חחח סתם, יש לך מסן?XD מה כולם יבשים כותבים מצטרפים ולא מביאים לנו להתקשר איתם? P:

THai483

New member
(;

חחחחחחחחחחח עכשיו אני אבוא לפה הרבה! כן, יש לי :) יש פה פרטי או משהו? אני עדיין לא מכירה טוב את תפוז חחחחחח

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח את יכולה לשלוח ב"מסר"../images/Emo43.gif

פשוט תלחצי על כינוי של מישהו, ואז יפתח לך חלון קטן - תלחצי שם "שלח מסר" וזהו :]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח כן יש מסרים פרטיים!

מתחת לתפוז אנשים - פורומים. יש לך; שלום Xx Haley xX -תמונה של הודעה0-החלפת שם-יציאה אז איפה שההודעות האלה זה המסרים ואם את לוחצת עליי את יכולה לשלוח לי מסר. אם את רוצה אני אשלח לך.:) בצעם עזבי אותך חחח. קחי את שלי - [email protected]

למעלה