דרושים: צוות היגוי וחשיבה לפורום

../images/Emo118.gif דרושים: צוות היגוי וחשיבה לפורום ../images/Emo47.gif

אני מניחה ששמתם
לאחרונה שהפורום קצת האט את פעילותו, והייתי שמחה לו הייתה יותר פעילות ולכן הייתי מאוד שמחה לקבל פידבקים ממכם- הערות, הארות, דברים שהייתם רוצים שיהיה בפורום, דברים שאפשר לוותר עליהם וכו'. אז כאן זה המקום לכתוב הערות, טענות וכדומה
וגם אני אשמח לאיזה 2 עוזרים נחמדים, שיעזרו ברעיונות וקידום הפורום- אז מי שמעוניין, נא לציין זאת בבקשה. אני מאוד אשמח לשיתוף פעולה, כי חשוב בעיני מאוד לפתח את הפורום, ולהפוך אותו לבית לאחים
. יאלא להתפקד
פרפרית

Russet

New member
אני חושבת שכדאי לעשות כמה דברים

הראשון הוא איזושהי תחרות של אחים, על גבי הפורום או בעצם להרים ארוע בעזרת הנהלת תפוז בת"א נגיד בגן המשולש (אם קוראים לו כך..) ולפרסם את זה בכל הפורומים כארוע של אחים ואחיות- ילדים מתחת לגיל 13 נגיד יגיעו עם ההורים ושיהיה ממש הפנינג מגניב. אם זה כבר מוגזם מדי אני אשמח לעזור במידת היכולת לארגן תחרות מגניבה בלי החסות הישירה של ההנהלה. מעבר לזה- כמובן פרסום בכל פורום בו המנהלים מסכימים, כמה שיותר אנשים שיכניסו לחתימה שלהם את המשפט- בפורום להיות אחים כבר ביקרת?\חפש אותי בפורום להיות אחים\להיות אח זה להיות תותח וכל מיני כאלה אני לא כ"כ יצירתית כרגע... הזמנות אישיות בתיבות המסרים להשתמש בקשרים כלומר אנשי מפתח שמסתובבים בהרבה פורומים (לצערי לא אני, עברתי את הגיל בו כתבתי במיליון פורומים במקביל) שיפיצו את השמועה. אם יעלו לי עוד רעיונות אני אגיד, הייתי מבקשת מאחותי להיכנס לכתוב פה אבל עד שהיא מגיעה הבייתה יש לה דברים קצת יותר חשובים על הראש, קצינים פלצניים מה לעשות?..

תודה על ההערות והארות ../images/Emo39.gif

לגבי מפגש- כרגע לא עולה על הפרק, אנחנו מספר מועט של גולשים ומניסיון העבר- המפגשים לא ממש יוצאים לפועל, כל עוד יש מספר קטן של משתתפים. לגבי תחרות- כבר היו בעבר כמה תחרויות ואולי בקרוב נארגן עוד תחרות, אם יש לך או לאחרים רעיונות לפעילויות אני אשמח כמובן לשמוע. ואני מבינה שאת תשמחי להיות בצוות החשיבה של הפורום, ויש לי הרגשה שאת תהיי הרבה לעזר, אני צודקת
אני אשמח לשמוע רעיונות לפעילויות, פינות ועוד- אפשר גם במסרים.

Russet

New member
מניסיון- אני התחלתי במפגשים של 4 אנשים בזמנו

ולאחר שנה כבר היינו משהו כמו 30-40 אנשים שהגיעו קבוע למפגשים 4-5-6 פעמים בשנה. אומנם זה היה לפני המון זמן, תחת ניק אחר אבל כשנכנסתי לנהל את פורום בני עקיבא המתחרה הרצינית שלנו הייתה כיפה ולאט לאט עם המון רעש פרסום וחברים הבאנו אנשים והפרחנו את הפורום. שם בנינו די מאפס, קיבלנו פורום מטופח אך דליל והכנסנו מלא הפעלות- סקירה שבועית על מה עברנו בפורום, דבר תורה והיה ממש כיף.

אז יאלא ננסה- אני אפתח סקר בנושא ונראה

מה יהיו התגובות, ואם יהיו תגובות ואנשים ירצו- נארגן מפגש

../images/Emo124.gif יש סקר בנושא מפגש- כן או לא.

נא לענות בשורה הכחולה שלמעלה באופציית "סקר" אם אתם במערכת הישנה, ובקוביה "עוד בפורום" במערכת החדשה. תזכרו: מי שמצביע- משפיע

למעלה