המצעד המעופף

inbal287

New member
../images/Emo118.gifהמצעד המעופף../images/Emo118.gif

[+
]
שבוע 15
יוצאים מהמצעד
Room On The 3rd Floor תגידו לי, השתגעתם?! איך שיר כה מושלם יוצא?! הזדמנות הבאה שלו חסר לכם שהוא לא נכנס למקום הראשון
! הוא היה איתנו מתחילת המצעד ואפילו הגיע למקום הראשון, שבוע שעבר היה במקום 4 וממנו הוא יוצא
.
Build Me Up Buttercup שהיה שבוע שעבר בחדשים לשיפוטכם להזדמנות השנייה שלו ולא קיבל מספיק נקודות על מנת להיכנס למצעד.
מקרא סימנים
-עלייה
-ירידה
-כניסה חדשה
-דריכה במקום
-דריכה במקום ראשון
המצעד
1. BROCCOLI
שבוע 2 ברציפות
2. All About You
שבוע 2 ברציפות
3. Unsaid Things
של 5 מקומות
4. Not Alone
של מקום 1
5. Memory Lane
של 2 מקומות
6. You've Got A Friend
שבוע 2 ברציפות
7. Guy Who Turned Her Down
של 2 מקומות
8. Met This Girl
של 2 מקומות
9. She Left Me
10. Hypnotized
של 5 מקומות
חדשים לשיפוטכם
I'll Be Ok
Obviously
הזדמנות II
המצעד השבוע מוקדש לחן ולינע שחגגו יומולדת ביום רביעי, מזל טוב לשתיכן
כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם.
תלונות,בקשות,הצעות לשיפור,מכתבי נאצה,שוחד וגם סתם מחמאות -ניתן לשלוח במסר אישי
סופשבוע נעים לכולם
אל תשכחו להצביע

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifוואי איך היפנוטייזד הגיע למקום אחרון לעזאזל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif 1. Hypnotized 2. broccoli 3. obviously 4. all about you 5. i'll be ok היה לי קשה במיוחד היום../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

DesertRose7

New member
../images/Emo126.gif התגעגעתי לאיקון הזה..

1.Guy Who Turned Her Down 2.I'll Be Ok 3.Hypnotized 4.She Left Me 5.Met This Girl
תצביעו

Hip Hop star

New member
../images/Emo87.gifM!NE../images/Emo87.gif

1)Not Alone 2)I'll Be Ok 3)Obviously 4)Hypnotized 5)Met This Girl עכשיו אגיד את דבריי: WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF נסגררררררררררררררררררררררררררררררררררררר איתכןןןןןןןןןןןןןןן?! ?! ?! ?! ?! ?! !? ?! ?! ?! ?! !? !? !? ?! !? ?! אתן...אתן...אתן...אתן...אתן כאלה רררררררררררררררררררררר!איך הוצאתן לי את ROT3F?!איך?!מה אין לכן לב ככה לשבור לי ת'לב?!כאילו...כאילו...למה?!מה עשיתי לכן שאתן ככה מוציאות לי את סיבת חיי?! ככה מנפצות לי חלום של חדר/דירה בקומה שלישית?!בסדר...אולי אף אחד לא ראה שפגעתן בי,אבל ההוא למעלה כן יודע...ואולי בחיים אתן תסבלו...אבל בעולם הבא הכאב שתסבלו אין כמוהו,והוא ככלום לסבל שיהיה לכן בחייכן האומללים שלכן!אחורי שהרסתן את שלי והוצאתן את המלאך שבלב!גרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בהתחלה רציתי להחרים את המצעד,אבל אז נזכרקתי שזאת לא אשמתה של לירון החמודה,אלא שלכן!שבקושי מצביעות,אחריי שהיא משקיעה כ"כ קשה,ועל כל העבודה שאתן משקיעות,אתן פשוט מתעלמות?!ומאי,מה את עוד עושה פה?!רוצי לדניי ודאגי וזהו!תגידי שאת רוצה את הילדים שלהם,וסתם את משוטטת בפורום שלהם?!אעעעעע...תתעלמי,סתם אני אוהבת לערב אותך בכעסים שלי..לא אישי,יה? בכל מקרה,לירון,בבקשה תעמידי את ROT3F להזדמנות שנייה בשבוע הבא.!בבקשה,אין לך מושג..אני חייבת לציין שהפינה שלך היא הפינה האהובה עליי!אחריי שאני מצביעה,את המצעד שלי אני שמה במדיה פלייר,ונהנית לשמוע את בחירותיי,וזה עושה לי סוף שבוע טוב...אבל אז כת פורום מקפליי היה חייב להרוס את חייה של ילדה תמימה,ולההקריב כקורבן את הנשמה הטהורה שלה,לטובת הנשמות האפלות,החבויות במעמקי הפורום האפל והארור!אבל ברגע שיגיג המשיח לירון,ויחזיר לחיים את הנשמה הטהורה,כל בנות הכת האפל ייברחו בפחד רב,וייצטערו על היום שבו צפיתי בו עוזב!אעעעעעעעעעעעעעעעעע

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo2.gif

אמאלה. קצת הבהלת אותי
. אבל תודה על כל המחמאות...
בקשר להזדמנות השנייה של ROT3F, אשתדל
!

Hip Hop star

New member
בבקשה../images/Emo45.gif

כל המחמאות מגיעות לך!
על ההשקעה שאת עושה במצעד,ובאמת אשמח לראות את ROT3F בקרוב........................

danirit1

New member
סליחה אבל זה באמת לא יפה

אני ממש משתגעת שאני כמעט לא מבינה על מה אתן מדברות אף אחד לא מועיל בטובו לענות לי מה השיר הישן ממורי ליין נכנס עכשיו לעניינים ומי יכול לשלוח לי את השירים כי האתר YOU SEND IT לא עובד לי...זה ממש לא יפה מצדכן בנות כי אני ביקשתי הרבה פעמים ואף אחד לא שם עליי! אפילו ענו לי בתגובות להודעה אבל בכלל לא קשור למה שרשמתי!!!! יש לי דבר אחד להגיד לכן: תודה רבה! במיוחד לך שחר...

DesertRose7

New member
כמה דברים לי אליך..

דבר ראשון - פעם הבאה.. תנצל"שי הודעה ולא סתם ככה במצעד כשזה ממש לא קשור דבר שני- אני לא 24 שעות על המשחב ככה שאני לא רואה הכל! דבר שלישי- אם את כל כך התעצבנת שלא ענו לך.. ואת מאשימה אותי.. למה לא באת ושאלת בפרטי? דבר רביעי- אם YOUSENDIT לא עובד לך.. אין לי הרבה מה לעשו תבעניין אלא רק לשלוח לך את השירים באיסי או במסנג'ר. שבשביל זה את רק צריכה לבקש את המספר והכתובת או לבדוק בטאגליינס של הפורום בשרשור הכרות שכתוב שם הכל. אז לפני שאת מוציעה פה עצבים על מישהו, תחשבי שוב.

danirit1

New member
מה<???!?!!?!?!

מה זה נצל''ש? וחוץ מזה את ענית פה על הודעות הרבה פעמים וכל הזמן...וחוץ מזה ביקשתי ממך מעל 5 פעמים בתפוז ובהייד פארק את האייס או המסנג'ר שלך כי אני ממש לא בעניינים ואני מחפשת מישהו שיעדכן אותי אוף!!!

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

נצל"ש - ניצול שרשור זאת אומרת כשיש לך שאלות או סתם דברים שקשורים אבל לא מצריכים פתיחת שרשור חדש. או אם יש לך דברים שבכלל לא קשורים לנושא של הפורום תמיד אפשר לנצל שרשור קיים כבר. אבל לא כאלה שכבר יש בהם דיוניום או סתם חבל להרוס (ע"ע השרשור הזה). עידכונים - כל מה שאני יודעת ואחרים יודעים כתוב פה בפורום. אין לי שום דבר אחר לעדכן חוץ ממה שכבר כתוב פה. במסנג'ר שלי - [email protected] אני אשמח לעזור לך שם אם יש לך עוד שאלות ותלונות. ברגע שאת נחמדה לאנשים- הם יהיו נחמדים אליך וזה אומר - לפעול לפי החוקים של הפורום שכולם כבר מכירים.

Hip Hop star

New member
תקשיבי.........

לא יודעת איפה היית,כששמתי פה את המסנג'ר שלי כדי לעזור לך...ואולי אם תהיי פחות לחוצה,ותלמדי קצת על חוקי הפורום,מישהו "יועיל" בטובו לעזור לך.................קאפיש?

../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif

All About You Obviously Met This Girl Unsaid Things I'll Be Ok

../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif

All About You Obviously Met This Girl Unsaid Things I'll Be Ok

D4Ever

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif

1.Not Alone 2.Obviously 3.Hypnotized 4.All About You 5.Broccoli

S182

New member
MINE=]

אמממ.. broccoli all about you you've got a friend met this girl obviously :)

bustedit

New member
../images/Emo41.gifME../images/Emo41.gif

אוךךך זה כ"כ קשההה 1. all about you
2. obviously
3. she left me
4. broccoli 5. i'll be ok

oriaaaa

New member
אמממממ

1. room on the 3rd floor
2. Obviously 3. BROCCOLI 4. You've Got A Friend 5. Not Alone תודההה