השיר השבועי!!

ranch22

New member
../images/Emo118.gifהשיר השבועי!!../images/Emo118.gif

טוב אחרי שסיימנו לנתח את "ליל האהבה" הגיע הזמן לשיר הלילה המיוחד "נוקטורנו" (השיר האחרון בדיסק...אח"כ השירים החדשים...) כתבו את דעותיכם,ניתוחיכם וכל מה שעולה לכם בראש לגבי השיר... וכן,אני יודעת שזה קצת באיחור,סליחה. (נ.ב:התוכי לא קשור , אל תשימו לב אליו :) )

"נוקטורנו"

השיר שסוגר את התקליט הוא גם בעצם השיר הראשון שאי פעם שמעתי של אוהד. השיר היחיד שהכרתי עד שיצאו שאר הסינגלים, ועד שבעצם שמעתי אותם בהופעות ובדיסק כשיצא. את "נוקטורנו" הכי אהבתי, בגלל שהוא הכי רגוע בכל הדיסק. הכי אותנטי. תמיד בהופעות בשיר הזה אני עוצמת עיניים ונותנת לנגינת הפסנתר הרכה לחדור ולחלחל לאוזניי, עצימת העיניים בשיר הזה מקנה לי בעצם התעמקות במילים הרכות ובמהות של השיר. "יש לי עוד לבדוק עם עצמי אם אפשר לאהוב מישהי שלא קיימת- ההיא מהשירים" (משפט גאוני לשיר גאוני)

נוקטורנווווו

אני אוהבת את השיר הזה
ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוההההההבתתתתת
ויש לי ספקות עם עצמי, אם יהיה לנו טוב, ואם בסוף נהיה מאושרים כן, יש לי עוד לבדוק עם עם עצמי, אם אפשר לאהוב, מישהי שלא קיימת, ההיא מהשירים זו השורה הכי יפה שיש!!! אני מתחברת אליה שזה מדהים... נוקטורנווו... שיר רומנטי בטירוף... שיר אהבה, אהבה טוטאלית, אהבה כנה... אהבה למישהי שאולי קיימת רק בדמיון... אוהד והפסנתר- שילוב מנצח
גם בהופעה וגם בדיסק
כתבתי את מילות השיר במחברת ספרות ונתתי למורה לספרות לקרוא... היא הייתה חייבת להודות שזה יפה! והרי איך אפשר שלאאאא!!! זה שיר מדהים
שיר מרגיע... חלומי... קסום
יש סיבה שכתוב לי על הקיר בחדר- "ההיא מהשירים..." נוקטורנו- כי זה פשוט שיר גאוני
באמת... ככה כתוב לי על הקיר
אני חושבת שבעצם זה אומר הכללל
שיהיה לכם המשך יום מקסים
**בא לי
עם ריבת חלב- עוד לא אכלתי
עם ריבת חלב החג הזה
** רינת... אני דווקא אוהבת את התוכייי
חיחיחי

herut123

New member
"נוקטורנו" שלי

שיר רומנטי, עדין שקט, מאוד נחמד ומקסים הוא כל כך מתאים לסגירת התקליט מפני שהוא בעצם סוגר מעגל וכולל את הכל מהמשפט "ההיא מהשירים", הוא מדבר על ההיא מכל השירים מהדיסק הכי אוהבת: "משהי שלא קיימת ההיא מהשירים"- המשפט שמסיים את הדיסק אני כל כך אוהבת את השיר הזה!!

ayaliar

Well-known member
נוקטורנו

השיר הכי מרגש באלבום הזה והשיר שהכיר לי את אוהד. כמו שכולם בטח זוכרים, בהופעת ההשקה אוהד שר את השיר הזה עם הראל סקעת, שהוא בעצם הסיבה שהייתי בהופעה הזו בכלל... וככה גיליתי את אוהד. אוהד אמר אז שזה שיר "קטן" ועד היום אני לא מסכימה איתו לגבי ההגדרה הזו. זה אחד השירים הענקיים ביותר שהוא כתב לדעתי. כ"כ מתוק ומרגש ואמיתי. סוג של גאונות. לשיר הזה תמיד תהיה איזו פינה מאד מיוחדת בלב שלי. השורה האהובה עלי ביותר היא "לפחות בחלומות אני מקיים" סביר להניח שזה גם המשפט האהוב עלי ביותר בכל האלבום.

למעלה