יוסי בכינור.. פסי ב

e t a

New member
../images/Emo118.gifיוסי בכינור.. פסי ב../images/Emo32.gif ../images/Emo6.gif

הגיע שרשור ה
של יום חמישי בדהירה אלינו
להנאתכם
סופ"ש נעים

e t a

New member
../images/Emo118.gifשרק 4../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הלכתי אתמול עם חברה שלי לסרט שרק 4 בסינמה סיטי
ציפיתי לסרט המשך יבש שיגרום לי לגלגל עיניים, אבל.... זה היה מדהים!!! לפני הכל, התלת מימד. מדהים! זה הסרט הראשון, מלבד אווטאר, שאשכרה נהניתי מתלת המימד! אפקטים, דברים מצחיקים - ממש אפשר להרגיש את תלת המימד ולהנות ממנו. שנית, ההומור! הסרט היה ממש ממש מצחיק, במיוחד אדי מרפי (החמור) קרע אותי מצחוק במהלך הסרט
והחלק האחרון והכי חשוב.. מ-ר-ג-ש|
בסוף הסרט אני וחברה שלי החזקנו ידיים חזק והתחבקנו - אלו מכם שנמצאים במערכת יחסים, מאוד מאוד יפיקו מהמסר כאן. אני הייתי צריך את זה, במיוחד השבוע. ו.. אגב, טעמתי את הדונאט של סינמה סיטי. באופן מאוד מפתיע אהבתי את זה, בניגוד לדונאטס שהגעילו אותי בארה"ב. ממליץ בחום

e t a

New member
../images/Emo118.gifאגב, בסוף לא היה בהודעה ספויילר ../images/Emo9.gif

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gifזה בהחלט הסרט הכי טוב שהיינו בו

לאחרונה... זה יותר טוב משרק 2 ו-3 זה בטוח, אולי גם מהראשון... והתלת מימד באמת היה להיט!!

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif ואגב אני ואתה באמת היינו צריכים לראות

את הסרט הזה השבוע... המסר הזה זה משהו שכולם יודעים אבל איפשהו שוכחים אותו בדרך וזה באמת טוב שזה ככה קפץ לנו בסרט...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif באמת סרט טוב ../images/Emo45.gif

ראיתי אותו כשהייתי במלון בחיפה ולא הפסקתי לצחוק
ממולץ בהחלט :)

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif ח-זרתייייי! D:

מישהו רוצה חפירונת על לונדון? XD [אגב, תודה להיילי שפתחה את "שבוע חדש - סיפור חדש" במקומי! עשית עבודה מעולה! ליבה דיש! ♥]

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gifלונדון הכי מדהימה בעולם!!! (חוץ מהודו)

איך היה?

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif בעיקר האווירה... שקט שם

קשה להסביר... זה ממש מרגיש אחרת לגמרי להסתובב שם ברחוב... ושלא לדבר על הנוף המטורף והפרות שמסתובבות ברחוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הפרות ? XD

אני עדיין מנסה להבין מה כ"כ כיף בללכת ולטייל במקום המגעיל הזה
כאילו, יש לי שם משפחה וגם אם ישלמו לי אני לא אטוס לשם XD

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif אני יכולה להבין אותך אבל זה מאוד תלוי

הערים הגדולות הם ממש ג'יפה (דלהי ובומבי). מפעלים, זיהום אוויר, צפיפות וחום מטורף... את נוסעת 6 שעות נסיעה משם (שזאת העיר הצמודה) ופתאום קריר ונעים, שמיים כחולים, הכל נקי והכל דשא, בדרך את רואה קופים ופרות ומה לא. אז את מגיעה לגסט האוס (אכסניה כזאת) שזה סוג של צריף במקומות מסוימים או מבנה, ובחוץ מזרונים לשבת עליהם ושולחנות נמוכים וערסלים... הכי שלווה בעולם את לא מבינה...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחח...

כן, ההורים שלי הלכו לטייל שם לא מזמן ואמרו בדיוק מה שאת אומרת כאן :) אבל משום מה אני עדיין לא מרגישה שאני אהנה אם אני אסע לשם
זה תלוי במי שנוסע והאם הוא אוהב את זה :)

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif גם נכון...

אני מניחה שצריך להיות טיפוס מסוים בשביל לאהוב אותה... אבל סתם ממש קשה לי להבין איך אפשר שלא...

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif ואגב סליחה על השטיפת מוח...

סתם הודו זה הקטע שלי...

למעלה