יש לי תוכי חדש

../images/Emo118.gifיש לי תוכי חדש../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

פרגיה מתבגרת מסוג דררה. מפגרת לחלוטין - כמו שצריך. רעיונות לשמות?

CreepingDeath

New member
מזל"ט!!!../images/Emo49.gif

שם... אההה.. שיא המקוריות-פולי :D או.. קרקר.. LOL אפשר לקרוא לה פרגיה מתבגרת מפגרת.. או מושו.

osnath

New member
אני יודעת!!!

תקרא לו לארפר... לארפר זה שם טוב... אסנת- רעיונות במקום שעות שינה

TIS

New member
מזל"ט?

טק"א טק"ק נ"ט ש"כ מנ"ט FLIR נ"מ מזל טוב אושר...

Amalthea

New member
*הודעה זו לא תכיל תוכן דיוני קבינט*

אני קוראת לתוכים שלי "תוכי" ו"תוכית". אמנם קצת מבלבל בהתחשב בכך שיש לי ארבעה, אבל לומדים להסתדר עם זה. גם הדג שלי, אגב, הוא "דג", והחתולים של החברות (לעולם לא יהיה לי חתול. נבר!!!) הם "חתול" (גם לזכרים וגם לנקבות. חתול הוא יצור עבורו אני מסרבת להכיר בקיומה של דיפרנציאציה מינית). ובכן, תתחדש על התוכית, להלן "התוכית", ואל תשכח שגם תוכים מתים אחרי שהם לא אוכלים כמה שבועות. צ'יאו!

אני מאד מקווה...

בעצם, לכל התוכים הקודמים שלי קראתי 'תוכי', אבל כשם חיבה בלבד. יש אפילו אנשים מעטים שזכו לכינוי החיבה הזה (רובם לא ידעו להעריך מה נפל בחלקם). בנוגע לאוכל - אני מאד מקווה שאתה לא מדבר מנסיון

Amalthea

New member
touchy, eh? ../images/Emo6.gif

אל דאגה התוכים שלי חיים, שבעים, מתעופפים לי בחדר כל היום, מכרסמים לי את כל הספרים והנעליים בשיטתיות, ומפילים מהפסנתר רק את החפצים השבירים. וכן, גם לתוכים שלי יש שמות אמיתיים שאני נמנעת מלהשתמש בהם (פשוט כי "תוכי"+שם-תואר-הולם-סיטואציה בד"כ יותר קולע). וגם לאוטו, אבל על זה באמת לא מדברים.

שטותלי

New member
היי!

רציתי רק להגיב בקשר לשמות המקוריים שלך- לי היו זוג תוכונים: תוכיון ותוכיאנה. וכן, אני יודע שזה לא מעניין אתכם.

למעלה