כדאי לקרוא בבלוגיה, 29.6.08

wranger

New member
../images/Emo118.gifכדאי לקרוא בבלוגיה, 29.6.08

שבוע קסום, שרשרו לכאן המלצות על רשומות שכתבתם או שקראתם.

sitvaniyot

New member
לחובבי הטיולים - יפן פרק ב'

לתרמילאים, לטיילים, ולמטיילי כורסא. האי הונשו מצפונו עד קיוטו. חויות מטיול עצמאי ביפן.

oshrak

New member
עוד לחובבי הטיולים - מסע משפחתי בקרוואן

שלום לפורום, פתחתי בלוג חדש לטייל בעולם - מסע משפחתי בקרוואן ולהלן התקציר: בשנת 2003 יצאנו, לטיול קרוואנים ארוך בארה"ב ומעט בקנדה. בתקופה זו אני מפרסמת את יומן המסע של הטיול (שפורסם גם באתר למטייל). בעוד שבוע וחצי אנו מתעתדים לצאת לטיול של חודש וחצי בקנדה ששמו יהיה "קנדה - תיקונים והשלמות". במהלך הטיול נפרסם רשומות בזמן אמת. כולם מוזמנים לטייל יחד איתנו מהכסא מול המחשב. אשמח אם תכנסו ותגיבו אושרה

wranger

New member
על קצות האצבעות

...צפיתי במופע בעניין. אחותי זזה כמו שלא ראיתי אותה מעולם. יחד עם שאר הרקדניות, מול עיניה הבוחנות ומלאות האושר של בעלת הסטודיו, הן הסתובבו, נפנפו, קיפצו וחייכו. המופע, גם בעיני ילד קטן כמוני, היה מושלם. רק דבר אחד קטן הפריע לי: הייתה לי נזלת. ולא היה לי טישו.

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה - עדכונים ליום ראשון

קודם כל, אני חייב להתנצל על כך שהרשומה שהועלתה ביום שישי (על הסיבות לכישלונו העתידי של האייפון 2) הועלתה ללא חלקה המשמעותי ביותר אולי - השכבה החמישית. מייד במוצ"ש הכנסתי מחדש את הסעיף הזה ועדכנתי את הרשומה. ועתה, ניגש לעדכוני פתיחת השבוע: שוב הדיווחים באתרי העיתונות מסלפים פרטים: מה בדיוק כללו החלטות הוועדה לרישום שמות מתחם בפריז ביום חמישי? מוטורולה לקראת ייאוש משוק הסלולאר - בעקבות הכשלונות הנשנים, יוצאת הענקית-לשעבר לקרב לחיים ולמוות; ופרצות אבטחה יש לא רק באקספלורר, או: למה הציבור עדיין משתמש באקספלורר 6 ופיירפוקס 3, כששניהם מהווים סכנת נפשות?

ככה זה כשהאהוב שלי נשוי

לבגידה יש הרבה צדדים. אחד מהם הוא הצד של בת הזוג מהצד...

מי שאוהב קיץ, שייכנס ../images/Emo179.gif

לפעמים אני נתקל באנשים שאוהבים את הקיץ הישראלי, מסתבר שיש כאלה. הרשומה הזאת נועדה לשכנע סופית את קומץ התמהונים הללו שאין דבר אחד חיובי שהקיץ מביא איתו, ושזאת עונה נוראית. מי אוהב קיץ

למעלה