כיתבו מכתב!

Neta558

New member
../images/Emo118.gif כיתבו מכתב! ../images/Emo118.gif

כבר עלה פה השבוע גועל מחריד מתוכניתו של גידי גוב (גידי גוב הולך להתעלל ולהרוג, ערוץ 8). היום ראיתי את סוף התכנית המדוברת, בה הוצג צוות התכנית אוכל דג בעודו בחיים ושאר גופות במצבי צבירה שונים. גידי גוב הוא אישיות מפורסמת ומוערכת מאד בארץ. אך האם היותו זמר טוב ואיש בידור הן סיבות מספיקות בשביל שנתעלם מהזוועות שהוא משדר בתוכניתו? האיש מציג את כל תרבות אכילת הבשר כמשעשעת ולגיטימית, ובאופן מחריד לחתולין! (המילה נדבקת..). הוא מדבר לפרות כאל סטייקים, שואל באיזה גיל הן הופכות לסטייק (נשמע כאילו עושים "פוף" והן על הצלחת), שותה חלב מעטינים של פרה (כאילו שחלב בקרטון הוא לא מגעיל מספיק) ושאר מראות מזוויעים אשר נתספים אצל הצופה, בין היתר בשל אופי התכנית, כנורמלים ומסמלים תרבות לגיטימית. כאן מקומינו לקום ולזעוק "זה לא לגיטימי, זה לא נורמלי וזה פשוט דוחה ולא מוסרי". אני קוראת לכם לכתוב מכתבים לגידו גוב. העריכו את פועלו בתחום התרבות והאמנות, אך הביעו זעזוע עמוק והוקיעו את מעשיו בתוכנית המדוברת. אני אחפש כתובת למשלוח מכתבים, בינתיים פרסמו מכתביכם בשרשור זה.
יום טוב, נטע (איזה מזל שהוא לא כותב את השירים בעצמו...)

F L O P P Y

New member
גועל נפש...../images/Emo5.gif

ראיתי את התוכנית פעם אחת (שזה אכן היה הפרק שבו הוא אוכל דג חי אם אינני טועה), והפסקתי לצפות בתוכנית מתוך עיקרון (וגם כי קשה היה לי להחזיק את עצמי מול הזוועה) אם ישנה אפשרות לשלוח אליהם מכתבים זועמים (ושזה אכן ישפיע), או לחתום על עצומות, או כל דבר שעשוי לעזור למגר את הקטסטרופה המחרידה הזו, אז כמה שיותר מהר!...

למעלה