כן, כנראה שגם אני התאהבתי ברונה...

nogag7

New member
../images/Emo118.gif כן, כנראה שגם אני התאהבתי ברונה...

היי! לפני שבוע הייתי באילת וסתם ככה, בגלל מבצע שהיה בחנות דיסקים ובגלל שחברה המליצה לי לפני שבועיים עלייה- החלטתי לשמוע מי זאת רונה.
אז קניתי את שני הדיסקים, לא ציפיתי ליותר מידיי. אבל, אני חייבת להודות- התמכרתי. היא פשוט מרגשת (ואפילו הייתה לי צמרמורת ממש בשיר מבול). הפשטות, הרכות, העיבודים המינימליים ובעיקר הטקסטים החודרים-
עשו לי את זה ופגעו עמוק בפנים. עכשיו הדיסקים לא מפסיקים להתנגן ואני אפילו יותר ויותר מוקסמת מהקטעים שאני רואה ביו-טיוב נראה שהיא לא רק יוצרת מדהימה, אלא גם אדם מדהים. ועכשיו בא לי לראות אותה. איפה אפשר? יש הופעות באיזור חיפה? ואם אני ארצה לתת לה משהו- זה אפשרי? בקיצור, ספרו לי קצת עלייה.

פוצנוש

New member
אי אפשר שלא להאהב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איתה הופעה בשישי האחרון בחיפה ואני היתי שם סוף סוף

bזוהר

New member
היי ברוכה הבאה:)

אין הופעה כרגע באיזור חיפה אבל בטח יהיה בהמשך. בינתיים יש בתמונע ב18.5, מומלץ לנסוע רחוק בשביל ההופעה (וכדאי להזמין כרטיסים מראש, אפילו כבר עכשיו) ברור שאת יכולה לתת לה משהו אחרי ההופעה.... והיא מופיעה בחיפה בד"כ במרתף 10 למרות שהייתה לה הופעה ביום שישי כמו שכתבו מעליי ב"ביט"

Sheeesh

New member
ככ מסכימה איתך...

היי גם אני רק בזמן האחרון התמכרתי והתאהבתי.. ואל תוותרי על ללכת להופעה אם יוצא לך.. שווה ביותר... הייתי בחיפה בשישי האחרון.. ותהני מהדיסקים, אני כל פעם מגלה שיר אחר שאני אוהבת יותר מהקודם..

nogag7

New member
תודה רבה לכם!

שמחתי לדעת שיהיה אפשר לתת לה משהו אחרי ההופעה.. היא נגישה כזאת? כלומר, אפשר בקלות לדבר איתה או שצריך לעבור שומר וכאלה? מה זה "תמונע" ואיפה זה? תודה!

bזוהר

New member
ממש ממש בקלות את יכולה

לדבר איתה אחרי ההופעה! את אפילו לא צריכה ללכת לחדר אמן ולחכות או משהו כזה, היא בד"כ יוצאת החוצה אחרי ההופעה... פשוט תחכי לה למרות שבעיקרון את גם יכולה להיכנס לחדר אמן ולא יהיה שם מישהו שיעצור אותך.. "תמונע" זה תיאטרון שהיא מופיעה בו כל חודש, זה נמצא ברחוב שונצינו בת"א הנה האתר שלהם לפרטים מלאים http://www.tmu-na.org.il/

nogag7

New member
אוקיי! תודה רבה לך

איזה נחמד לדעת שאין עלייה את כל המניירות האלו, של שומר והכל. ובקשר להופעה- ת"א קצת רחוק. מה שאומר שצריך מונית. מה שאומר שצריך כסף. אנסה לחסוך.. תודה שוב.

למעלה