היי דאגי...
אין שום סיבה שבעולם שלא תבכה. מדובר על סרטונים אשר חושפים את תעשיות המוות במלוא "תדהרתם", בלי צנזור, ישר לעיניים. מדובר על התעללות חמורה של מיליוני בעלי-חיים מדי שנה, בעלי-חיים הנתונים לסדם של תעשיינים אשר מבקשים לעשות על גבם כסף. בעלי-חיים אשר עוותו גנטית, נקטעו להם איברים, בעלי-חיים אשר סבלו כל רגע ורגע בחייהם. אתה יכול להפסיק לאכול בשר. זה עניין של בחירה. בניגוד לטיגריס, לבני האדם יש בחירה להפסיק לאכול בשר. דאגי, אני צמחוני כבר שנתיים, זאת כי אני בחרתי לעשות כן. אני נחשפתי לזוועות, ועשיתי מעשה. אסור לנו להישאר אדישים, מדובר כאן על אי-צדק מוחלט שאחינו בעלי-החיים עוברים על גופם, בשרם ונפשם, מדי יום, מדי שעה, מדי דקה. בניגוד לטיגריס, יש לך מערכת מוסר ותרבות. ומה הקשר בין "טבעי" לבין "מוסרי"? קשר מקרי בהחלט: עמדתנו כלפי תופעות טבעיות משתנה בהתאם לערכים שלנו. אם, למשל, "טבעי" משמעו ליהנות מאוויר צח, לחיות חיים ארוכים ולשתף-פעולה עם אחרים - הרי ש"טבעי" הוא טוב, ואנו נשאף לממש נטיות טבעיות. אך אם "טבעי" משמעו לסבול ממחלות, להיאבק תמיד בקרובים לך ולמות בגיל צעיר - הרי ש"טבעי" הוא רע, וכולנו נעדיף לפעול נגד הטבע..