מכירים את שאול מ
ז

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
../images/Emo118.gifמכירים את שאול מ../images/Emo32.gifז../images/Emo35.gif

סופשבוע נעים

e t a

New member
../images/Emo118.gifעשיתי פסיכומטרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחחח.. אז היום הייתי באוניברסיטת תל אביב, הלכתי לעשות פסיכומטרי. סוף סוף זה מאחוריי.. חח בבוקר היה לי את המזל הכי נאחס שיכול להיות
.. בבית שברתי כוס זכוכית שהתפזרה על כל המטבח. אחרי זה, באמצע הדרך לאוניברסיטת ת"א, נגמרה לי הסוללה בGPS - והמטען, כמובן, היה שבור. היו פקקים מטורפים, והלכתי לאיבוד - ועד שהספקתי להגיע, לא הייתה חניה!! החניה היחידה שהייתה שם הייתה בתשלום, ולא הסכימו לקבל כרטיס אשראי
.. בקיצור, אמא של מיכל דיברה עם האחראי על החניון הטלפון ושכנעה אותו.. חח היא כל כך מוכשרת
בקיצור.. נכנסתי לאוניברסיטה, וזה מדהים כמה שאוניברסיטה ממש ממש דומה לתיכון! זה פשוט הרבה הרבה יותר גדול ומחולק לבניינים, ויש שם כמה מסעדות. היה ממש כיף לראות קצת את האוניברסיטה מבפנים, בייחוד בגלל שאני מתכוון ללמוד באוניברסיטת תל אביב
בכל אופן... הבחינה עצמה עברה ממש מהר ובקלילות. האמת היא שכל השבוע לפני הבחינה ממש ממש לא רציתי ללכת, לא היה לי ראש לזה. למזלי, היה ממש ממש נחמד.. הבוחנים היו ממש חמודים, החדר היה נעים וממוזג (קצת קר מדי, אבל אני מעדיף קור על חום) ובכללי הלך לי ממש ממש טוב. חוץ מכמה ניחושים בכמותית (מתמטיקה), הלך לי טוב בטירוף בכל הפרקים - סיימתי תמיד חמש דקות לפני הזמן והתפננתי לי
בקיצור.. הלך טוב.. אה, ואקליפס שולט!!!!!!!!!!!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני שמחה שהלך לך טוב ../images/Emo24.gif

ואקליפס באמת שולט

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif כל הכבוד על הפסיכומטרי!!

אמא שלי פה תמיד בשביל לסדר לנו את העיניינים אהה? נחמד שיש מישהי כזאת בצד שלנו! וטוב שהספקת ושהכל הלך רגוע... מקווה שהצלחת, מפרנס שלי

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח איזה חוויה!

מזל טוב! אני שמחה שעשית את זה וזה מאחורה והכי טוב שהלך לך טוב.XD ביום שלישי אני הולכת לראות את אקליפס.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifאוו את הולכת כל כך להנות../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

e t a

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifחשוב בנות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif-עוזי פוקס

היי כולם.. בתאריך ה05/07 עוזי פוקס יגיע לתפוז ויענה על שאלות בנוגע לחברת "נלס", דיבוב, וכמובן על הקריירה המוסיקלית שלו כזמר. האירוח יערך בפורום "דיבוב וקריינות" (1662), ויש שם שרשור שאלות כבר מעכשיו
.. אם תסתכלו, יש גם פרסום של האירוח שלו בקוביית האירועים בצד שמאל למעלה של המסך. אתן מוזמנות לשאול שאלות - אני ארגנתי את האירוח ואשמח לראות כמה מכן שם
אוהב, דני

../images/Emo210.gif Hola from ARGENTINA

halo and hola to everybody, I am in argentina!!! I passed 3 plains in one day to get to here, and finally we (me and my mother) got here yesterday at evening. I met some of my family and it was so exiting. It is so beautiful here! In this country they have sea and a little bit of land XD its winter and cold here´- it is so great to come from the heat of israel to this beautiful weather... well i dont have so much time on the coputer so i have to do this quike im having fun, dont worry :) see you and talk to you, bye guys i love you very much

e t a

New member
../images/Emo118.gifדנדייי../images/Emo23.gif!!! כל כך מגניב שכתבת לנו!!!

אני ממש ממש שמח שאת נהנית שם
הייתי נותן המון בשביל להיות עכשיו במזג אוויר קר וחורפי כמו שיש לך
.. חם פה מוות, ואני צריך להתקלח כל חמש דקות כדי לא להרגיש שאני מת. ספרי לנו כשתוכלי איך שם.. מקווה שתנצלי את ההזדמנות לטרוף בשר ארגנטינאי

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif תהני דנדי ../images/Emo23.gif

אוהבים אותך
אוווף גם לי בא לטוס לחו"ל, לחזור לאנגליה!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דנננננננננננננדי ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אני כ"כ שמחה שאת נהנת, וכ"כ מאושרת בשבילך שפגשת את כולם :) כ"כ מחכה לשמוע ולדבר איתך שוב - תעשי חיים
אוהבת אותך, וכ"כ מתגעגעת

למעלה