../images/Emo118.gifעשיתי פסיכומטרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אחחח.. אז היום הייתי באוניברסיטת תל אביב, הלכתי לעשות פסיכומטרי. סוף סוף זה מאחוריי.. חח בבוקר היה לי את המזל הכי נאחס שיכול להיות
.. בבית שברתי כוס זכוכית שהתפזרה על כל המטבח. אחרי זה, באמצע הדרך לאוניברסיטת ת"א, נגמרה לי הסוללה בGPS - והמטען, כמובן, היה שבור. היו פקקים מטורפים, והלכתי לאיבוד - ועד שהספקתי להגיע, לא הייתה חניה!! החניה היחידה שהייתה שם הייתה בתשלום, ולא הסכימו לקבל כרטיס אשראי
.. בקיצור, אמא של מיכל דיברה עם האחראי על החניון הטלפון ושכנעה אותו.. חח היא כל כך מוכשרת
בקיצור.. נכנסתי לאוניברסיטה, וזה מדהים כמה שאוניברסיטה ממש ממש דומה לתיכון! זה פשוט הרבה הרבה יותר גדול ומחולק לבניינים, ויש שם כמה מסעדות. היה ממש כיף לראות קצת את האוניברסיטה מבפנים, בייחוד בגלל שאני מתכוון ללמוד באוניברסיטת תל אביב
בכל אופן... הבחינה עצמה עברה ממש מהר ובקלילות. האמת היא שכל השבוע לפני הבחינה ממש ממש לא רציתי ללכת, לא היה לי ראש לזה. למזלי, היה ממש ממש נחמד.. הבוחנים היו ממש חמודים, החדר היה נעים וממוזג (קצת קר מדי, אבל אני מעדיף קור על חום) ובכללי הלך לי ממש ממש טוב. חוץ מכמה ניחושים בכמותית (מתמטיקה), הלך לי טוב בטירוף בכל הפרקים - סיימתי תמיד חמש דקות לפני הזמן והתפננתי לי
בקיצור.. הלך טוב.. אה, ואקליפס שולט!!!!!!!!!!!!