סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo118.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo83.gif

רוצים לקבל את דיסק הרמיקסים הנדיר של פרויקט 30? פרויקט 30 מוציאים דיסק רמיקסים נדיר ללהיט "לרוץ מהר" ו"תפוז אנשים" ו-NMC נותנים לכם בפרגון! הקליקו כאן כדי לגלות כיצד תוכלו לשים את ידיכם על העותק הנדיר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=49255
רוצים לקבל את הדיסק החדש של ערן צור? ערן צור מוציא דיסק חדש ו"תפוז אנשים" ו-NMC מפנקים אתכם! כנסו עכשיו וגלו איך לזכות בדיסק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=49254 שבת שלום!

אני צריכה את עזרתכם:

כמעט שבוע אני חונכת ילד שלומד בחינוך מיוחד. ברמה העקרונית אנחנו מסתדרים. הוא עושה את כל מה שאני מבקשת ממנו. הבעיה היא שאני רוצה לעבוד איתו על השיעורים שלו והוא לא מסכים בשום אופן. אמא שלו (שהיא אישה מקסימה שמשקיעה מאוד בילד שלה) כמובן מודעת לעניין. אמו ניסתה לעזור, אבל היא לא הצליחה לשכנע אותו. מה שניסיתי לעשות עד עכשיו זה להפוך את החווייה השלילית של הכנת השיעורים לחוויה חיובית. (אחרי שהוא אמר לי: "השיעורים מעצבנים" אז ניסיתי להסביר לו שזה לא ככה. הילד הוא ילד מקסים. אני מאוד אוהבת את הילד הזה. הוא בן 12 ואני מרגישה שהוא אוהב אותי. הקשר בינינו הוא טוב. מה לדעתכם אני צריכה לעשות
אני מאוד רוצה לעזור לו בלימודים.

DTQ

New member
הקשבה!

תחילה עלייך להקשיב לילד, ראי מדוע אומר כי "השיעורים מעצבנים", אולי באמת הם משעממים ולא לרמתו? אולי תוכלי לאתגר אותו בדברים מעניינים יותר ו"להשחיל" ביניהם את ה"שיעורים המעצבנים"... בררי מהם תחביביו, מה הוא אוהב שלא רק בלימודים, תעשירי אותו גם בנושאים אחרים כך תיצרו מכנה משותף, קשר פתוח יותר ובודאי תורם יותר לילד. אל תלחצי חזק מדי, תקשיבי ותתגמשי. היי יצירתית... אולי תעניקי לו אף יותר ממה שנראה לך...

אני לא באה אליו בגישה לוחצת.

אני יודעת שהוא מאוד אוהב בעלי- חיים ובמיוחד כלבים. הבאתי לו ספר על כלבים והסתכלנו בתמונות ביחד. יש לו כלב שהוא מאוד אוהב אותו. השיעורים שלו לדעתי הם לא ברמה גבוהה מידי ולא ברמה נמוכה מידי. הוא לומד חיסור וחיבור בחשבון (בהמחשת עיגולים). בפעם הראשונה שהוא עוד איכשהוא ישב איתי המחשתי לו את החיסור עם צביעה בעיגולים וזה הלך דווקא בסדר יחסית. מאז הוא לא רוצה לשבת על השיעורים...

haga2

New member
אם הןא אוהב בע"ח

את יכולה לעשות איתו אולי שיעורים בחוץ,בטבע או להיעזר בדמויות מהאינטרנט של בע"ח- לדוג': יש לנו 2 כלבים אם כלב אחד ילך לשחק כמה כלבים ישארו טכד' בהצלחה

aviאא

New member
תבטיחי לו

תורידי תמונות מיוחדות ויפות של כל מיני כלבים ,תראי לו את התמונות הכי יפות ותתני לו תמונה אחת, ואז תעשי מבצע ! כל תמונה שווה רבע שעה לימוד! כמובן שתדליקי אותו עד טירוף איזה תמונות עוד יש לך ומה יש לך לומר לו על כלבים וכו וכו וכו.. ואל תשכחי השמיים הם הגבול.

aviאא

New member
קחי עצה

אני מורה לחינוך מיוחד וברוך השם יש לי הצלחה גדולה מאוד . מתקשרים אלי הורים ואומרים שהילד שלהם שנים מתחמק בכל הדרכים האפשריות משיעורי בית או קריאה וכו'..והנה קורה עם הילד שלהם ממש נס עולמי .!!! את יודעת מה אני עושה?....פשוט ,מבצעים !!! תלמיד שמביא אישור מהוריו שהם מאשרים שהוא למד ככה וככה שעות\דקות מקבל נקודות שאותם הוא אמור לאסוף ויש פרס שהוא מקבל בסך נקודות שאנו מחליטים! יש עוד מה לדבר מזה כמו איזה פרס?כמה זמן מושכים אותו וכן על זה הדרך מה שהכי הכי חשוב זה לגרום לתלמיד רצון עז ועצום שיניע אותו לאחר שזה קורה אז השמיים הם הגבול. בהצלחה , אבי.

למעלה