סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo118.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo83.gif

רוצים לקבל את דיסק הרמיקסים הנדיר של פרויקט 30? פרויקט 30 מוציאים דיסק רמיקסים נדיר ללהיט "לרוץ מהר" ו"תפוז אנשים" ו-NMC נותנים לכם בפרגון! הקליקו כאן כדי לגלות כיצד תוכלו לשים את ידיכם על העותק הנדיר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=49255
רוצים לקבל את הדיסק החדש של ערן צור? ערן צור מוציא דיסק חדש ו"תפוז אנשים" ו-NMC מפנקים אתכם! כנסו עכשיו וגלו איך לזכות בדיסק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=49254 שבת שלום!

הוד11

New member
חלום הזוי במיוחד שהיה לי על טיפקס

חלמתי שאני הולך למקום כזה עם המשפחה שלי ואני פוגש שם את קובי אוז והוא שואל אותי למה לא באתי להופעה בקריית שמונה ואני אומר לו שאני מצטער ואז הוא אומר לי לא נורא שאני יבוא להופעה של פאנקנשטטין במועדון הלוגוס והוא יהיה שם ישיר ארבעה שירים. ואז התעוררתי הזוי אההה?

edennakash

New member
שאלה חשובהה

מישהו פה יודע במקרה באיזה שנים הייתה מירי אור בטיפקס?! ובאיזה דיסקים היא שרה?! אני פשוט רוצה להוריד שירים שבהם היא שרהה.. בבקשה תענו לי זה ממש חשוב ליייי....

peremen

New member
אני לא זוכר מירי אור בטיפקס

היו שרון בן צדוק ורונית שפי....

ran91cz

New member
זוכרים את מירי אור???

היא הייתה מלווה בטיפקס לפני כמה שנים....20 שנה בערך... בקיצור היא אישה מדהימהה!!!היא הייתה היום בביצפר שלי והיה שולטטטט ברמותתתתת!!!!

"געגועי לקיסינג'ר"

או ברצינות, פתאום חשבתי על זה. וותיקי הפורום, אתם לא מתגעגעים לאורייה? למגילות הענק שהיא הייתה כותבת, לאיך שהיא הייתה צוחקת על עידו ועומר והם היו צוחקים עליה בחזרה ואז היא הייתה נעלבת וכותבת עוד מגילה מלאה באייקונים.... הוד, אל תגיד לי שחסמת אותה!

הוד11

New member
כן חסמתי אותה

והאמתי שאני ממש לא מתגעגע אליה, שמע היא הייתה במקרה הטוב נגע רע בפורום אולי זה היה מבדר ומצחיק אבל אי אפשר היה לתפקד ככה שכל שתי שניות לאחד מפחברי הפורום שוגרה הודעת נאצה. אתה יודע בפברואר יום השנה לסילוק שלה מהפורום אפשר לארגן משהו

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תחזיר אותה מיד! צריך קצת צחוקים בפורום, בייחוד עכשיו כשקובי וגל קוראים פה (מעניין איך הם יגיבו להודעה ממנה
)

הוד11

New member
בוא נגיד שגל לא אהב את ההודעות שלה

בזמנו ולא נראה לי שהוא יאהב אותם היום

למעלה