סופ"ש ב-
אנשים

westlife 4ever

New member
../images/Emo109.gifאשכול הכירות

מכייוון שהפורום חדש, כדאי שכולם יענו על השאלות הבאות:
שם:
שחקן\ית אהוב\ה חוץ משרה:
להקה אהובה:
זמר\ת אהוב\ה:
שיר מועדף:
אלבום מועדף:
ולסיום, איך את\ה מעדיף את צבע השיער של שרה (בלונד, ברונט וכ'ו...)?
בהצלחה!!

אליעד699

New member
סבבה

שם: אליעד גיל: 17 מגורים: באר שבע שחקן\ית אהוב\ה חוץ משרה: ג'ולייה סטילס ג'ניפר לופז וטום קרוז להקה אהובה: להקת הנח"ל
חחחחחחחחחחחח סתם אין.. זמר\ת אהוב\ה: אין... עכשיו אני שומע את הדיסקים של נינט, ההופעה של עברי לידר, והדיסק החדש של כריסטינה.. וכל שירי דיכאון ומזרחית למיניהם שיר מועדף: כרגע זה Christina Aguilera-The Right Man ועברי לידר-ואולי הופעה בביתן 1 אלבום מועדף: כרגע זה נינט טייב-יחפה וChristina Aguilera-Back To Basic איך אני מעדיף את צבע השיער של שרה: כל צבע שיכול להיות.... בהכל היא מדהימה.. אבל הכי אהבתי את השיער שלה במשחקי פיתוי ובעונה הרביעית והשביעית של באפי..

Aspen

New member
Sarah Rulez

שם: יעל גיל:20 מקום מגורים: דרום שחקן\ית אהוב\ה חוץ משרה: ג'יימס מרסטרס להקה אהובה: אין זמר\ת אהוב\ה: שרה! לא, סתם, אין לי שיר מועדף: אין, משתנה אלבום מועדף: אין ולסיום, איך את\ה מעדיף את צבע השיער של שרה (בלונד, ברונט וכ'ו...)? בלונד! חוץ מזה שזה הכי באפי, זה הכי מתאים לה. למרות שגם חום מתאים לה. אבל בלונדיני זה פשוט היא. ואני מתגעגעת אליו. תחזור...

smgfan

New member
SARAH DOES RULES../images/Emo24.gif

שם: אור גיל: 21 מקום מגורים: אזור מודיעין שחקן\ית אהוב\ה חוץ משרה: אמממ לא יודעת יש הרבה שחקניות שאני מאוד אוהבת... אין לי אחת מסויימת בראש כרגע! אני חושבת רק על שרה!
חחחחח להקה אהובה: כרגע, פוסיקט דולז חחחח זמר\ת אהוב\ה: אלאניס מוריסט, טליה שיר מועדף: כשאתה כאן של נינט ו- searching של עופר ניסים ומאיה אלבום מועדף: fiijacion oral של שאקירה ולסיום, איך את\ה מעדיף את צבע השיער של שרה (בלונד, ברונט וכ'ו...)? נראה לי שברונטית! טבעית!
בהצלחה!!

smgfan

New member
ואם כבר אז הנה תמונה שלי...

לא הכי מחמיאה, אבל תמונה!
נעים מאוד!

westlife 4ever

New member
עונה!!

שם: צליל גיל: 14 מקום מגורים: סביבות ירושלים שחקן\ית אהוב\ה חוץ משרה: אני חולה על אורלנדו בלום! אבל אין על שרה!! להקה אהובה: ווסטלייף ברור! וגם את סינרגיה מאודדד זמר\ת אהוב\ה: קלי קלארקסון רולזזזזזז שיר מועדף: אממממ שירים של ווסטלייף וסינרגיה אה וקלי!! אלבום מועדף: ווסטלייף, סינרגיה וקלי קלארקסון ולסיום, איך את\ה מעדיף את צבע השיער של שרה (בלונד, ברונט וכ'ו...)? אמממ בלונד! היא מתוקה עם בלונד

../images/Emo118.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo83.gif

רוצים לקבל את דיסק הרמיקסים הנדיר של פרויקט 30? פרויקט 30 מוציאים דיסק רמיקסים נדיר ללהיט "לרוץ מהר" ו"תפוז אנשים" ו-NMC נותנים לכם בפרגון! הקליקו כאן כדי לגלות כיצד תוכלו לשים את ידיכם על העותק הנדיר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=49255
רוצים לקבל את הדיסק החדש של ערן צור? ערן צור מוציא דיסק חדש ו"תפוז אנשים" ו-NMC מפנקים אתכם! כנסו עכשיו וגלו איך לזכות בדיסק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=49254 שבת שלום!

למעלה