../images/Emo118.gifסימבה, יום אחד כל זה יהיה שייך לך...
חלקכן אולי שמעתן, רובכן כנראה שלא... הגיע הזמן שלי לעזוב את הניהול בפורום. אני מוותר על הניהול של הפורום המדהים והפורה הזה, מסיבה אחת בלבד. אני לא מוכן לסכן את כל מה שהשגנו פה בעשרת החודשים האחרונים ביחד, בגלל המחסור שלי בזמן. לפורום שלנו מגיע מנהל מסור, יוזם, פעיל ובעל מספיק זמן פנוי להשקיע כאן. כמובן שאני לא מרוצה מזה, אך תראו למה הגענו כאן ביחד. בלי מנהל פורום פעיל פשוט אי אפשר לתפעל כזו רמה של פעילות.
17 פינות שבועיות שונות
פרוייקט טוקיופדיה
סופסוף מפגש פורום
שיתוף פעולה עם הבלוג המקסים שלנו
מספר הגולשים בפורום הוכפל
פלאיירים חדשים שהונפקו לפורום
ולבסוף, מספר הודעות חודשי שגדל פי 15. כן, פי 15
בנות, זה לא הולך ברגל. אני מאוד מאוד גאה בכן על כל הדברים האלה - זה מדהים מה ששיתוף פעולה ואובססיה לבחור אנורקסי מקסים אחד יכולים לעשות
האם אני אשאר בפורום
בהחלט כן. ומי יודע, אולי גם אחזור לנהל בשלב מסויים אם יהיה צורך. כרגע אני יודע שאין לי את האופציה להכנס כל יום, ובשבילי זה לא בא בחשבון לנהל ככה פורום. מגיע לכן הרבה יותר. מי ינהל את הפורום עכשיו
לא אגיד הרבה.. רק שתנחשו לבד
מה נשאר לי להגיד.. השארתי למנהל/ת הבא/ה פורום מלא ומקסים בגולשים פעילים ואכפתיים, 17 פינות שונות לתפעל (תאמינו לי שזה קשה לדאוג שכולכן תפתחו אותן.. חח), אנציקולפדיית טוקיו קטנה ושיתוף פעולה מדהים עם הבלוג המסור שלנו. אוהב, באמת מכל הלב. דני
חלקכן אולי שמעתן, רובכן כנראה שלא... הגיע הזמן שלי לעזוב את הניהול בפורום. אני מוותר על הניהול של הפורום המדהים והפורה הזה, מסיבה אחת בלבד. אני לא מוכן לסכן את כל מה שהשגנו פה בעשרת החודשים האחרונים ביחד, בגלל המחסור שלי בזמן. לפורום שלנו מגיע מנהל מסור, יוזם, פעיל ובעל מספיק זמן פנוי להשקיע כאן. כמובן שאני לא מרוצה מזה, אך תראו למה הגענו כאן ביחד. בלי מנהל פורום פעיל פשוט אי אפשר לתפעל כזו רמה של פעילות.