סכמ"ש רגוע

veredmp

New member
../images/Emo118.gifסכמ"ש רגוע../images/Emo118.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: לרגל חג ההודיה האמריקאי שחל השבוע, תחלקו איתנו דבר אחד שאתם מודים עליו: שיהיה לכולם סופ"ש מהמם ואל תשכחו להצביע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1324&MessageId=136104409

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי שיר תקווה שיר השבוע לא של מירי ענין ל זמן גידי גוב סדרה השבוע :מעורב יום הכי מוצלח בית קפה חמישי הצגה רומן בעבודה מצפה סרט השבוע היה:עליות וירידות מודה אני על משפחה שזכיתי בה,על חברים שזכיתי בהם ולהיות מאושרת ולקום עם חיוך בבוקר

אורישקי

New member
סכמשש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):באה אליכם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):ליידי גאגא-פוקר פייס,פאפארצי,באד רומנס תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הישרדות הפיליפינים(הרבה יותר טוב מהעונה הנוראית של האמריקאית),האח הגדול ציטוט/י השבוע:יותר מדיXD איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הכי מוצלח??היה בכללי שבוע מעולה אבל הכי שימח אותי ההדחה של ריקי בהישרדות וזה שאני הולך לעשות ממערכון של הגשש בהצגת סוף השנה
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:ההדחה של דלית משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מעיין לכי הביתה ועוד חזרות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מגניב שאלת בונוס: לרגל חג ההודיה האמריקאי שחל השבוע, תחלקו איתנו דבר אחד שאתם מודים עליו:

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לולי- דנה ברגר ואיתי פרל, הכוכב הזה מת- דניאלה ספקטור תמונת/פליקס השבוע:מה שויקו הכין... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול (הפתיע אותי שהדיחו את דלית), השרדות (ביי ביי ריקי), מגדלים באויר... ציטוט/י השבוע:מעיין לא בהריון..זה סתם גזים...(אני בהתקף של הומור) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום שלישי אחרי האורטופד ארוחת בוקר עם הגבר של חיי בקניון רמת אביב.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אני מאתמול עם שרירים תפוסים...אבא שלי במצב לא טוב עם המחלה
חושבים שיש לו גם גידול ברגל עכשיו. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעות. לראות את מירי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא.
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חביב. שאלת בונוס: לרגל חג ההודיה האמריקאי שחל השבוע, תחלקו איתנו דבר אחד שאתם מודים עליו:אני מודה שזכיתי לאהוב ושאני בזוגיות מדהימה עם הגבר של חיי.

viko222

New member
איזה כיף לראות ת'תמונה בסכמ"ש שלך../images/Emo9.gif

הכוכב הזה מת שיר ממש יפה כנ"ל השיר של דנה ברגר עם איתי.. רק שהמילים קצת מפגרות

tomgirl21

New member
מסכמתתתתת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת,תן לי סימן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רגעים-אביב גפן, יש לך אותי-אביב גפן.. תמונת/פליקס השבוע: אין לי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול... ציטוט/י השבוע: "אף אחד לא יציל אותי הלילה זה רק אני והכאב,היתה תאונה בין דמיון למציאות יש הרוגים"... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ביקרתי את הילדה שטיפלתי בה והיה ממש נחמד:) והרבה ראיונות עבודה שדווקא היו די מוצלחים... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שאני עדיין לא עובדת, משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של קרן פלס,ולמצוא כבר עבודה.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי.. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: משתפר! שאלת בונוס: לרגל חג ההודיה האמריקאי שחל השבוע, תחלקו איתנו דבר אחד שאתם מודים עליו:

סיכום שבועע../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אממ שני כוכבים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): השירים מהאלבום החדש של נינט, שמעתי בטאואר רקורדס... דווקא אהבתי, יש מצב שאני אקנה את זה! תמונת/פליקס השבוע: אני כותבת תוך כדי נסיעה לדוד שלי מהמחשב הנייד של אבא שלי, אז אין תמונות.. תתמודדו
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מכושפות!! עונה 6 חחח ציטוט/י השבוע: "לתלמידה כמוך שעושה כל כך הרבה דברים יוצאי דופן" המחנך שלי אמר, לא הבנתי עדיין אם זאת מחמאה או לא חח איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: וואו לא יודעת... אבל היום קיבלתי חדשות טובות!! התקבלתי לסרט של חברה שלי!! (עכשיו יש בעיות אחרות שצריך לפתור אבל כנראה אני אשחק בו!!
) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: בלגן עם הוראות מלמעלה... יש דברים שההורים שלי לא בעדם... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הבא? אממ לא יודעת... שבוע הבא אני בת 15 וחצי בדיוק חחח זה הדבר היחיד שעלה לי לראש... האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי.. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סערת (רגשות) שאלת בונוס: לרגל חג ההודיה האמריקאי שחל השבוע, תחלקו איתנו דבר אחד שאתם מודים עליו: תודה לאחותי בבוסטון שבזכותה ידעתי שחג ההודיה חל השבוע חחחח סתם, תודה לחברים שאני הכי אוהבת שבזכותם אני לא מתמוטטת! שבת שלום לכולם! ושיהיה המשך שבוע טוב!!!

yafit1305

New member
הסיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):דניאלה ספקטור-הכוכב הזה מת תמונת/פליקס השבוע:צילמתי עירום אמנותי-יצאו תמונות מדהימות תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מוסיקת מדיטציה איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:קורס צילום - פעמיים השבוע משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לא היה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:המשך קורס צילום האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-עוד לא,עוד לא,עוד לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:צילומים,צילומים,צילומים שאלת בונוס: לרגל חג ההודיה האמריקאי שחל השבוע, תחלקו איתנו דבר אחד שאתם מודים עליו:המשפחה שלי

veredmp

New member
מסכמת סלקטיבית

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות, אף אחת
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): חופשי זה לגמרי לבד של בנזין - שמעתי אותו אתמול פעמיים בשני מקומות לא קשורים.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול
שאלת בונוס: לרגל חג ההודיה האמריקאי שחל השבוע, תחלקו איתנו דבר אחד שאתם מודים עליו: שוקולד
לקחתי אתמול במקס ברנר את מזרק השוקולד שלהם - כ"כ כ"כ טעים! אבל קטן. פעם הבאה אקח 2-3

למעלה