../images/Emo118.gifעל מה כותבים בסופ"ש../images/Emo35.gif
חטפתם מחלת ים ואתם מרותקים לדרגש שלכם בבטן הספינה? אולי תנצלו את הזמן לכתיבת רשומה חדשה? הנה כמה דברים שקרו היום ומחר לאורך ההסטוריה - בשניים עשר באוקטובר - 2007 - יש פה מישהו מרפובליקת מלאווי? זה ליד מוזמביק, נו. יש? יופי, תנו לאמא פרח, יום האם היום. 2005 - הסינים משגרים את החללית השניה שלהם לחלל. 1999 - לפי ההערכות, זה יום הולדתו של האיש, שכשנולד היו בעולם בדיוק 6 מיליארד בני אדם. 1999 - חילופי שלטון בפקיסטן בעקבות הפיכה צבאית. הנשיא החדש הוא בחור דווקא נחמד יחסית, בשם פרבז מושארף. 1977 - נולדה הדוגמנית, שחקנית והחברה הבאה שלי (מזל שזוגתי לא קוראת בפורום
) - מירי בוהדנה. 1973 - מלחמת יום הכיפורים: הנשיא האמריקאי ניקסון מורה על סיוע צבאי לישראל באמצעות רכבת אווירית. 1968 - נולד השחקן האוסטרלי יו ג`קמן (טרילוגיית אקס-מן, קייט וליאופולד, ואן הלסינג). 1962 - נולד השחקן קרלוס ברנרד (טוני אלמידה ב-24, השם יקום דמו). 1959 - נולדה הסופרת שרה אנג`ל (מלאך או שטן, נקמה). 1949 - נולד הטרוריסט הבינלאומי "קרלוס", או "התן". 1940 - ניתנה הפקודה להקמת גטו ורשה בפולין. 1773 - בוירג`יניה, ארה"ב, נפתח בית החולים הראשון לחולי רוח, או כמו שחהמן קוראים לו "המולדת".
1492 - אהוי, יבשה באופק! - כריסטופר קולומבוס מגלה את אמריקה. בשלושה עשר באוקטובר (יום יחסית יבש בהסטוריה) - 2007 - האמריקאים האלה, אני אומר לכם: פסטיבל הבוטן ופסטיבל הדלעת! יי-הא! 1987 - נפטר קישור קומאר, שחקן וזמר פסי קול בוליוודי (אני פשוט קורא עכשיו את נער החידות ממומביי, אז הכרתי את השם. זה בסדר אם אתם לא). 1983 - הרשת הסלולרית הראשונה מוקמת בשיקאגו, ארה"ב. 1982 - נולד השחיין האוסטרלי איאן ת`ורפ, המכונה "טורפדו". 1973 - מלחמת יום הכיפורים: האלוף אברהם מנדלר, מפקד אוגדה בסיני, נהרג כאשר טיל נגד טנקים פגע בנגמ"ש שלו. 1971 - נולד הקומיקאי הבריטי-יהודי סשה ברון כהן (עלי ג`י, בוראט, ברונו). 1956 - נולד כריס קרטר, יוצר הסדרה "תיקים באפלה". 1946 - נולד פול סיימון, חצי מהצמד "סיימון וגרפונקל" ומוזיקאי בזכות עצמו. 1925 - נולדה מרגרט תאצ`ר, ראש ממשלת בריטניה לשעבר. 1923 - אנקרה מחליפה את איסטנבול כעיר הבירה של טורקיה. 1921 - נולד איב מונטאן, שחקן קולנוע וזמר צרפתי.
חטפתם מחלת ים ואתם מרותקים לדרגש שלכם בבטן הספינה? אולי תנצלו את הזמן לכתיבת רשומה חדשה? הנה כמה דברים שקרו היום ומחר לאורך ההסטוריה - בשניים עשר באוקטובר - 2007 - יש פה מישהו מרפובליקת מלאווי? זה ליד מוזמביק, נו. יש? יופי, תנו לאמא פרח, יום האם היום. 2005 - הסינים משגרים את החללית השניה שלהם לחלל. 1999 - לפי ההערכות, זה יום הולדתו של האיש, שכשנולד היו בעולם בדיוק 6 מיליארד בני אדם. 1999 - חילופי שלטון בפקיסטן בעקבות הפיכה צבאית. הנשיא החדש הוא בחור דווקא נחמד יחסית, בשם פרבז מושארף. 1977 - נולדה הדוגמנית, שחקנית והחברה הבאה שלי (מזל שזוגתי לא קוראת בפורום