על מה כותבים בסופ"ש

wranger

New member
../images/Emo118.gifעל מה כותבים בסופ"ש../images/Emo35.gif

חטפתם מחלת ים ואתם מרותקים לדרגש שלכם בבטן הספינה? אולי תנצלו את הזמן לכתיבת רשומה חדשה? הנה כמה דברים שקרו היום ומחר לאורך ההסטוריה - בשניים עשר באוקטובר - 2007 - יש פה מישהו מרפובליקת מלאווי? זה ליד מוזמביק, נו. יש? יופי, תנו לאמא פרח, יום האם היום. 2005 - הסינים משגרים את החללית השניה שלהם לחלל. 1999 - לפי ההערכות, זה יום הולדתו של האיש, שכשנולד היו בעולם בדיוק 6 מיליארד בני אדם. 1999 - חילופי שלטון בפקיסטן בעקבות הפיכה צבאית. הנשיא החדש הוא בחור דווקא נחמד יחסית, בשם פרבז מושארף. 1977 - נולדה הדוגמנית, שחקנית והחברה הבאה שלי (מזל שזוגתי לא קוראת בפורום
) - מירי בוהדנה. 1973 - מלחמת יום הכיפורים: הנשיא האמריקאי ניקסון מורה על סיוע צבאי לישראל באמצעות רכבת אווירית. 1968 - נולד השחקן האוסטרלי יו ג`קמן (טרילוגיית אקס-מן, קייט וליאופולד, ואן הלסינג). 1962 - נולד השחקן קרלוס ברנרד (טוני אלמידה ב-24, השם יקום דמו). 1959 - נולדה הסופרת שרה אנג`ל (מלאך או שטן, נקמה). 1949 - נולד הטרוריסט הבינלאומי "קרלוס", או "התן". 1940 - ניתנה הפקודה להקמת גטו ורשה בפולין. 1773 - בוירג`יניה, ארה"ב, נפתח בית החולים הראשון לחולי רוח, או כמו שחהמן קוראים לו "המולדת".
1492 - אהוי, יבשה באופק! - כריסטופר קולומבוס מגלה את אמריקה. בשלושה עשר באוקטובר (יום יחסית יבש בהסטוריה) - 2007 - האמריקאים האלה, אני אומר לכם: פסטיבל הבוטן ופסטיבל הדלעת! יי-הא! 1987 - נפטר קישור קומאר, שחקן וזמר פסי קול בוליוודי (אני פשוט קורא עכשיו את נער החידות ממומביי, אז הכרתי את השם. זה בסדר אם אתם לא). 1983 - הרשת הסלולרית הראשונה מוקמת בשיקאגו, ארה"ב. 1982 - נולד השחיין האוסטרלי איאן ת`ורפ, המכונה "טורפדו". 1973 - מלחמת יום הכיפורים: האלוף אברהם מנדלר, מפקד אוגדה בסיני, נהרג כאשר טיל נגד טנקים פגע בנגמ"ש שלו. 1971 - נולד הקומיקאי הבריטי-יהודי סשה ברון כהן (עלי ג`י, בוראט, ברונו). 1956 - נולד כריס קרטר, יוצר הסדרה "תיקים באפלה". 1946 - נולד פול סיימון, חצי מהצמד "סיימון וגרפונקל" ומוזיקאי בזכות עצמו. 1925 - נולדה מרגרט תאצ`ר, ראש ממשלת בריטניה לשעבר. 1923 - אנקרה מחליפה את איסטנבול כעיר הבירה של טורקיה. 1921 - נולד איב מונטאן, שחקן קולנוע וזמר צרפתי.

wranger

New member
חדש! החידה היומית של נחמן!../images/Emo118.gif

פתרון החידה מאתמול: הזמר דודי לוי, שהתחיל את דרכו בלהקת "נוער שוליים" ("ציירי לך שפם", בין השאר), ואחר כך פצח בקריירת סולו ("כל הזמן שבעולם", בין השאר), ובמקרה גם נולד אתמול. חהמן ודנטל זוכים ב"ערכת ניקוי סיפון", הכוללת סחבה, דלי מים ונוסע סמוי שהתגלה רק אחרי שיצאנו ללב ים! תתחדשו! החידה להיום: מה זה? איך זה קשור למישהו או משהו שקרה היום או מחר?

goldy

New member
זה דגל של אי באחד האוקיינוסים

יכולהיות מיזרח טימור שקיבלה עצמאות ליפני שנים ספורות?

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifבלוג חדש על מתכונים במיקרוגל.

בבלוג- תלמדו איך להכין אוכל במשך פרק זמן קצר, בקלי קלות ומבלי להתעייף וכל זה בעזרתו של המיקרוגל. בתאבון! http://blog.tapuz.co.il/Oshrati

Hallucinate

New member
בר רפאלי, נינט, 7 ימים, חיל הים - צורח מכולם

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1104796

Bluestar82

New member
אנרגיה נקיה

בישראל לא עושים מספיק. וגם כנראה שלא רוצים. http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?EntryId=1104747

Purple Mushroom

New member
אני יכול להוסיף משהו?שקשור לספורט?../images/Emo86.gif.

אחרי התחלת צפיה בערוץ הראשון
: בשלושה עשר באוקטובר- 1993- נבחרת ישראל מנצחת את נבחרת צרפת 3:2 בפאריז , ומונעת את עלייתה למונדיאל 1994 בארה"ב . נחשב כניצחון אחד הגדולים של נבחרת ישראל בכדורגל בשנים האחרונות , 5 שנים אחר כך נבחרת צרפת זוכה בגביע העולם
, ושנתיים אחר כך בגביע אירופה.
.

wranger

New member
באמת? זה היה היום?

בוא'נה, אני זוכר שישבתי בסלון הבית וצפיתי במשחק הזה בטלוויזיה, וההורים שלי כבר הלכו לישון והכל היה שקט ורגוע, ואז הבקענו את השער השלישי בדקה האחרונה (או משהו כזה), ואני רציתי לזנק ולצרוח, אבל לא רציתי להפריע לאף אחד לישון, אז יצאה לי איזושהי יבבה עלובה של אושר. או משהו כזה. אממ. לא יודע למה כתבתי את זה כאן. זה לא ממש קשור לפורום, אה? טוב, אז תשרשרו המלצות לשרשור היומי!
שבוע קסום.

Purple Mushroom

New member
זה לא קשור לפורום,קשור לאירוע בתאריך.

אף אחד כנראה לא כתב על זה פוסט\רשומה, או שכתב , אבל לא יידע על כך בפורום , או שכתב אבל לא בבלוג . כן , עברו 13 שנה (היום לא הצלחנו כ"כ נגד קרואטיה, אבל דיברו על זה בטלויזיה) , אני הייתי בתחילת כיתה י"ב , לא זוכר כמוך על היום הספציפי , כנראה ראיתי את זה עם אבא שלי . פשוט באותה שנה גיבשתי לי קבוצה לאהוד אותה (מכבי חיפה
), את 2 הגולים האחרונים הבקיעו אייל ברקוביץ' , וראובן עטר . שניהם שיחקו במכבי חיפה
באותה עונה שלקחה בסוף אותה עונה אליפות מבית"ר ירושלים
, אליפות כמעט מושלמת , בלי אף הפסד אחד
. ...:)

wranger

New member
אוי, כדורגל זה כל כך לא אני.

יש רק משחק אחד שאני זוכר שראיתי, וזה היה המשחק הזה, ישראל צרפת, 3:2, בדיוק בגלל אותה יבבה עלובה באמצע הלילה...
אוי, שטף זכרונות באמצע הלילה. נאה. הגיע הזמן לישון. אממ. ותשרשרו!

למעלה