על מה כותבים בסופ"ש

wranger

New member
../images/Emo118.gifעל מה כותבים בסופ"ש../images/Emo35.gif

סוף שבוע קסום, בלוגרים! ה-16 במאי, 2008 - אתמול פגע קסאם בבית כנסת בשדרות; גשם הפתיע את תושבי אילת; מופע "מרוסיה באהבה" התקיים בפארק הירקון; והבוקר כל המורים במלזיה רוטטים מהתרגשות, כי היום חוגגים שם את יום המורה! 2005 - לקוראות האיראניות של הפינה הזו: ברכותיי, מותר לכן להצביע (למשל, בעד הורדת הפינה, או לפחות בעד החלפת הכותב הנוכחי והחזרתה של סוקי). 1990 - ג'ים הנסון, יוצר החבובות, הולך לעולמו, ומותיר אחריו את קרמיט, מיס פיגי, פונזי והשאר כשהם הלומי צער. גדלתם על החבובות? איזו מילה נוראית זו, "חבובות". מכירים מישהי שדומה כמו שתי טיפות מים למיס פיגי (אני כן!)? 1986 - נולדה מייגן פוקס, ששיחקה בתפקיד הראשי ב"רובוטריקים: הסרט". שניה, אני רק מנגב פה את הריר מהמקלדת וממשיך. (...) 1984 - נפטר אנדי קאופמן, קומיקאי ושחקן אמריקאי. ראיתם את "איש על הירח" בכיכובו של ג'ים קארי? שמעתם את השיר של אר.אי.אמ? שניהם מספרים את הסיפור שלו - קומיקאי שעשה בעיקר את מה שמצחיק את עצמו (למשל, להתאבק עם נשים). 1973 - דונה מרטין גראג'ואייטס! - יום הולדת שמח לטורי ספלינג! היי, מה שמעתי על סדרה-בת לבוורלי הילס 90210, שמתוכננת לעלות בקרוב בארה"ב? מישהו רוצה לעדכן אותי? לא, ברצינות. 1969 - נולד דייוויד בוריאנז, הלא הוא אנג'ל מהסדרה, אה, אנג'ל. חלקנו, אני למשל, מכירים אותו דווקא מבאפי קוטלת הערפדים. 1948 - חיים ויצמן נבחר לנשיאה הראשון של מדינת ישראל. 1943 - מסתיים מרד גטו ורשה. 1929 - טקס האוסקר הראשון נערך בארה"ב. אתם נוהגים לצפות בו? חושבים שהכל מכור? וטקסים בארץ? מעניין אתכם מי זוכה במה? 1916 - נחתם הסכם סייקס פיקו בין בריטניה (סייקס) לצרפת (נחשו), בו הן חילקו ביניהן את שטחי האימפריה העותומנית. 1770 - לואי הששה עשר, מלך צרפת, נושא לאישה את מארי אנטואנט, קונדיטורית מפוספסת. ה-17 במאי, 2008 - כמה נכתב על זה, כמה דובר בשיחות סלון ובעבודה, כמה קונספירציות הומצאו וכמה פאשלות נמצאו - והערב, תודה לאל, אחרי כל כך הרבה זמן שזה נמתח ללא שום צורך נראה לעין, זה סוף סוף נגמר: תכנית הגמר של הישרדות, בה ייבחר המנצח של העונה הראשונה. מי זה יהיה? מי אתם רוצים שיזכה? דן? נועם? נעמה? כותב שורות אלה, מתוך מטרה שלא להשפיע על תוצאות ההצבעה, לא יגיד לכם מי הוא מעדיף שתזכה. 2004 - מסצ'וסטס, המדינה האמריקאית שאפילו תושביה מתקשים לבטא את שמה, היא המדינה הראשונה שמתירה בחוק נישואים חד-מיניים. 1999 - אהוד ברק (הישן, זה עם הפלולה) מנצח בבחירות לראשות הממשלה, והמפלגה בראשותו, ישראל אחת, מנצחת בבחירות לכנסת ה-15. 1990 - ארגון הבריאות העולמי מסיר את ההומוסקסואליות מרשימת הפרעות הנפש. אולי זה קשור לעובדה שהיום חל היום הבינלאומי נגד הומופוביה. 1981 - שירי מיימון מגיחה לאוויר העולם, ואיזה מזל שכך. חושבים שהיא הייתה אמורה לנצח את נינט? עדיין אכפת למישהו? 1977 - גבירותיי ורבותיי, מהפך! הליכוד, בראשות מנחם בגין, לוקח את הבחירות לכנסת ה-9! 1928 - כולם זכרו להביא מתנה? כי זה יום ההולדת של אידי אמין, הדיקטטור האוגנדי! ווהו!! 1836 - נולד וילהלם שטייניץ, שחמטאי אוסטרי יהודי, אלוף העולם הרשמי הראשון בשחמט. יודעים לשחק? מי בא סיבוב קטן? קורע לכם את הצורה.

goldy

New member
נהנה ליקרוא. תביא עוד

אים אפשר תאריך עיברי.

Purple Mushroom

New member
הודעה מקסימה.פינה מקסימה.גדלתי על החבובות.

מה? כבר עברו 18 שנה מפטירתו של ג'ים הנסון? מיס פיגי אהובתי :0)

למעלה