פינת המכתבים

vegan

New member
../images/Emo118.gif פינת המכתבים ../images/Emo118.gif

יום ראשון כבר חלף למעשה, אך דומני שאף אחד לא חש בחסרונה של פינת המכתבים
. לאחר שתי פינות מכתבים שהניבו מספר עגול של דיווחים על מכתבים כתגובה, אני משאיר הפעם את הבמה לכם.
מדוע אינכם כותבים מכתבים, או שמא אתם שומרים זאת בסוד?
האם יש נושאים בהם אתם מעוניינים ליזום כתיבת מכתבים?
האם אתם מעדיפים לפעול בצורה אחרת? מעדיפים להחליף את הפינה?
האם לדעתכם כתיבת מכתבים אינה יעילה?
האם אתם מפקפקים בכשרונכם לכתוב?
כיצד ניתן בכל זאת לגרום לכם לכתוב?
האם כולם כאן עסוקים כל יום בדוכנים, הפגנות ושאר פעילויות שאינן מותירות להם זמן לכתיבת מכתבים?
האם בנייר מכתבים יש רכיבים מהחי?
האם ה
אינו מספיק חמוד?
האם צריך לסגור את הפינה? אמנון וה
.

lilithmm

New member
יש בשבועון של אנונימוס בקשה לשלוח

אולי מישהו מוכן להכין פורמט???

lifegirl

New member
ת´אמת? אני עצלנית.

קשה (אך לא בלתי אפשרי) להושיב אותי ליד שולחן ולבקש ממני לכתוב מכתב (יותר הגיוני להושיב אותי ליד מחשב, אבל גם אז הסיכוי שאכתוב מכתב קלוש...). אני פשוט עצלנית. תמיד יש לי דברים יותר דחופים. יותר מזה- כנגע הנושא של הטבעונות נמצא במקום נמוך בסדר העדיפויות שלי מבחינת פעילות... אני לא אומרת שזה לא חשוב, אני לא אומרת שזה לא דחוף, אני רק אומרת שזה פחות דחוף לי. ולכן, גם אם אכתוב מכתב למערכת אחת העיתונים- רוב הסיכויים שזה לא יהיה קשור לטבעונות... ולמען האמת- אני גם לא בטוחה שהידע שלי בטבעונות רחב מספיק (אבל אני לומדת הרבה מהשיטוט בפורום הזה...). אני לא מכירה נתונים מספריים, לא מכירה את כל התהליכים, לא מודעת במיוחד לחוקים האחרונים (האם החוק נגד פיטום עבר? אין לי מושג, באמת...), ובעיקר- בטוחה שאחרים יוכלו לעשות זאת טוב יותר ממני... אז מה יגרום לי לכתוב? לא יודעת, אם יהיה משהו שממש ירגיז אותי. לרוב אני מחליטה לכתוב כבר במהלך הקריאה, לפעמים אפילו על סתך כותרת שעצבנה אותי. זה לא קורה הרבה, אבל זה קורה. או בקיצור (פוי, אני מזיינת בשכל)- מבטיחה שאם יהיה משהו שממש ירגיז אותי- אני אכתוב. ויודעת שאם לא יהיה- הסיכוי שאכתוב קלוש. סורי!

haleth

New member
הוא חמוד, הוא חמוד!

ומעבר לכך, בהתאם לסיכום קודם: אמנון צודק תמיד (רצוי לצעוק תוך ריצה במעגלים) טוב, אני שונאת לכתוב מכתבים (לכתוב - אז רק לפורום!). אבל אני מבטיחה למצוא נושאים למכתבים, שאנשים טובים ממני יכתבו. זה נחשב? פליייז?

למעלה