ראיתי ההימור האחרון!!!

SoundsOfSilence

New member
../images/Emo118.gifראיתי ההימור האחרון!!!../images/Emo118.gif

יש לי איזה ידיד שקיבל מתנה מנוי לספריית וידיאו (12 סרטים) ורציתי לקחת את ההימור האחרון והוא ראה את זה כבר ולא רצה לקחת. אז אני בבית משועממת עם גבס ברגל ודיברנו בטלפון והוא היה מגעיל אלי וגרם לי להרגיש ממש רע. נהיו לו רגשות אשמה אז היום הוא הופיע אצלי בבית עם כל מיני דברים וביניהם הדגש|הקלטת של ההימור האחרון!!!!| כל כך אהבתי את הדמות של אדי בסרט. כזה אידיוט כזה שתמיד דופק את הכל, את כולם ואת עצמו. קצת כמו פייסי מדוסון קריק. איכשהו לוזר כזה אבל ממשיך לנסות ועושה דברים תמיד באותה דרך לא נכונה אפילו שהוא כבר יודע שהיא לא נכונה. והוא ממש רזה בסרט הזה. אני חושדת באנורקסיה. רק חבל שהוא משתתף רק בחצי מהסרט

מיצי007

New member
טחחחח

קודם כל,תני לי לאחל לך החלמה מהירה
-שהגבס ירד כמה שיותר מהר. דבר נוסף,תנצלי את העובדה שאת בגבס כדי לגרום לכמה שיותר אנשים לחשוב שאת מסכנה וצריכה הרבה סרטים של אד כדי להבריא. עכשיו,בקשר לסרט עצמו-לא הייתי אומרת שהוא לוזר,הייתי אומרת יותר שהוא מניאק אגוצנטרי,וכזאת דמות אני אוהבת. הוא כזה פוקי שם. רזה
לא הייתי אומרת,הוא שם בתקופה של בדיוק לפני אמריקה היסטורי איקס...אז דווקא שם זאת התקופה שהוא התחיל לעלות במשקל והכל,הוא יותר "שמנמן"(אם אפשר להגיד את זה עליו) בסרט הזה. בפייט קלאב ובפחד ראשוני הוא הרבה יותר רזה. ובאמת חבל שהוא מופיע רק חצי סרט

SoundsOfSilence

New member
חחח פוקי

הוא לא ממש מניאק. המניאקיות שלו שם הוא יותר הצגה כזאת כדי להסתיר את העובדה שהוא לוזר. הוא לא מסוגל להתמודד עם הבעיות שלו בעצמו ומפיל אותן על אחרים וככה הוא כאילו יוצא מניאק אבל בעצם הוא נורא לוזר אומלל. והוא ממש רזה. רזה בטירוף. כוסית.

מיצי007

New member
ממש קוזינה

לא יודעת,הוא נראה אולי יותר רזה בגלל ההרבה שיער שיש לו על הראש
בקשר לעובדה שהוא לוזר,כן...הוא מסכן באמת...יש את הקטע שהוא מתחבא ומייק מדבר איתו ומוצא אותו...חמודי כזה. הוא הכי מניאק בג'וב האיטלקי לפי מה שהבנתי,מכל התפקידים שלו...עוד לא ראיתי...אני ממש רוצה לראות.

למעלה