שנה לתכנית התשלומים של תפוז

wranger

New member
../images/Emo118.gifשנה לתכנית התשלומים של תפוז../images/Emo43.gif

שמתם לב שכבר חלפה שנה? אני לא זוכר מתי הכל התחיל, אבל אני נרשמתי אליה באמצע פברואר, אז היא כנראה התחילה קצת לפני. אז מה, נרשמתם? או שאתם מעדיפים לכתוב לעצמכם בלבד ללא תמורה כספית? ואם נרשמתם - כבר יצא לכם לגבות את הצ'ק מתפוז? קניתם לעצמכם משהו נחמד?

suki da yo

New member
בטח נרשמתי...

מה, כסף במתנה על מה שממילא הייתי כותבת? צ'ק ראשון גביתי, לפני בערך 3 חודשים. קניתי בו הקטנה של המינוס.

suki da yo

New member
עכשיו כשאני קוראת את זה...

לא, לא מדובר באלפי שקלים... המינוס קטן

באמת כבר חשבתי לעצמי ../images/Emo6.gif

"וואו, אם היא סגרה עם זה את המינוס, בטח היו לה שם כמה אלפים..." אבל אז נזכרתי שזאת רק אני, שעושה מינוסים עצומים בגיל 22!

Galadriel 3000

New member
בהתחלה רציתי להיות יפת נפש

ולהגיד שאני לא כותבת בשביל כסף וכו' וכו'... אבל בסוף כן נרשמתי... אולי כי נהייתי בת 18 ולא הייתי צריכה אישור של ההורים או משהו כזה. ולא קיבלתי שום צ'ק בינתיים.. אין לי מספיק כניסות

נוריתהה

New member
תודה, אבל לא תודה

לא נרשמתי ואין לי גם כל חשק לקבל צ'קים מתפוז אז הפסדתי 440 ש"ח? נותנים 8 ש"ח על כל 1000 כניסות, נכון? בעצם זה פחות כי שמעתי שמורידים את הכניסות של חו"ל.

וואו! 440 ש"ח ועוד מבלוגים

חבל שלא נרשמת...דרך אגב, איך מגיעים למספר כל כך עצום של כניסות? איפה פרסמת את הבלוג שלך?

נוריתהה

New member
לא מפרסמת בשום מקום

רק כאן ובחתימה הבלוג שלי רק על ביקורות ספרים שאני קוראת (+ מספר אורחים) ולמזלי יש אנשים בארץ שזה עדיין מענין אותם. ולא, אינני מעונינת בתשלום.

מורידים הרבה יותר

הסטטיסטיקה היא לא הסטטיסטיקה המדוייקת. היא סופרת כניסות של בוטים וסקריפטים שונים. המדד של התשלומים לא מדוייק, אבל הוא הרבה יותר קרוב למציאות מאשר המדד של הסטטיסטיקה

דנטל

New member
לא שמתי לב שעברה שנה

אני רשומה מהיום שזה התחיל ולדעתי מדובר באמצע פברואר בכל מקרה. כן, כבר גביתי מדנטל ומדיטי. לא קניתי לי שום דבר מיוחד. זה הופקד בבנק והתבזבז על ההוצאות השוטפות.

נרשמתי מרגע פתיחת הבלוג

ידעתי על קיומה של התוכנית כבר מלא זמן, ולכן ברגע שפתחתי את הבלוג הנוכחי (לפני חודשיים) הכנסתי אותו לתוכנית. אמנם טרם הגעתי לאפשרות הנכספת של לקבל צ'ק, אבל אני מאמינה שזה עוד יקרה בחודשים הקרובים...

בקשר לתשלום

איזה פרטים צריך לתת לתפוז בעת ההרשמה לתשלום לבלוגרים? אתם לא פוחדים למסור פרטים אישיים ברשת? ו...האם גם הכניסות שלי נספרות?

דנטל

New member
אלה פרטים אישיים לתפוז, לא לסתם מישהו

ולא, אני ממש לא פוחדת (חוץ מזה, הם יודעים עלי הרבה יותר מזה במילא). שם מלא, כתובת, טלפון. זהו בערך.

גם אני רשומה שם מאותו זמן פחות או יותר

עוד לא פדיתי, למסטיקים בזוקה יש לי מספיק כסף משלי. בכל מקרה, אני רוצה לצבור, ככה בעוד 10 שנים אני אוכל להגיד לתפוז שיביאו לי את כל הסכום המכובד במטבעות של שלושקלים! ואז אני אוכל לקנות גם ארטיק...!

למעלה