שרשור אירועים והודעות

tlingit

New member
../images/Emo118.gif שרשור אירועים והודעות ../images/Emo118.gif

להודעות על אירועים והתרחשויות שאינם מסחריים ומיועדים לטובת ותועלת כלל המאמנים האישיים. (פרסומים מסחריים מופנים להודעות שמצד שמאל בתשלום או לכל היותר בלוחות הפורום שלנו)

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הזמנה: אירוח בנושא הרזיה ללא דיאטה ../images/Emo135.gif

מחר, יום חמישי, בין השעות 16:00 ל- 18:00 תתארח בפורום אימון אישי נורית אלדר, מאמנת אישית ומנחת סדנאות הרזיה. האירוח יתמקד בנושא: תכנות פנימי להרזיה ללא דיאטה.
נורית אלדר היא אדריכלית
(בוגרת הטכניון) בעלת תואר שני בתראפיה באומנויות
(אוניברסיטת Lesley) ובעלת הסמכה בינלאומית באימון אישי (Coaching Training Institute).
במסגרת עבודתה, פיתחה שיטה ל"תכנות עצמי" המאפשרת שינוי "מבפנים" של דפוסי חשיבה והתנהגות. השיטה עוזרת להתגבר על הרגלים שאינם מתאימים יותר. השיטה מבוססת על כך שלכל אדם "תכנות פנימי" שנוצר עם השנים ושכולל חוויות ילדות, זיכרונות, אמונות, דפוסי חשיבה ועוד. לעיתים קרובות "התכנות הפנימי" לא רק שאינו תומך בנו אלא אפילו עוצר אותנו. בשיטה זו האדם בודק את האמונות הפנימיות הקשורות באוכל ובאכילה ומשנה אותם בעזרת שימוש מובנה בדימיון.
נורית מספרת: "ב- 15 שנים האחרונות, נשאתי 25 ק"ג מיותרים. כל דיאטה שניסיתי (וניסיתי הרבה) נגמרה לבסוף באכזבה. כיום אני 18 ק"ג פחות מבלי שעשיתי דיאטה אלא רק מהעבודה עם השיטה."
במשך שלושת השנים האחרונות, השיטה עזרה לאנשים במגוון רחב של תחומים כמו: זוגיות ומערכות יחסים, שינוי קריירה, בטחון וערך עצמי ועוד. בשנה האחרונה יישמה נורית את השיטה החדשה על עצמה בנושא המשקל, רזתה ובעקבות ההצלחה, הקנתה את השיטה גם לאחרים שרזו אף הם. היום היא מלמדת את השיטה בסדנאות ובאופן פרטני ומוכיחה שגם ללא דיאטה וספירת קלוריות, אלא רק מתוך הקשבה לעצמך ולצרכים האישיים שלך אפשר לרזות.

נשמע מעניין ואשמח לדעת מה הרקע שלה בנושא

תזונה. פשוט כנראה שכחת לציין זאת בהודעה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שיטת הרזיה

הגישה של נורית אינה מדברת על תזונה נכונה (שזה דבר חשוב ללא כל ויכוח) אלא על שינוי האופן בו חושבים ותופסים את האכילה. אני מוצאת את עצמי רוצה להסביר עוד, אבל במקום שאספר על ואענה על שאלות במקום נורית, אני מאוד מציעה שתוסיף שאלה לאירוח של נורית ותקבל ממנה מענה מלא. חבל שאסביר באופן חלקי ולא מייצג את הגישה במלואה. אני גם מצאתי אותה מאוד מעניינת ולכן הזמנתי את נורית להתארח.

למעלה