שרשור אירועים והודעות

tlingit

New member
../images/Emo118.gif שרשור אירועים והודעות ../images/Emo118.gif

להודעות על אירועים והתרחשויות שאינם מסחריים ומיועדים לטובת ותועלת כלל המאמנים האישיים. (פרסומים מסחריים מופנים להודעות שמצד שמאל בתשלום או לכל היותר בלוחות הפורום שלנו)

tlingit

New member
ברוכים הבאים../images/Emo96.gif ותזכורת קטנה../images/Emo205.gif

אנחנו רוצים לשמור על הפורום כמרחב שמיועד לשיתוף והעצמה הדדית, מקום לדיונים תוכניים ומקצועיים, ובניית קהילה חמה. אנחנו מאד שמחים כשמצטרפים אלינו עוד מאמנים אישיים, שכן כל אחד ואחת תורמים ידע ותובנות משלהם וכך כולנו מתעשרים. אתם מוזמנים לקרא קצת בפורום ובמדורים השונים ולהציג את עצמכם להוסיף רעיון או דעה לדיונים שמתנהלים ופשוט להיות איתנו
כל חברי הפורום הם מאמנים אישיים, לכן, כדי למנוע את הפיכת הפורום לזירה למלחמת פרסום, כללי הפורום אוסרים פרסום אישי בפורום או פניה לכל כותב ואורח לבוא להתאמן אצלכם (או ללמוד בקורס שלכם).

סופריקה

הי, אני מצטרפת חדשה וטירונית, זו פעם ראשונה שלי בפורום כלשהו... אני צריכה לאמן מישהי/ו בהדרכה, מה המדיניות בנוגע לאימון שיתן לה מענה במידה שזה מתאים לה וגם לי, כאשר העלות תהיה כיסוי הוצאות ההדרכה שלי 100 ש"ח לפגישה. אשמח לקבל תשובה אישית לא באמצעות הפורום. תודה מיכל

T a l c y

New member
coachletter ואינדקס מאמנים

אני שוב גאה ושמחה לבשר לכם על צאתו של גיליון נוסף של ה-coach letter. הפעם הוא סיקור של שלושת ימי הכנס הבינלאומי. כמו כן, לפני כשבועיים, השקנו בעיתון, את אינדקס המאמנים שלנו. הכניסה אליו היא דרך העיתון, בכפתור בצד ימין. ההרשמה לאינדקס היא חינם למאמנים וללקוחות. אנא כנסו ל- www.coachletter.co.il שבת שלום, טל

tlingit

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על המהדורה הזו

ממש איפשרתם גם למי שלא יכלו להיות בכנס לטעום ממה שהתרחש שם העבירי לכל הצוות ברכות על העבודה

hillavo

New member
לתוכנית טלוויזיה דרוש מאמן אישי

שלום שמי הילה ואני מלהקת לתוכנית טלוויזיה חדשה שתעזור למשפחה להתגבר על המינוס, כשהנחת היסוד שלנו שהאוברדרפאט הוא סמפטום, וצריך לטפל בדפוסי החיים, אנחנו מאמינים שהפונקציה שמתאימה לפורמט הוא מאמן אישי, אם אתה מאמן/נת שמאמין בכנות ביכולות שלו לעמוד מול מצלמה וביכולת שלו לאמן משפחה, מוזמן לפנות אליי [email protected] 052-3445085

עלון דו-שבועי ../images/Emo92.gif

החל ממחר אני מתחילה להפיץ דרך האתר שלי עלון דו-שבועי ובו כלים, רעיונות וטיפים לכל העוסקים בתחומים המשיקים לתחומי העיסוק שלי. כדי להצטרף לתפוצת הדוא"ל ולקבל את העלון ללא תמורה עליכם להרשם דרך האתר במקום המיועד לכך. בברכה,

דרושים לניסוי../images/Emo53.gif

אני זקוקה לעזרה של ארבעה נסיינים לבדיקת משחק חדש העומד לצאת לשוק. המשחק עוסק בסיפור סיפורים ואנקדוטות אישיים. הוא משחק חברתי, כלומר משחקים בו בקבוצה והוא מתאים לערב חברתי, לסדנאות סיפור, הנחיית קבוצות וככלי אימון. המעוניינים להשתתף צריכים להסכים לתנאים הבאים: 1. חתימה על מסמך משפטי המעגן את הזכויות על המשחק בידי, הסכמה שלא לפרסם את דבר קיום המשחק, פרטיו ואופן הפעלתו עד צאתו לשוק, הסכמה לשימוש בפרטי הניסוי לפרסום. אותו מסמך יעגן גם את החסיון על פרטיהם האישיים של המשתתפים בו, גם אם יפורסמו פרטי הניסוי ואת התמורה עבור ההשתתפות. 2. לקחת חלק במפגש אחד עם שחקנים נוספים. 3. להסכים לנוכחות אדם נוסף בחדר שיתעד את פרטי הניסוי בכתב. 4. התמורה - כשיצא המשחק לשוק (בעוד כחודשיים) יקבלו משחק אחד לשימושם האישי והחופשי. מעוניינים?

למעלה