שרשור אירועים והודעות

מתחשק לך לעשות משהו מתוק?

שוב אנחנו נפגשים. מה העניינים ? זו כבר שנה רביעית שאנחנו בחבר'ה אוספים ממתקים, אורזים אותם באהבה ל משלוחי מנות, ומחלקים אותם בפורים לילדים ממשפחות מצוקה. בשנה שעברה 1,600 ילדים זכו לחבילה מתוקה עטופה באהבה, ממש בזכותך, או בזכות אחרים ממש כמוך מפתן דימונה:" תודה... לאנשים טובים שחשבו על הרעיון, אספו את השמחה, שמו בשקית, נסעו דרומה, ועשו לילדי ועובדי המפתן שמח בפורים...שיהיה לכם שמח יחד איתנו, בפורים הזה, ובפורים הבא, בכל הימים והשנים... הנתינה שלכם שווה אהבה, תודה מעומק הלב!" מפתן "אלמוג" ברעננה: "הרבה הרבה תודות עבור משלוח כה נפלא, וכמו בכל שנה, גם השנה לא אכזבתם. וזה הופך להיות מסורת וכולנו מחכים לזה. אנו מודים לכם ואוהבים אתכם גם" להביא ממתקים ! ארוזים בנפרד (כדי שלא יתפוררו או יאבדו מטריותם בתוך משלוחי המנות שנכין) לדוגמא: חטיפים (באריזה קטנה), ופלים (באריזה אישית), חטיפי בריאות, מיני חלבה, סוכריות עטופות ועוד. בקיצור, לא משלוחי מנות מוכנים, אלא ממתקים, ממתקים, ממתקים... אתם גם מוזמנים לאסוף בסביבתכם הקרובה – משפחה, חברים, מקום עבודה, לימודים וכו'. אם כל אחד ממכריכם יביא אפילו שוקולד אחד... יהיה לילדים הרבה יותר שמח בחג עד מתי להביא את הממתקים ? יום שלישי 7.3.2006 (מתי זה ? היי... זה ממש עכשיו ! ) לאן להביא ? ת"א – מכון כושר Upgrade Fitness , רח' הירקון 75 24 רופי – רח' שוקן 14-16 הודייה, רח' האחים מאסלויטה 7, (באיזור המסגר) איך להגיע להודייה ? http://www.24rupee.com/flyers/hodayalargemap.jpg בית חדש רח' קדם 59 יפו 03-6839777 איש קשר לנקודת איסוף דרום (בבאר שבע): פאבלו 0544583469 [email protected]

tlingit

New member
../images/Emo118.gif שרשור אירועים והודעות ../images/Emo118.gif

להודעות על אירועים והתרחשויות שאינם מסחריים ומיועדים לטובת ותועלת כלל המאמנים האישיים. (פרסומים מסחריים מופנים להודעות שמצד שמאל בתשלום או לכל היותר בלוחות הפורום שלנו)

T a l c y

New member
coachletter בנושא תרומה לקהילה

יצא שבוע שעבר: www.coachletter.co.il
תיהנו!!! טל

טל לא צריך כל שבוע לפרסם

שיצא coachletter ... הבנו את הפרינציפ... השיווק האגרסיבי הזה לא תורם...

צביקה38

New member
הcoachletter הוא כלי חשוב לכולם

וחשוב מאד שכל מי שעוסק בתחום יתעדכן.ישנם חדשים המגיעים לאתר שלא מכירים את המגזין וחשוב להביא אותו לידעתם. לדעתי אין כאן בעיה של פרסום כי כל הגופים בתחום מפורסמים בו ואם כך אזי יש איזון . טל עושה עבודה חשובה לטעמי יום נפלא לכולם צביקה ברגמן

גם פורטל המאמנים הישראלי

מוציא coachletter אז מה איציק בן המנהל מפרסם כל שבוע כאן? הרי ה-coachletter שפורסם כאן,הוא גוף מסחרי טהור. ואגב לא כל הגופים מפורסמים שם.....רבים בחרו לא להצטרף לגוף אגרסיבי כזה.

|למה ההתלהמות הזו?

דבר ראשון בו נטפל רגע בכל נושא האגרסיביות. אמרה לי פעם מאמנת מצויינת שבדרך כלל אנו לא אוהבים באחרים מה שאנחנו לא מוכנים לראות שקיים בתכנו. אולי מפה נובעת הבעיה שלך עם אגרסיביות????. ועכשיו לכל עניין הגוף המסחרי הטהור, אז מה? מה רע בלהיות גוף מסחרי, הרי כולנו כמאמנים, שואפים להיות גוף מסחרי שבעזרת השם ירוויח כסף. אז למה עינך צרה בכך שגם אחרים ירוויחו כסף. כמו שאומרת בירכת השפע "הכנסותיי הולכות וגדלות במרחב השפע, ויש לי את הידיעה שיש שפע מספיק לכולם". והדגש הפעם הוא דווקא על "יש מספיק לכולם". הייתי מציעה לך לקרוא פעם את המגזין. תאמין לי לא תצטער ואולי תגלה שיש בו יותר ממה שחשבת. יום נעים

מסכימה לחלוטין

עד היום זהו המגזין היחיד המתקיים באופן שוטף בנושאי אימון. כותבים בו אנשים שונים ומגוונים שאינם שייכים או משוייכים לגורם אחד מובאות בו גישות פלורליסטיות לנושא האימון מפרסמים בו גופים מתחרים שונים ולכולם יש מקום. זו המשמעות של עיתון מקצועי ונראה לי אך טבעי לשלוח תזכורת לבאי הפורום הזה בכל פעם שהוא יוצא. טל - תודה
ענת

תני לי לנחש ענת

את מופיעה באינדקס שם וכותבת שם? כנסי לפורטל המאמנים הישראלי ותראי שם באמת גוף מקצועי,רציני שמייצג את כולם.

אין צורך לנחש ../images/Emo13.gif

אפשר פשוט לראות אני כותבת שם ואשמח לכתוב בכל מקום אחר, אם וכשיהיה לי על מה. מעריכה כל נסיון אמיתי וכן ליצר פלטפורמות מקצועיות רציניות לאימון ובכלל זה מעריכה ומכבדת את פורטל המאמנים הישראלי וגם את איציק בן באופן אישי. כל המרבה - הרי זה משובח רק טוב ענת

שלום פואנקרה

את התזכורות שלי על פרסום המגזין, אני מוציאה רק פעם בשבועיים, משום שזה קצב הוצאת העיתון. כמו שצביקה אמר חשוב לי להביא לידיעת המשתתפים החדשים בפורום את המידע בגיליון. אני לא רואה בזה שיווק אגרסיבי, כי אם תזכורת של פעם בשבועיים... אתה מוזמן לכתוב לעיתון, או להתראיין אליו אם יש לך נושא מענין לקהילת המאמנים. - זו הזמנה אישית - מכל הלב
ואגב את השיווק הטוב ביותר - אתה עשית לנו היום... יום נפלא, טל

אני כותב בפורטל המאמנים האמיתי

של איציק בן ובפורום האיכותי שהוא מנהל בוואלה.

מ א מ נ ת

New member
למי מועילה התחרות הזו?

אני רשומה בשני האינדקסים, עוקבת אחרי הדיונים בשני הפורומים ונהנית מהכתבות גם פה וגם שם. יבורכו כל האנשים התורמים את תרומתם. למה ליצור פה תחרות במקום לעודד שיתוף פעולה ולפרגן לאנשים העושים את מלאכתם נאמנה?

meirgilad

New member
COACHLETTER או פורטל המאמנים?

חברה, הדיון לא מכובד ולא רציני, כמי שרשום בשני האידקסים אני מברך את שניהם על העשרה , אמינות ויוזמה וכל המרבה הרי זה משובח כי "קנאת סופרים" תרבהחכמה פורים שמח לכולם

אם לדעתך קיים רק פורטל אמיתי אחד

כדאי שתכתוב רק שם, ולא בפורומים מזוייפים וחובבניים (כמו זה, למשל). בטוח שבפורטל האמיתי ישמחו. בריאות ושפע

צביקה38

New member
חסרה לי הנתינה שלך פואנקרה 1

אני מאד מקווה לראותך כאן ומקווה שלא תעזוב. אני רוצה לספר לך משהו..... לפני 10 שנים הקמתי את הקהילה הפעילה של שוק ההון ברשת האינטרנט שלימים הקימה אתר משלה שפעיל עד היום.בזמנו היו עוד מספר אתרים/פורמים מתחרים ונהוג היה שכל מי שמפרסם הודעה מסחרית הודעתו היתה נמחקת מיד. באתר שלי נתתי אפשרות לכל גולש לפרסם בפורום ולא הייתי מוחק הודעות בעלות מסר פרסומי.גולשים ומנהלי פורומים שאלו אותח מדוע איני מוחק? התשובה שלי היתה אז "הגולשים הללו מייצרים תוכן לאתר אז מדוע לא לאפשר גם להם להנות מהתנועה? מה יקרה אם הם יהנו מפרסום חינם שעוזר למישהו?" רבים מסביב לא הבינו את הגישה הזו אבל בשורה התחתונה האתר הזה השייך לדיבורסה שוקי הון בע"מ מוביל בתחומו כיום בין השאר גם בזכות הנתינה. אני מציע לקרוא את המגזין של המאמנים האחרון אודות הנתינה, זה בדיוק המקרה שזה עשוי לעזור. בכל מקרה לאור הדיון הארוך שהיה בעניין מקווה שהוא היה עבורך עניני ומקצועי בלבד -לאף אחד לא היתה חלילה כוונה אחרת. מאחל לך רק בשורות טובות צביקה ברגמן

tlingit

New member
../images/Emo82.gif

דווקא חבל שלא מספרים כאן בפורום על המגזין השני, זו הפעם הראשונה ששמעתי על קיומו וחבל. לא? אני לא מאמינה בדבר שנקרא "האמיתי היחיד" האמת דבר חמקמק היא וכולנו מודעים להיותה דבר שבנתפש ומתוך כך כפופה לחוויה הסובייקטיבית של כל אחד ואחת. כמו שאי אפשר לומר על אסכולה אחת של אימון שהיא האמיתית מאחר שיש כמה וכמה אסכולות וכולן תורמות ויכולות להועיל לנו כך גם קיומם של כמה מגזינים יכול רק לקדם ולהעשיר את כולנו בפורום הזה יש מקום לכל המאמנים האישיים, מכל אסכולה וגוון משום שביחד כולנו יוצרים את משפחת האימון האישי בישראל ובמשפחה מותר שיהיו אי הסכמות, מותר שיהיו גם ויכוחים כל עוד כולנו זוכרים לכבד אחד את השני ואת זכותו של האחר לבחור במשהו שונה משלנו לכולכם

tlingit

New member
ובהזדמנות זו ברכת ברוכים הבאים ../images/Emo20.gif

או יותר נכון - ברוכות הבאות - מילקימאוס ושלווה ברטי
יופי שאתן מצטרפות אלינו לפורום
אני מזמינה אתכן להציג קצת את עצמכן, אם אתן רוצות
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

למעלה