שרשור אירועים והודעות

tlingit

New member
../images/Emo118.gif שרשור אירועים והודעות ../images/Emo118.gif

להודעות על אירועים והתרחשויות שאינם מסחריים ומיועדים לטובת ותועלת כלל המאמנים האישיים. (פרסומים מסחריים מופנים להודעות שמצד שמאל בתשלום או לכל היותר בלוחות הפורום שלנו)

T a l c y

New member
coachletter - בנושא קבלת החלטות

מענין ביותר. מומלץ לקרוא: www.coachletter.co.il תודה וקריאה מהנה, טל

T a l c y

New member
ערב שירי ומכתבי אהבה ../images/Emo23.gif

אנו, המאמנים באשר הם, מוזמנים לערב שכזה בחול המועד פסח. לפרטים: http://www.coachinginteractive.co.il/news/20/ad.asp?id=5 שיהיה לנו אוהב ומעורר השראה!

TAL CY

New member
coachletter באנגלית

שלום לכולם, היום השקנו את הקוצ'לטר הראשון באנגלית. כולם מוזמנים לקרוא וליהנות. www.coachletter.com בברכת חג שמח, טל

אם תקרא בעיון את הפורום...

תגלה, להפתעתך, שגם את זה אני עושה... יום נפלא לך, ותודות על האנרגיה "הנפלאה" שהכנסת לפורום...

אפרופו אנרגיה

כל הייחוד של הפורום כאן ואגב בשונה מאחרים :העדר פרסומים. שימי לב אתם היחידים שמופיעים בשרשור אירועים ובכמה הודעות. זה רק פוגע בשם שלכם,רק מציף את הפורום. קבלתי בעבר כבר בקורת קשה על הערתי זו בפורום,אני לא מתרגש ממנה. אותי מעניינת האמת שלי.לי מאד צורם המסחור שלכם.כנראה שחשובה לכם הכמות על האיכות....

פואנקרה1 נרדמת בשמירה../images/Emo95.gif

חשבתי שאני יכול לסמוך עליך שבכל פעם שטל תכתוב משהו על הקואוצ'לטר אתה תקפוץ. אבל בתאריך 22.1.06 פיספסת. נרדמת בשמירה... שבת שלום.

טל ../images/Emo24.gif

על התרומה שלך בפורום הזה ועל התרומה שלכם להעמקת הדיון האימוני בארץ ענת

אולי גם אתה שייך ל Coachletter

אולי בעצם גם אתה שייך ל Coachletter הרי בכל פעם שאתה מגיב, אתה רק מפנה יותר תשומת לב להודעה של טל. אתה בעצם משרת את מטרותיה. אם לא היית מגיב הסיכוי שמשהו היה שם לב להודעתה הוא די קלוש ואתה שם אותה במרכז. זה לא שיש לי משהו נגד ה Coachlletter החבר'ה שם עושים יופי של עבודה. אני פשוט מנסה להבין את דרכי הפעולה שלך.

רעיון יפה אבל לא

ואין כאן שום אסטרטגיה או טקטיקה מיוחדת. צרם לי הערתי וזהו. ואגב גם לטעמי הם עושים יופי של עבודה,זו לא הנקודה שבקשתי להדגיש. מי שהבין הבין,ומי שלא גם טוב. סיימתי להגיב בנושא הזה. שבת שלום.

ואגב את לא כל כך נייטרלית אם טרחת

להרשם היום במיוחד ולפתוח כרטיס בשביל התגובה הזו... די שקוף מה שעשית...

למעלה