שרשור אירועים והודעות

tlingit

New member
../images/Emo118.gif שרשור אירועים והודעות ../images/Emo118.gif

להודעות על אירועים והתרחשויות שאינם מסחריים ומיועדים לטובת ותועלת כלל המאמנים האישיים. (פרסומים מסחריים מופנים להודעות שמצד שמאל בתשלום או לכל היותר בלוחות הפורום שלנו)

PbD

New member
../images/Emo41.gifבואו לעצב את פני לשכת המאמנים../images/Emo70.gif

ביום רביעי הקרוב, ה-21 ביוני 2006 תיערך אסיפת היסוד של לשכת המאמנים בין השעות 8:00-13:30. אתם ואתן מוזמנים להשתתף באסיפה - ולעצב את פני לשכת המאמנים. מטרת אסיפה לעצב וליצור את התשתית הנדרשת לפעילות של הלשכה - בחירות לתפקידים בלשכה והתנעת קבוצות עבודה. להלן פירוט קבוצות העבודה המוצעות כרגע - אני בטוח שלפחות קבוצה אחת מעוררת אתכם לעשיה
מנדט הקבוצה, החזון, המטרות ודרכי הפעולה יגובשו במהלך המפגש על ידי המשתתפים.
עיתון הלשכה - נושאים אפשריים: הוצאת עיתון הלשכה ועלון מידע למאמנים, התכנים, המתכונת, האפשרות לשלב בין השניים וכדומה. ניהול התכנים של העיתון באתר הלשכה. הקמת מערכת עיתון וניהולו השוטף.
אתר הלשכה - נושאים אפשריים: הקמת אתר ללשכת המאמנים: הגדרת אופי האתר והנושאים בו (פורומים, רשימת חברים, מאמרים, news letters וכו...), פרסום, חסויות, ניהול ותפעול האתר בתיאום עם מערכת עיתון הלשכה.
אתיקה - נושאים אפשריים: הכנת קוד אתי למאמנים החברים בלשכה. פעילות להטמעתו בקהילת המאמנים. הפיכת הקוד האתי של המאמנים לגורם משפיע על החברה בישראל.
פעילות מול מוסדות סטטוטורים - נושאים אפשריים: מיסוד מקצוע האימון. הגדרת הקריטריונים והמדיניות להסמכת מאמנים ויצירת המנגנון המאפשר זאת. קבלת מעמד סטאטוטורי למקצוע האימון, ללשכה ולמאמנים החברים בה.
קשרי חוץ ויחסי ציבור - נושאים אפשריים: קשר עם: בתי ספר לאימון, מוסדות וארגוני מאמנים בארץ ובחו"ל, מערכת החינוך, גורמים ממשלתיים בתחום החינוך והרווחה וכו', כלי תקשורת. ייזום ארועי הסברה לציבור הרחב. קידום המודעות ללשכה ולאימון אישי ועסקי בקרב הציבור.
השתלמויות התמחויות והעשרה - נושאים אפשריים: יזום וניהול השתלמויות לחברים, פעילות העשרה למאמנים, כנסים מקצועיים. מפגשי מאמנים, אירוח מאמנים ומומחים להצגת גישות אימון שונות ונושאים נלווים.
תרומה לקהילה - נושאים אפשריים: יצירת פרויקטים של תרומה לקהילה ושינוי חברתי ע"י מאמנים. גיוס חברי הלשכה לפרויקטים חברתיים והובלתם.
קשר עם האקדמיה - נושאים אפשריים: דיאלוג ושיתוף פעולה עם מוסדות אקדמיים במחקר והוראה בתחומים הקשורים לאימון ואקדמיזציה של מקצוע האימון.
ניתן למצוא פרטים נוספים על לשכת המאמנים, להירשם ולהגיש מועמדות לתפקידים באתר של אסיפת היסוד בכתובת המצורפת.

בואו להצטרך למקום שתורם הכי למאמנים

ברוכים הבאים לפורטל Coach Israel , פורטל ה – Coaching הישראלי המשמש כאתר שער לעולם ה-Coaching על סוגיו השונים. האתר מאגד מידע רב אודות מרכזי הכשרה למאמנים, אינדקס מאמנים/ות לפי תחום אימון, יומן ארועים ומאמרים מקצועיים בתחום האימון והעצמה אישית. נשמח לקבל תגובות והערות ולהוסיף מידע נוסף בהתאם לצורך. אגב אנחנו לא חלק מההתארגנות ללשכה.

מאמנים ומתאמנים שלום, התייעצות../images/Emo15.gif

שמי איילת , אני יוזמת ומנחת ה" חוט הנשי"- מעגל העצמה לנשים עצמאיות. שהוא בעצם מעגל העצמה עסקי לנשים,ללא מטרת רווח,לנשים מאפרת וגוש עציון.
לפני כחודש קיימתי את הפגישה הראשונה של "החוט הנשי" בביתי שבאפרת. כרגע המעגל בחבלי לידה ראשוניים והפגישה השניה תתקיים בשבועיים הקרובים, לכשאקבל תשובה חיובית לגבי הרצאת אורח, ואולי שיתוף פעולה עם המתנ"ס באשר להקצאת חדר ותמיכה כספית.
אני מחפשת מאמנים עסקיים המוכנים לבוא אלינו לאפרת לתת בפנינו הרצאת אורח ולתת טעימה מהכלים להתפתחות וצמיחה עסקית. (בהתנדבות כרגע) ואגב כך להחשף ללקוחות פוטנציאליות לאימון. עוד פרטים??
אני עצמאית בעלת עסק להפקות סרטים בשם טייק סתיו הפקות. הרעיון נולד מתוך צורך אישי שלי כאשה עצמאית המנהלת עסק התלוי בי בלבד, והרגשתי שאני זקוקה למקור לחיזוק האנרגיה והמוטיבציה כמו גם קבלת כלים מעשיים להתפתחות. התחלתי לפרסם בצ'טים ביישובים וגיליתי שהצורך שלי הוא צורך של נשים רבות מסביבי. כרגע יש כ15 נשים במעגל שהגיעו מיישובי הגוש השונים, בגילאים ומתחומים שונים- מעיצוב אופנה ועד יוזמה להקמת מרכז לידה והמעגל עוד פתוח להצטרפות נשים נוספות.
המטרה היא להעשיר אחת את השניה בכלים מעשיים ורוחניים למינוף העסק, ובנוסף לרישות העסקי גם להביא מרצים אורחים המוכנים לנדב מזמנם ומנסיונם בתחומים השונים- ניהול עסק, שיווק, אימון ועוד. יש כבר כמה מאנשי הגוש שיצרו קשר והביעו נכונות לבוא להרצות בפנינו. אני בקשר עם מנחות קבוצות דומות ומקבלת יעוץ גם מיועצת ארגונית בכירה ללא תשלום. אני עובדת כרגע על כיוונים שונים לסיוע , מעמותות שונות לקידום נשים,בנוסף פתחתי קומונה סגורה בתפוז בניהולי על מנת ליצור פורום תמיכה ויעוץ בין הפגישות למשתתפות החוט הנשי.
באתר שלי תוכלי לקרוא עוד על החוט הנשי. http://take-stav.allbiz.co.il/Page15517.asp תודה למי שטרח לקרוא עד כה... יום נהדר לכולם!

למעלה