שרשור אירועים והודעות

talit2

New member
coachletter השבועי

שלום לכל המאמנים והמתעניינים בתחום האימון. שוב אני מזמינה אתכם לקרא את ה-coachletter שיצא היום, ערב יום כיפור. נישמח לתגובות וכן לשיתוף פעולה מכל מי שהיה מעונין בכך. http://www.coachinginteractive.co.il/news/10/ גמר חתימה טובה לכולנו ושנה טובה טל וצוות coachletter

tlingit

New member
../images/Emo118.gif שרשור אירועים והודעות

להודעות על אירועים והתרחשויות שאינם מסחריים ומיועדים לטובת ותועלת כלל המאמנים האישיים (פרסומים מסחריים מופנים להודעות שמצד שמאל בתשלום או לכל היותר בלוחות הפורום שלנו)

tlingit

New member
הזמנה לתערוכת "פריצת דרך"

הנה הזמנה לתערוכה מיוחדת של היוצר אלדר ביידר, שתתקיים בסוכות אשר פגשתי בפורום "השנה שלי" ונראה מתאים מאד אלינו אני מעתיקה את הנוסח לכאן ומצרפת גם את הקובץ המקורי = = = על אלדר ביידר יוצר "פריצה דרך" – תערוכת ציורים מקורית, שתוצג בפסטיבל אומנות הארץ מתחם רידינג, בחוה"מ סוכות ביידר אלדר, בן 33, נשוי ואב לשניים. עובד מזה 8 שנים כאיש צוות קרקע, מפעיל ציוד טכני כבד בחברת תעופה בנתב"ג. עבודת משמרות פיזית, מייגעת 364 יום בשנה, מסביב לשעון. במקביל מזה שנים שביידר יוצר ל"מגרה", ציורים צבעוניים בסגנון אבסטרקטי -פיגורטיבי, דו ותלת-מימדיים. מצייר בשבתות, בלילות, בין המשמרות. עם היצירתיות הגלומה בו, במפגשים עם אנשים כמותו שתועלו למסלול טכני אבל הם יוצרים בנשמתם, החל להחשף עבורו הייעוד האמיתי של חייו – יצירת גשרים בין לבבות באמצעות אומנותו. בעזרת אימון אישי, החל את המעבר הדרמאטי בין חייו הקודמים לחייו הנוכחיים כיוצר. הקפיצה הזו בין העולמות, בין הרצוי למצוי, בין הבלתי-מושג לכאורה – לאפשרי, נקרא בתחום האימון "פריצה דרך", וזה גם השם שבחר ביידר לתערוכתו הראשונה. היצירות עוסקות במשמעות הרוחנית והרגשית של פריצה דרך מחסומים רגשיים, באמצעות שימוש במגוון טקסטורות, דרך יצירות המסמלות פריצה פיזית. ביידר משתמש בחומרים כמו ענפים ומוטות ברזל, הפורצים ממסגרת הבד כדי ליצור מצג של שאלות ותחושות, שהוא חווה תוך כדי תהליך ההעמקה אל תודעתו ומשמעות קיומו. דרך היצירות מנסה ביידר לעורר את אומץ הלב והעוצמה האדירה הטמונים בכל אדם, כדי לפרוץ דרכים חדשות דרוש כוח רצון, כוח התמדה והתמרת הפחד לדחף המניע את האדם למימוש ייעודו. ביידר מתאר ביצירותיו את הפריצה דרך גבולות המוכר והידוע, הקירות החוסמים את חיינו מלהתממש במלואם, ואת ההגעה לניצוץ הפנימי החבוי, בהשראת תחנת הכוח היוצרת אור ויזואלי חיצוני, להארה שכל אדם מחפש. למימוש הייעוד הקיים בתוך כל אדם. הסיבה האמיתית לקום בבוקר, המביאה לסיפוק אישי, להגשמה עצמית, מעשה שיאפשר לו לאמור לעצמו וגם לאחרים : "אם פרצת דרך, מרגיש מואר ומשוחרר, לא בתוך מסגרת, חופשי ומאושר – אתה חי!" וכך בעשייה מרובה, התמדה ומחויבות, ביידר מצייר בלילות, עובד בימים ולהפך, מנסה להיות מקורי ובעיקר לעמוד ביעד שהציב לעצמו: לגרום למה שנראה כבלתי אפשרי – לאפשרי. מאפשר לשני המסלולים בחייו להתקרב ומחפש את הגשר שיחבר בין מה שהוא עושה לבין מה שהיה רוצה לעשות.חלומותיו חודרים לחיי היומיום שלו עד שהוא מוכן לקראת מה שתמיד רצה לאחר שנים שהוא מצייר ויוצר לביתו. ביידר: "כאשר אני נדרש לקחת החלטה ישנן שתי דרכים להתמודד עם התוצאה ובידי היכולת, הבחירה החופשית, לקבוע באיזו דרך אבחר: כאשר אני עומד ומסתכל מהצד, לא מתערב בתהליכים ללקיחת ההחלטות ונותן לגורמים חיצוניים להחליט בשבילי, אני מרגיש מובל כצאן לטבח. כאשר אני מתערב בתהליכים ללקיחת ההחלטות ומתאמן, ומאמין כי דרכי נכונה ומובילה אותי להצלחה, אני לוקח אחריות ומתקדם לקו הסיום כאצן לבטח." חברים יקרים, קולגות, אנא ראו הזמנה זו כהזמנה אישית ביותר לתערוכה, שתוצג בפסטיבל אומנות הארץ, חול המועד סוכות (19-23 באוקטובר), במתחם תחנת הכוח רידינג. "ללא גבול" ביידר אלדר = = =

tlingit

New member
בעניין פריצת הדרך (התערוכה)

כמו שאתם רואים, העליתי הודעה על תערוכה מעניינת מאד מבחינתנו - דיברנו כמה פעמים על הנושא של הגעה לפריצת דרך, והיא כמובן נושא שעולה כאן לא פעם בדיונים שונים כמו גם בסיפורים אישיים מרתקים. והנה, מרתק לראות אדם שלקח את המושג הזה מתוך האימון האישי שלו ונותן לו ביטוי ויזואלי מוחשי דרך אמנותו מה דעתכם על התערוכה וההקשר שלה כחומר מעורר השראה ודוגמה עבור כל אותם האנשים ש"אין להם זמן" ואינם פנויים? מה דעתכם על התיאור של תהליך ההגעה לתערוכה? אני רואה גם חשיבות רבה בכך שהתערוכה מפנה זרקור חזק מאד אל האימון האישי, באופן שמציג מאד יפה את רעיון האימון האישי, האפשרויות והתפישות הגלומות בו. ועוד דבר, מאחר שהמידע הגיע לידי מיד שניה או שלישית, מאד אשמח לקבל מכם (אם יש מי שיש לו) מידע נוסף על התערוכה, על היוצר עצמו, על המאמן/מאמנת שעבדו איתו או על מי שמפרסם את התערוכה וכתב את דף ההזמנה הזה.

tlingit

New member
שימו ../images/Emo23.gif היום הזדמנות אחרונה לבקר

ואני ממליצה בחום
ביקרתי בתערוכה: ביתן אחד בתוך תערוכת אמנות הארץ ואיזה הישג הוא מייצג... מאד מצא חן בעיני לראות את השתקפות תהליך האימון האישי והתכנים והתפישות האישיים בתוך היצירות של האמן הקסים אותי לראות איך האמן מתאר "קשת של אפשרויות" (שם אחת היצירות), איך אפשר להגדיל את ה"לאן" מעבר לתחומים ולמסגרת (מי שב/יבקר יבין
), או את תיאור ה"דילמה", ואת נופו של "הבלבול" ועוד ועוד...

meitaltr

New member
בית הנוער בת-ים

דרושים מתנדבים לעבודה עם ילדים בגילאי 11-14 בבית הנוער "קדימה"בת-ים. (מטעם עמותת "לשובע") בית הנוער פועל בימים א-ה מ13.00 עד 19.00,ויש בו 50 ילדים. ההתנדבות יכולה להיות בתחומים שונים: העברת חוג, חונכות אישית או קבוצתית, תגבורים לימודיים,העברת פעילות חד פעמית ועוד. כמו כן אנו זקוקים לאנשים שמבינים בתחומים של תיקון ושיפוץ (מחשבים/מוצרי חשמל..) לשעת הצורך. אנו פתוחים להצעות מקוריות ויצירתיות! למתנדבים מובטח ליווי לפי הצורך וכמובן- הצטרפות למשפחת בית הנוער ולעמותת לשובע. לפרטים נוספים ניתן לפנות למיטל- 050-6877097 או בדוא"ל [email protected] מיטל 050-6877097 [email protected].

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifמפגש קבוצתי../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שלום רב לחברי ובאי הפורום -
אני שמח לדווח לכם על מפגש קבוצתי ראשון שהתקיים במסגרת יוזמה אישית בשעה טובה אכן הקבוצה יצאה לדרך בתאריך 10/10 שבו קיימנו את המפגש למפגש הגיעו חברים ממגוון תחומים - עו"ד,תוכנה,ייעוץ פיננסי,שירותי הנה"ח וראיית חשבון,אתרי אינטרנט,תכשיטים,טלמרקטינג,יועצת אירגונית וכו' אשר הביעו את רצונם להיות חלק מהקבוצה המפגש היה פורה ומהנה, בתחילה התנהלה שיחת היכרות בין החברים ועם תחילת המפגש כל חבר הציג את עצמו,את עסקו וכן תחזיות לגביו וצפיות לגבי הקבוצה לאחר מכן נפתח דיון בנסיון לקבוע תקנון לגבי הקבוצה ודרך התנהלותה כל חבר הביע את דעתו וכן כיווני חשיבה שונים החלטה שהתקבלה בשלב זה: שהמפגשים התקופתיים יתקיימו פעם בחודש, כל יום רביעי הראשון של החודש -דהיינו המפגש הבא : 02/11 - בשעות הערב בעקבות המפגש המהנה,הפורה,היעיל והמעניין,הרבה חברים הביעו את רצונם לשתף עסקים נוספים- על-מנת להגדיל את היקף הקבוצה לתועלת כלל חברי הקבוצה מסגרת הקבוצה: הקבוצה לא שייכת לשום מסגרת קיימת וזו קבוצה עצמאית ביוזמה אישית מדובר על קבוצת עסקים במיגוון תחומים:אינטרנט,תוכנה,ניהול פרויקטים,תכשיטים,מחקרי שוק,טלמרקטינג,כספים,עו"ד,שרותי משרד,יעוץ ארגוני וכד´ מדובר על מפגשים תקופתיים כפי שיוסכם/סוכם בין חברי הקבוצה על מנת להפגש להעלות רעיונות,הצעות, העברת הפניות בין חברי הקבוצה,להעזר במסגרת הקבוצה לצורך פרסום ושיווק הדדי וכן כלפי גורמים קיצוניים וכן לנצל את גודל הקבוצה על מנת להשיג מחירי שרותים מוזלים הנחוצים לחברי הקבוצה אשמח לקבל פניות נוספות של עסקים המעוניינים להצטרף לקבוצה,לתועלת כולנו בברכת חג שמח

noga44

New member
טיפול באמנות ../images/Emo13.gif

שלום! אני סטודנטית לתואר שני באונ' העברית הכותבת עבודה בנושא "תרפיה באמנות". במסגרת העבודה אני מנסה להבין את נק' המבט של המטפל היות ולדעתי בד"כ עוסקים ב"מבחן התוצאה" היינו במטופל ובתוצאות הטיפול ולא במטפל דווקא. לטובת העניין אני מחפשת מטפלים/ות איתם אוכל לשוחח בנידון על-מנת להעמיק את הבנתי בנושא. כל רעיון, הענות או סיוע יתקבלו בברכה, כמובן גם המלצות לגבי מי שמוכן לקחת חלק בנושא. בתודה וחג שמח!

tlingit

New member
ברוך הבא יוסי וסרמן ../images/Emo140.gif

יופי שאתה מצטרף לפורום שלנו
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם אתה רוצה
לקרא קצת לאחור בדפי הפורום ולהכיר את חברי הפורום והנושאים בדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

למעלה