שרשור מ
ף

e t a

New member
../images/Emo118.gifשרשור מ../images/Emo32.gifף../images/Emo204.gif

חג שמח

e t a

New member
../images/Emo118.gifהיי בנות../images/Emo201.gif

אין לי כל כך חשק לכתוב יותר מדי.. סתם חשבתי לחלוק איתכם, כי פה זה המקום היחידי שבו כולם כנים ותומכים. היום גיליתי שארבעה מהחברים שלי בתיכון שלא הייתי איתם בקשר זמן מה, שונאים אותי. יש אחד שהתחיל את כל זה, והוא אפילו לא מוכן להגיד לי למה. מעבר לזה, אין לי כל כך כח לפרט.. מזל שיש לי את מיכל, בלעדיה הייתי עכשיו מרוח מתחת לאיזה גשר. רק תנסו לדמיין את ההרגשה.. ארבעה אנשים שהעברת איתם את כל החטיבה והתיכון - שש שנים - פתאום תוקעים לך סכין בגב, בלי שתדע אפילו למה. כשאני ארגע קצת אני אפרט.. עד אז ביי

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo24.gif

מכירה את זה ... כאילו לא ממש .. אבל אני גם ב"מלחמה קרה " עם חברה קרובה עכשיו ... תקופות כאלה עוברות וחברים תמיד פוגשים .. חברים מהתיכון בדר"כ נעלמים ומכירים אנשים חדשים שנשארים לכל החיים ..

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אמרתי לך את דעתי במסן ואני מקווה

שהכל מרגיש כבר הרבה יותר טוב

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאומייגד, דנדי.../images/Emo23.gif :0

וואי אני בשוק, איזה מגעילים.>< לא יכלו להיות קנים מההתחלה וזהו?-.-" אני ממש לא יודעת מה לומר על כזה דבר, זה ממש לא יפה.~ אני יודעת שזה קשה אבל תנסה לקחת את זה יותר בקלות, עזוב את זה ותשאיר את העבר שלך מאחור. תכיר אנשים חדשים, חברים חדשים ובאמת אמיתים שיואהבו אותך ויעשו הכול בשבילך ושהיו לצידך. בשביל מה אתה צריך את הקודמים האלה יותר? אתה ממש לא צריך. אתה לא צריך חברים כאלה בכלל, זה הפסד שלהם. כי הם הפסידו ילד מדהים וחמוד וזאת הבעיה שלהם, לא שלך. ההפסד כולו שלהם והנה אתה כבר הולך, עזוב אותך מהם וקדימה. D: יש עוד אלפי אנשים הרבה יותר טובים ואמיתים שבאמת יעריכו אותך. :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo24.gif

אין לי כבר מה לומר, כי הבנות אמרו פה הכל. אז אני פשוט מקווה שהכל בסדר איתך כרגע

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אממ רק רציתי לעדכן במשהו קטן

XD טוב אני לא יודעת אם באמת חוץ מכמה אנשים פה מישהו קראמ ה שאני חושבת על הבלוג בישראבלוג המנוהל על ידי "עמית ביצ' " [ סו קולד] אני לא זוכרת אם אמרתי אבל נראה לי שכן אמרתי שהיא מרבה לאיים על מעריצים XD אז הנה דוגמה : אוקי. פרצו לנו לבלוג כמו שכבר הבנתם, ישנם הרבה מאוד בנות שמקנאות בבלוג הזה, בדרך שהוא מתופעל ומתוחזק וגם במנהלות עצמן כמו שעכשיו הבנות שפרצו ניסו באופן כושל ושקוף להפיל את סול לגבי הפריצה, דבר שלא היה ולא נברא! אני רוצה להודיע לכל הבנות האלה- יש לי האקרית שתעזור לי בערב לגלות מה היה מס' האיי פי של מי שפרצה, כשאני רוצה להשיג משהו אני ישיג אותו, ואני נשבעת שאם הילדה לא תבוא ותתוודא לפני ותתנצל אני יגלה מי היא, ואני אדאג לזעזע אותה כל כך במעשים שלי שכל פעם שהיא תשמע את השם שלי או תראה תפרצוף שלי היא תתחיל לבכות. אני רצינית, אני יודעת שמאחורי מסך הכל נשמע מגוחך ופלצני, אבל אני נשבעת על כל מילה ומילה שאני כותבת עכשיו.. ולא ערסית ולא פרחה, פשוט חולנית. ומי שיתלכלך איתי אני ילכלך אותו. מי שמכיר אותי אישית יודע שאני עומדת מאחורי כל מילה שלי ולא מדברת באוויר. זה היה קטע מלוכלך וממש לא מצחיק. אני יגלה מי אתן, גם אם זה יעלה לי בעצבים. אם אתם רוצות שהבלוג יקרוס לפרוץ אליו זו לא הדרך, אנחנו הבעלים שלו ולא משנה כמה תנסו הוא תמיד יחזור לפעול! זו לא הפריצה הראשונה.. ואני מקווה שהאחרונה. ראיתם שהבלוג המריא עם צוות מהמם כאב לכם בנשמה? יש לנו מאות קוראים ומלאמ כניסות שמחזיקים את הבלוג וזה מה שמחזק אותנו להמשיך ולעדכן. גם אם לא מגיבים, אנחנו יודעות שקוראים. בכל מקרה קוראים יקרים רציתי לאחל לכולנו שבת שלום, רגועה. למרות שאני חזרתי מחבר שלי בטיל ובכלל הייתי במצב שינה! צאו תבלו.. אני יודעת שאני יבלה :) אוהבת אותכם 3> עמית ביצ'. נ.ב, רציתי להודות לבחורה בשם קרינה שדאגה ליידע אותי, ולאמילי שגם כן עזרה בעניין הפריצה. הפוסט נרשם לפני כחודש בערך והרשו לי לגחח XD מה גם ששמעתי שהבלוג בחרם .. מישהי/ ו יודע / ת למה ? מצחיק אותי לחשוב שמישהי באמת חושבת שהיא מפחידה אנשים .. אני הייתי בוכה אם הייתי צריכה להסתכל לה בפנים מרוב צחוק XD [וזה היה סתם כי אני מנסה לברר עכשיו בתגובות למה הבלוג בחרם XD - יאפ אי דו נוט האב לייפ פרובלמס ? ]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל

תקראו לי חסרת חיים תקראו לי משועממת XD אבל אני חיפשתי את תחילת החרם וגם מצאתי מוחעחעח XD אוקי קודם כל אני חושבת שהחרם מוצדק וזו כנראה הפעם האחרונה שאני אכנס לבלוג הזה [ בתכלס אין לי מה לחפש שם .. היה מהנה להתעדכן לפעמים ובאמת שכל המנהלות שם אחת אחת מלכה ] לפני הכל אני חייבת להגיד מילה או שניים על מה שקראתי בתגובות . המנהלות כל הזמן מתלוננות על זה שהן עושות את זה לבנות האחרות ושאין להן זמן וכו' בתכלס הייתה שם ילדה דיי חכמה שאמרה שהן רצו לעשות את זה ושאם אין להן זמן שיפסיקו יקחו חופש לכמה זמן . בקשר לזה אני ארחיב בהמשך.. שנית אני רוצהלומר על האמירות האלה שפאק ממתי מישהי עושה עידכון בשביל משהי אחרת !? כאילו ברור שזה חשוב אבל גם הן רצו להיות מנהלות והן ידעו מה ההשלכות של זה על החיים שלהן שיקחו אחריות על החיים שלהן ואם לא מתאים להן שיעזבו וגם על זה אני ארחיב [ על למה קשה להן לפרוש ]. עכשיו אני רוצה להגיד למישל ולדנה [ שעזבה אם אני לא טועה ]שיעזבו כמה שיותר מהר ולא ישארו שם אפילו עוד חצי דקה ! הבלוג הזה עומד לקרוס והנפילה תיהיה חזקה וכואבת .. ואני חייבת לציין שאין לי משהו נגד המנהלות שמפעילות עכשיו את הבלוג אלא רק נגד מישהי אחת בשם עמית [הידועה לשימצה ביצ' ] ונתחיל XD למה החרם ? - בגלל עמית למה המנהלות צריכות לעזוב ? - הנה תגובה של עמית על זה שהמנהלות הקודומות עזבו ולאחר התגובות האלה כמה תגובות של בנות "והן רצו לעזוב כי זה היה הרצון שלהן ואף אחד לא רוצה שהן יחזרו .. ברוך שפטרנו כאילו עכשיו יש צוות הרבה יותר טוב ונעים לפי דעתי !" - וזה רק חלק קטן מכל התגובה הפתאטית והמוגבלת עם מליון שגיאות כתיב שלה XD להיות קשה עברית שפה .. ותגובה שאחריה הגיעו תגובות דומות "יאו עמית אי אפשר כבר לתאר במילים את מה שאת! את מדברת על בנות שעד לפני חודש או קצת יותר היו חברות שלך את אומרת שעשית ואת עושה הרבה בשביל הבלוג תכלס כן אולי באמת עשית "אין הנחתום מעיד על עיסתו" מכירה את המשפט הזה ? לא לא ניראלי כלכך סבבה אז עשית ובאמת תודה אבל חלאס לספר עלזה כל הזמן כבר חפרת. אני מגיבה כי אכפת לי מהקהילה הזו בסה"כ כולנו אוהבים את אותה חבורת בנים , אבל את כבר לא את לא מעריצה אז למה את פה ? באמת אני שואלת אותך בשיא הנחמדות למה את ממשיכה להיות פה ? בשביל ליצור עוד סכסוכים ועוד מתחים בין כל המנהלות של האתרים בישראל הרי הריבים עם אביב וליטף היו בגללך וההחרמה של מאי וקארין הייתה בגללך " ולמה אני חושבת שהמנהולות צריכות לעזוב - וואל תראו אחרי התבטאויות כאלה מצידה פאק איך אפשר להמשיך ?! היא רודן ! אם רוצים ליצור קהילה אחידה מקימים בלוג אחד שפועל בצורה שיתופית וברתית ולא בצורה רודנית איפה היא חיה ?! יום יבוא והיא תתיחס לכל המנהלות ככה .. אני עוד זוכרת מה קרה עם דנדי [הקודמת לא דנה שלנו XD ] ואיזה מריבה הייתה ...מאז הכל התדרדר ונמשיך עם התגובות תגובה הקוראת למנהלות לצאת נגד עמית "מנהלות בתכלס אתן יודעות שאנחנו צודקות! ואם אתן אוהבת את הקהילה ומעדיפות קהילה פורה , מאשר לדאוג לאינטרסים שלכן (שזה כרגע לנהל את הבלוג) אז תעשו גם משהו בנושא, אין לכן מה לפחד מי עמית היא סתם הרבה רעש, היא כ-ל-ו-ם בתכלס בלי אף אחד. מה היא תעשה? אני אומרת לכן תכלס, נמאס לי! " ועוד תגובה מוגבלת של עמית "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקקקקקק בנדרררררררררררררר אני פה עם חבר שלי ואנחנו יענו מתפוצצים עליכם חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ילדים!!!" ככה היא מדברת לקהילה אין פלא שאף אחד לא סובל אותה BTW למי איכפת מה היא עושה עם חבר שלה וWTF למה היא קוראת איתו בבלוג של ט"ה ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ועוד תגובוה למנהלות "חבל לי על המנהלות החדשות כי עמית עכשיו הכי נחמדה אלכן כי אתן מעדכנות כמו חמורות וממושמעות לחוקים שלה ברגע שאחת מכן תפר איזה חוק של עמית תראו איך היא מתחילה להפציץ אתכן בקללות,עדיף שתפרשו בנות אין טעם לעדכן בשביל עמית כמו חמורות " תחילת החרם : "די בואו נחרים את הבלוג הזה וזהו ובקשר למעדכנות בחייכן לכו מפה כל עוד נפשכן בכן אתן לא מבינות תחת איזה ניצול אתן נמצאות!!!! היא אפילו לא אוהבת את הלהקה היא לא פה בשבילם היא בשביל ה-מכירה של עמית , מי רוצה טוסטר ב2 ש"ח??!!- שתלךך קבינימאטטטטטטט תעשו טובה תלכו מהבלוג הוא כבר לא שווה כלוםםםםםםםם בגללהה!!!" תכלס צודקת עמית לא עושה כלום בבלוג אין לה שום השפעה [ ואל תתיפיפו ותגידו שהיא עושה הרבה כי היא עושה רק לפני מפגשים כדי למכור את הסיכות הפרחיות שלה] וואל לאחר מכן היו כל מיני תגובות לא ממש נעימות מצד כמה בנות שלא אנקוט בשמן .. ואז עמית ממשיכה בשלה ומאושרת מהתגובות WTF IS GOING WITH THIS WHORE ?! אחר כך זה ממשיך מתפתח לזה שממש יש חרם XD וכיום לבלוג יש פחות מ20 תגובות בממוצע לעידכון וגם התגובות הן רק של 3 בנות XD יום אחרי עמית שמה בתגובות [כדי לעלות אותן XD ] שיחה שלה ושל אמילי XD שזה על גבול הפאק גאט א לייף אנד גו טו דה ארמיי פריקינג סייקו ! כמובן שאמילי קראה את התגובות וגם היא הבינה שזה מכוון אליה ועמית ניסתה להתכחש פחח מי בכלל מאמין לה ?! ותמצית השיחה [ כי זה לא באמת מעניין כל השיחה הזו XD ] בעצם כל השיחה חשובה XD היא מדברת על אנג'לינה המסכנה שרק עברה להפעיל בלוג על ג'סטין ביבר[
] .. משעשע : עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:30 24/4/2010: EMILY :) אומר/ת: אני מרגישה שיש בנינו מתח מסויים $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: לא הבנתי מה אתן הבנתן זה לא הכי מעניין אותי את היחידה שנאי מדברת אליה בכבוד אז אני יגיד לך ככה לא אמרתי אליכן שאת זונות בבוץ אמתי שמי מגיב מללא שם ומלכלך על הבלוג שלנו לטובת האתר הוא מתנהג כמו זונות שמתלכלכות בבוץ כי זה רק בנות אתן לקחתן את זה עליכן.. בלי שום סיבה כי אם זה לא אתן אז מה אתן נפגעות? EMILY :) אומר/ת: תראי בואי לא ניהיה תמימים זה שידר שזה אלינו $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: מה שידר זה אתן הגבתן מללא שם? EMILY :) אומר/ת: כי גם היו כמה תגובות אחרי זה שרמזו והכל אהא תראי עמית, הדבר האחרון שאני אעשה זה להגיב מללא שם ונגמר לי המקום ההמשך בהודעה הבאה XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ההמשך

אין לי סיבה לעשות את זה $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אז יופי אז זה לא אתן אז מה נלחצתן? EMILY :) אומר/ת: עיצבן אותנו שישר שידרת לנו וגם בתגובות כולם הבינו שזה אנחנו ובלי לחשוב פעמים $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: יאנה הקציצה הזאתי עושה רעש כמו פרה גועה מה היא רוצה מי מכיר אותה בכלל? דוחפת את עצמה לכל מקום EMILY :) אומר/ת: התחלת לצאת עזבי את יאנה היא מחוץ לתמונה $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אנשים לא מבינים מה שהתכוונתי להגיד אני פניתי ללא שם מי שרוצה להין שיבין מה שהוא רוצה אני הסברתי את עצמי ואני לא חייבת דין וחשבון לאף אחד.. הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:32 24/4/2010: EMILY :) אומר/ת: טוב אני לא הולכת לריב איתך על התגובה המסכנה הזאת מה שאני רוצה להגיד שיש איזשהו מתח מסויים וכל היציאות האלה שלך בתגובות לא לעניין $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אני הפסקתי לצאת על האתר בתגובות כי הוא לא מעניין אותי עניין אותי בסה"כ שאנשים פעלו על חשבון הבלוג כדי לקדם אותו וזה לא התאים לי EMILY :) אומר/ת: את יכולה להיות בטוחה שזה לא אנחנו,אנחנו היינו מגיבות עם השם שלנו אין סיבה שלא כנראה שהיו בנות שרצו לעצבן אותך או משהו לא יודעת מה היה שם $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אז הצליחו אתן צריכות לקחת אחריות ולהגיד לקהל שלכן לא ללכלך על הבלוג כדי לקדם EMILY :) אומר/ת: אנחנו לא ביקשנו מאף אחד לפרסם את האתר בנות פשוט הלכו והגיבו לכן וזה לא שהן כתבו משהו רע[ על הבלוג שלכן תמיד את יכולה למחוק גם" הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:32 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: הן כן הן רשמו דברים מסריחים שלא התאימו לי כמה אפשר למחוק? אני לא בעד למחוק בכלל אין בה להתבייש אני מה שיש יש לפעמים אני מוחקת כי זה לא נעים לקוראים האחרים לא לי , לי לא אכפת.. EMILY :) אומר/ת: את זה אני לא ראיתי אז תמחקי פשוט טוב במידה וזה חוזר אני ארשום על זה באתר כי אני שאלתי את המנהלות וזה לא הן $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: כאיול שהן יגידו לך שזה הן EMILY :) אומר/ת: אין להן סיבה לא להגיד לי זה לא כזה ביג דיל מה שהיה הן רק פרסמו את האתר $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: מי הקציצה הדברנית והתינוקת? יגידו לך שזה הן? טחח בחיים לא.. הן לא יודו אבל שיהיה פרסמו מלוכלך הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:38 24/4/2010: EMILY :) אומר/ת: אני יודעת רק שאנג’לינה פרסמה פעם אחת בשם שלה וזהו $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: שמתי את השיחה שלנו בבלוג אני רוצה שכולם יראו מה קורה אני מקווה שאין לך התנגדות EMILY :) אומר/ת: סבבה לא אכפת לי לא ממש לא עכשו עוד נקודה חשובה היציאות האלה שלך בקשר ל " ברוך שפטרנו " וכל הדברים האלה זה לא היה לעניין בכללללל עמית $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: כי זה באמת ברוך שפטרנו על אנג’לינה שהיא העיפה את עצמה למה אם זה לא היה קורה הייתי מעיפה אותה בעצמי היא תינוקית ברמות EMILY :) אומר/ת: זה היה גם עלי לא רק על אנג’לינה הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:39 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: לא סובלת אותה הסיבה היחידה שעוד איכשהו סבלתי זה כי היא נהלה איתי היא ממש לא הייתה חברה שלי אם הייתי רואה אותה ברחוב ילדה בת 14 מי היה מסתכל בכללכ אילו? אני בחורה בת 18 אין לי מה לעשות אם אנשים כאלה בכלל בקשר תראי דיברתי בכללי עלייך לא הכי אבל התאכזבתי ממך מאוד ן כי ציפיתי ממך ליותר עובדה שרק אליךאני בכלל עונה ומבזבזת מזמני בשביל שנדבר את יותר בוגרת ויותר רצינית ואין מה לעשות אבל גם לך היו לא מספיק יציאות מסריחות שגרמו לי להבין שאולי זה היה לטובה שהצטרפת לאנג’לינה בעזיבה EMILY :) אומר/ת: אבל את מסכימה איתך שאת הדעות שלך את יכולה לשמור לעצמך ? כי תראי יצאת חרא עמית,אולי זה לא מעניין אותך אבל כן זה חשוב שהמעריצים אוהבים אותך זה נותן הרגשה הרבה יותר טובה כי הרי בשביל מי את עושה את זה? בשבילם ובמידה והם שונאים אותך אז מה ? הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:42 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: תראי אני עושה את זה בשביל הבלוג ובשביל הקוראים שמפרגנים שוואלה באים במסן ומפגרנים מפרגנים* בשביל זה ובשבילהם לא אכפפת לי שישנאו שיאהבו זה לא מעניין אותי אמילי את מכירה אותי לא מהיום ואת יודעת שזה באמת ובכנות לא מעניין אותי ואני אפילו נהנת מזה בצורה חולנית XD EMILY :) אומר/ת: אני יודעת $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: ואני בן אדם שיש לי מה להגיד אני אומרת אני לא שומרת לעצמי דברים שמעצבנים אותי כזאת אני הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:42 24/4/2010: EMILY :) אומר/ת: אבל חבל לי על מה שהולך בבלוג בגלל זה נכון אבל תראי מה זה עושה לבלוג זה כאילו את דואגת לאגו שלך ולא לבלוג יש דברים שצריך לשמור ווואלה אני אומרת את זה בשבילך כי תראי אמרת את הדברים האלה גם עלי ובמקום לבוא ולצאת עלייך פה על כל הדברים שאמרת ולהתחיל לקלל אותך אני מנסה להסביר לך שחבל כי את יוצאת חרא ויש קוראים שנפגעים מהדברים האלה כי כמו שאמרו האווירה היא לא מה שהייתה וזאת גם אחת הסיבות לפרישה שלי ואת יודעת את זה הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:43 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: הבלוג מתפקד מה שרואים מבפנים לא רואים מבחוץ כולה 8 בנות עלובות שמגיבות בלי סוף ועוד מללא שם לא אומר שהבלוג קורס, הוא משקם את עצמו בעדכונים עם צוות נהדר, המנויים לא ירדו כ"כ ומה שירד חזר לעצמו והכניסות במגמת עליה! הטבלת פעילים שבוע הבא תתעדכן ונחזור לשם מה זה משנה זה לא פעם ראשונה שיצאנו לרגע ונחזור תראי לקלל אותי זה לא הפתרון כי לא יצא מזה שום דבר טוב ואת מכירה אותי שוב, לא מהיום ואת יודעת למה אני מסוגלת.. אז בשבילמה? עדיף ךהיות חכמה ולדבר כמו בן אדם EMILY :) אומר/ת: אני מדברת איתך כמו בן אדם כי אני חושבת שרק ככה אפשר להגיעה לאן שהוא כי מקללות לא יוצא כלום גם ככה $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: יפה רק נזק יוצא ורוב הזמן הנזק הוא לא אצלי.. בכל מקרה לאן את רוצה להגיע מפה?" הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:45 24/4/2010: EMILY :) אומר/ת: שלא יהיה ליכלוכים בתגובות יהיו * $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: לא לכלתי עליכן זה לא עניין אותי מאז שהללא שם הפסיקו לכלך על הבלוג שילכלכו עלי אני נהנת באמת זה כיףף להרגיש חשוב ומעניין זה הכל את מוזמנת לבדוק EMILY :) אומר/ת: טוב סבבה איך שבא לך $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: ותרגיעי את הפה של החברות שלך כאילו חוץ מזה שחלק מזה משעשע מאוד חלק מזה מפתיע מיה ן חושבות שהן שהן מדברות אליי, אליי ככה.. כי מתישהו אני יבוא עם חברות שלי לאיפה שהם יהיו מפגש או משהו ואנחנו ננפח אותם אלה בנותש לא אכפת להן להסתבך אז כאילו אני אומרת לך עכשיובקטע של לטובתן.. תרגיעי להן את הפה כי טוב לא יצא מזה בכלל.. אבל בנתיים זה משעשע אבל כל כלב בא יומו וזהו D: ~טו בי קונטיניוד XD ~

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif או ו

סייקו ולהיות קשה עברית שפה כבר אמרתי ? הטעות הכי מעצבנת זה בשבילהם XD אין כזו מילה XD אומרים בשבילם . וכל שגיאות כתיב המטרידות .. טוב נו דיי דיי לא יאה לא יאה XDטוב נו כן XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif יש לי הרבה מה לומר לגבי מה שכתבת.

אבל כנראה זה פשוט לא מתאים לפורום. במסן\במסר, אני אענה לך בקרוב...

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif או BTW

אם את מתכוונת לצאת עליי תחסכי ממני XD אבל מה שבאלך D:

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואו הרגת אותי XDDDDDDDDDDDDDD הגיע הזמן שהיצורה הזאת תרגיש מנודה קצת... חחחחחחח ואו, אין, השיחה שלה ושל האמילי הזאת הייתה פשוט שיא! לא הפסקתי לצחוק! "אני יבוא עם חברות שלי לאיפה שהם יהיו מפגש או משהו ואנחנו ננפח אותם" טחחח.. מיס "אני בת 18 למה שאני יסתובב עם ילדה מפגרת בת 14?! נהנהנהנהנבלהבלהבלה" א', להיות קשה עברית שפה אינדיייד.. כאילו פאק, מה, מגן חובה קפצת ישר לסוף י"ב?! ב', אין, הבחורה הזאת פשוט חייה בסרט. אני לא חושבת שראיתי כזה דבר אי פעם.. יש למישהו מושג אם היא על טיפול קבוע כל שהוא..? >< מזה בא לי לצאת על הכלבה הזאת.. אבל שמעי, אני מפחדת על הציפורניים שלי O:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחחחחחחחחחח XD

יש עליה חרם XD הדבר היחידי שצריך לעשות זה לא להיכנס לשם XD פור גוד XD חחחחחחח כן ישבתי ובכתי מרוב צחוק [ החלטתי שלבכות על הטימטום לא שווה את זה XD ] א. אני מתה על המילה אינדייד XDDDDDDDD וכן יש מצב שהיא קפצה כמה שנים אבל לא מהסיבות שבגללן אנשים באמת קופצים כיתות XD ב. לא נראה לי שהיא על טיפול אבל אני ממליצה לה בחום XD גם אני מפחדת על הציפורנים שלי XD הן יפות מידי XD אבל אם נשתוק [~חשהמרגלתXDDDDD~ ] זה לא יעזור לנו בחיים לא ? XD וגם ככה איפה כבר תראי אותה ? במפגשים פחחח לא ממש איכפת לה מי בא לשם איכפת לה רק מהמכירות שלה XD

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד על המחקר המעמיק ../images/Emo6.gif

פסיכית לגמרי העמית הזאת.. שאחת המנהלות תחליף את הסיסמא לבלוג או משהו ותמנעו ממנה להכנס! חח

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואי כ"כ XD

אבל נראה לי שהיא שמה את האימייל שלה ככה שאי אפשר להחליף סיסמא XD מה גם שמסכנות אלו שיחליפו אותה הן עלולות למצוא את עצמן מותקפות על ידי ילדה פסיכית שמאיימת על החיים שלהן במסן חחחחחחחחחחחחחחח XD

למעלה