../images/Emo121.gif ההמשך
אין לי סיבה לעשות את זה $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אז יופי אז זה לא אתן אז מה נלחצתן? EMILY
אומר/ת: עיצבן אותנו שישר שידרת לנו וגם בתגובות כולם הבינו שזה אנחנו ובלי לחשוב פעמים $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: יאנה הקציצה הזאתי עושה רעש כמו פרה גועה מה היא רוצה מי מכיר אותה בכלל? דוחפת את עצמה לכל מקום EMILY
אומר/ת: התחלת לצאת עזבי את יאנה היא מחוץ לתמונה $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אנשים לא מבינים מה שהתכוונתי להגיד אני פניתי ללא שם מי שרוצה להין שיבין מה שהוא רוצה אני הסברתי את עצמי ואני לא חייבת דין וחשבון לאף אחד.. הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:32 24/4/2010: EMILY
אומר/ת: טוב אני לא הולכת לריב איתך על התגובה המסכנה הזאת מה שאני רוצה להגיד שיש איזשהו מתח מסויים וכל היציאות האלה שלך בתגובות לא לעניין $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אני הפסקתי לצאת על האתר בתגובות כי הוא לא מעניין אותי עניין אותי בסה"כ שאנשים פעלו על חשבון הבלוג כדי לקדם אותו וזה לא התאים לי EMILY
אומר/ת: את יכולה להיות בטוחה שזה לא אנחנו,אנחנו היינו מגיבות עם השם שלנו אין סיבה שלא כנראה שהיו בנות שרצו לעצבן אותך או משהו לא יודעת מה היה שם $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: אז הצליחו אתן צריכות לקחת אחריות ולהגיד לקהל שלכן לא ללכלך על הבלוג כדי לקדם EMILY
אומר/ת: אנחנו לא ביקשנו מאף אחד לפרסם את האתר בנות פשוט הלכו והגיבו לכן וזה לא שהן כתבו משהו רע[ על הבלוג שלכן תמיד את יכולה למחוק גם" הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:32 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: הן כן הן רשמו דברים מסריחים שלא התאימו לי כמה אפשר למחוק? אני לא בעד למחוק בכלל אין בה להתבייש אני מה שיש יש לפעמים אני מוחקת כי זה לא נעים לקוראים האחרים לא לי , לי לא אכפת.. EMILY
אומר/ת: את זה אני לא ראיתי אז תמחקי פשוט טוב במידה וזה חוזר אני ארשום על זה באתר כי אני שאלתי את המנהלות וזה לא הן $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: כאיול שהן יגידו לך שזה הן EMILY
אומר/ת: אין להן סיבה לא להגיד לי זה לא כזה ביג דיל מה שהיה הן רק פרסמו את האתר $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: מי הקציצה הדברנית והתינוקת? יגידו לך שזה הן? טחח בחיים לא.. הן לא יודו אבל שיהיה פרסמו מלוכלך הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:38 24/4/2010: EMILY
אומר/ת: אני יודעת רק שאנג’לינה פרסמה פעם אחת בשם שלה וזהו $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: שמתי את השיחה שלנו בבלוג אני רוצה שכולם יראו מה קורה אני מקווה שאין לך התנגדות EMILY
אומר/ת: סבבה לא אכפת לי לא ממש לא עכשו עוד נקודה חשובה היציאות האלה שלך בקשר ל " ברוך שפטרנו " וכל הדברים האלה זה לא היה לעניין בכללללל עמית $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: כי זה באמת ברוך שפטרנו על אנג’לינה שהיא העיפה את עצמה למה אם זה לא היה קורה הייתי מעיפה אותה בעצמי היא תינוקית ברמות EMILY
אומר/ת: זה היה גם עלי לא רק על אנג’לינה הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:39 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: לא סובלת אותה הסיבה היחידה שעוד איכשהו סבלתי זה כי היא נהלה איתי היא ממש לא הייתה חברה שלי אם הייתי רואה אותה ברחוב ילדה בת 14 מי היה מסתכל בכללכ אילו? אני בחורה בת 18 אין לי מה לעשות אם אנשים כאלה בכלל בקשר תראי דיברתי בכללי עלייך לא הכי אבל התאכזבתי ממך מאוד ן כי ציפיתי ממך ליותר עובדה שרק אליךאני בכלל עונה ומבזבזת מזמני בשביל שנדבר את יותר בוגרת ויותר רצינית ואין מה לעשות אבל גם לך היו לא מספיק יציאות מסריחות שגרמו לי להבין שאולי זה היה לטובה שהצטרפת לאנג’לינה בעזיבה EMILY
אומר/ת: אבל את מסכימה איתך שאת הדעות שלך את יכולה לשמור לעצמך ? כי תראי יצאת חרא עמית,אולי זה לא מעניין אותך אבל כן זה חשוב שהמעריצים אוהבים אותך זה נותן הרגשה הרבה יותר טובה כי הרי בשביל מי את עושה את זה? בשבילם ובמידה והם שונאים אותך אז מה ? הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:42 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: תראי אני עושה את זה בשביל הבלוג ובשביל הקוראים שמפרגנים שוואלה באים במסן ומפגרנים מפרגנים* בשביל זה ובשבילהם לא אכפפת לי שישנאו שיאהבו זה לא מעניין אותי אמילי את מכירה אותי לא מהיום ואת יודעת שזה באמת ובכנות לא מעניין אותי ואני אפילו נהנת מזה בצורה חולנית XD EMILY
אומר/ת: אני יודעת $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: ואני בן אדם שיש לי מה להגיד אני אומרת אני לא שומרת לעצמי דברים שמעצבנים אותי כזאת אני הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:42 24/4/2010: EMILY
אומר/ת: אבל חבל לי על מה שהולך בבלוג בגלל זה נכון אבל תראי מה זה עושה לבלוג זה כאילו את דואגת לאגו שלך ולא לבלוג יש דברים שצריך לשמור ווואלה אני אומרת את זה בשבילך כי תראי אמרת את הדברים האלה גם עלי ובמקום לבוא ולצאת עלייך פה על כל הדברים שאמרת ולהתחיל לקלל אותך אני מנסה להסביר לך שחבל כי את יוצאת חרא ויש קוראים שנפגעים מהדברים האלה כי כמו שאמרו האווירה היא לא מה שהייתה וזאת גם אחת הסיבות לפרישה שלי ואת יודעת את זה הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:43 24/4/2010: $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: הבלוג מתפקד מה שרואים מבפנים לא רואים מבחוץ כולה 8 בנות עלובות שמגיבות בלי סוף ועוד מללא שם לא אומר שהבלוג קורס, הוא משקם את עצמו בעדכונים עם צוות נהדר, המנויים לא ירדו כ"כ ומה שירד חזר לעצמו והכניסות במגמת עליה! הטבלת פעילים שבוע הבא תתעדכן ונחזור לשם מה זה משנה זה לא פעם ראשונה שיצאנו לרגע ונחזור תראי לקלל אותי זה לא הפתרון כי לא יצא מזה שום דבר טוב ואת מכירה אותי שוב, לא מהיום ואת יודעת למה אני מסוגלת.. אז בשבילמה? עדיף ךהיות חכמה ולדבר כמו בן אדם EMILY
אומר/ת: אני מדברת איתך כמו בן אדם כי אני חושבת שרק ככה אפשר להגיעה לאן שהוא כי מקללות לא יוצא כלום גם ככה $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: יפה רק נזק יוצא ורוב הזמן הנזק הוא לא אצלי.. בכל מקרה לאן את רוצה להגיע מפה?" הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- עמית ביצ- AMIT BITCH (האתר שלי) , 22:45 24/4/2010: EMILY
אומר/ת: שלא יהיה ליכלוכים בתגובות יהיו * $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: לא לכלתי עליכן זה לא עניין אותי מאז שהללא שם הפסיקו לכלך על הבלוג שילכלכו עלי אני נהנת באמת זה כיףף להרגיש חשוב ומעניין זה הכל את מוזמנת לבדוק EMILY
אומר/ת: טוב סבבה איך שבא לך $ עמית ביצ’ - Amit Bitch $ אומר/ת: ותרגיעי את הפה של החברות שלך כאילו חוץ מזה שחלק מזה משעשע מאוד חלק מזה מפתיע מיה ן חושבות שהן שהן מדברות אליי, אליי ככה.. כי מתישהו אני יבוא עם חברות שלי לאיפה שהם יהיו מפגש או משהו ואנחנו ננפח אותם אלה בנותש לא אכפת להן להסתבך אז כאילו אני אומרת לך עכשיובקטע של לטובתן.. תרגיעי להן את הפה כי טוב לא יצא מזה בכלל.. אבל בנתיים זה משעשע אבל כל כלב בא יומו וזהו D: ~טו בי קונטיניוד XD ~