השאלון השבועי!

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo107.gif השאלון השבועי! ../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif../images/Emo54.gif

בקאמבק מטורף. והשבוע בנושא... - בעלי חיים! השאלון לקוח מכאן. (נא להתעלם מהשאלות המפגרות
)
מדגישומטיק
קודם כל... מה נשמע? שם? גיל? אוהב חיות? מגדל חיות? איזה? מה יותר טוב כלבים או חתולים? אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? אם כן איזו חיה? החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? שומרת עליכם? אתם משחקים איתה? היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? היו עוד חיות בעבר? הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: זה או זה: כלב או חתול? גור או בוגר? דגים או אוגרים? חמוסים או חתולים? תוכי או צב? פרות או תרנגולות? כבשים או יונים? תהנו!

chyio

New member
~

קודם כל... מה נשמע? הכל טוב אחי שם? ליהי גיל? 16 וחצי אוהב חיות? אהא מגדל חיות? איזה? היו לי כמה כלבים בחיים אבל עכשיו כלום מה יותר טוב כלבים או חתולים? כלבים, ברור אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? זה תלוי בבעל של החיה... אבל כלב בהחלט יכול להיות מאוד נאמן אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? תמיד ס: אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? לא ממשXD כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? הכי זקן היה בן 18 אני חושבת כשנולדתי הוא היה בן 15-14 רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? אין לי חיה -.- אם כן איזו חיה? הייתי רוצה עכברוש ס: החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? הייתה מותק ;; שומרת עליכם? שמרה.. כן אתם משחקים איתה? שיחקתי... היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? לא.. כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? היא ברחה לפני כמה חודשים.. ולא חזרה היו עוד חיות בעבר? חוץ מכלבים, לא הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: לא מדרגים חיות -.- זה או זה: כלב או חתול? כלב גור או בוגר? גור ואח"כ בוגר ^^" דגים או אוגרים? אוגרים++ חמוסים או חתולים? חמוסים תוכי או צב? תוכי.. אני חושבת X: פרות או תרנגולות? פרותXD כבשים או יונים? כבשים

Liquid Dreams

New member
להלהלה

קודם כל... מה נשמע? בסדר שם? לינטו
גיל? 13 אוהב חיות? בטח
מגדל חיות? איזה? כלבה
מה יותר טוב כלבים או חתולים? כלבים, חתולים זה רשע >< אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? כל החיות יכולות להיות כאלה אם האופי שלהן חמוד ונחמד }: אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? בטח
אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? בליטופים וחיבוקים והמרחויות מפגרות XD כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? כבר תשע שנים :} רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? הייתי רוצה עוד ואני בטוחה שהיא הייתה מסתדרת אבל אבא לא מרשה }: אם כן איזו חיה? עוד כלב החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? מתוקה יותר מכל אחד
שומרת עליכם? לא ממש XDD אתם משחקים איתה? לפעמים אם היא מצליחה לזוז ++ היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? ממש ממש לא כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? לא כבר שאלתם את זה?
היו עוד חיות בעבר? היו לי חמישה תוכים, שלושה מתו ושניים החזרנו לחנות ++ הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: 1000000000000 ;; זה או זה: כלב או חתול? כלב! גור או בוגר? הממ תלוי }: גורים הכי פוציצים אבל בוגרים יותר רגועים וכאלה }: דגים או אוגרים? אוגרים
חמוסים או חתולים? חמוסים D: תוכי או צב? יוווווו >: קשה לי. לא בוחרת >: פרות או תרנגולות? פרות כמובן. אמנם תרנגולות יצא לי לגדל אבל פרות הכי חמודות D: כבשים או יונים? כבשים D:

Liquid Dreams

New member
../images/Emo99.gif אתה אפילו לא קולט עד כמה ../images/Emo99.gif

אתה צריך לראות בעצמך איך שהיא מגרדת את האף XD

אל תתעסקו עם משובניק!../images/Emo80.gif../images/Emo107.gif../images/Emo105.gif../images/Emo15.gif

קודם כל... מה נשמע? הכל סבבה שם? שלומי גיל? 16 אוהב חיות? מאוד מגדל חיות? איזה? כלבה, 6 חתולים, דגים {היו בעבר תרנגולות אווזים וברווזים שלכולם קראו יוחנן והם היו מאולפים! (חוץ מהברווזים שקראו להם שאליתאל וקוואק) שנאכלו ברוע ע"י נמיה
} מה יותר טוב כלבים או חתולים? כלבים - ברור! אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? כלב הכי נאמן בעולם! הרבה יותר מבני אדם אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? יאפ אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? יש לי כלבה עיוורת. היא כל היום רובצת בבית ומשמינה XD והיא נורא מפונקת כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? אסור לענות על שאלות כאלה! רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? לא מהסיבה הזאת אם כן איזו חיה? למלא שוב את הלול החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? מתקוה כפרה עליה שומרת עליכם? לא, חתולים קורעים אותה במכות אתם משחקים איתה? יאפ. אבל לא שמחקים כאלה של גורים. היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? לא כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? אסור לענות על שאלות כאלה! היו עוד חיות בעבר? ברור סתכלו למעלה הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: 17 זה או זה: כלב או חתול? כלב - ברור גור או בוגר? בוגר דגים או אוגרים? דגים חמוסים או חתולים? חמוסים תוכי או צב? תוכי פרות או תרנגולות? שניהם (כשתיהיה לי פרה יקראו לה קלרה) כבשים או יונים? כבשים - דיצה

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

קודם כל... מה נשמע? כשחופש מתקרב תמיד מעולה
שם? נאור גיל? 16.8 אוהב חיות?מאוד מגדל חיות? איזה? יאפ. תוכי קוקטייל אלבינו. מה יותר טוב כלבים או חתולים? הממ שניהם.. קשה לי להחליט אבל אני ממש ממש ממש אוהב חתולים.. אצל כלבים יש הרבה זנים שאני לא סובל. אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? הממ אני בהחלט לא חושב שרק כלבים עונים להגדרה. אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? אפשר להגיד
אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? חח כן, ובכל מיני דרכים
כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? שנתיים וחודשיים רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? הממ כן אם כן איזו חיה? חחח חתול.... החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? שניהם
תלוי כמה הוא אכל לפני. שומרת עליכם? ממש לא
אתם משחקים איתה? בטח היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? לא כלפי כולם
כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? כבר הייתה שאלה כזאת לפני רגע *-0 היו עוד חיות בעבר? היו עוד תוכים שמתו
הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: 10000 דה
זה או זה: כלב או חתול? חושב שחתול גור או בוגר? שניהם דגים או אוגרים? אוגרים חמוסים או חתולים? חתולים תוכי או צב? תוכי!! פרות או תרנגולות? חחחח תרנגולות
כבשים או יונים? יונים

taroboy

New member
../images/Emo54.gif

קודם כל... מה נשמע? בסדר מה איתך?++(אין פה שליכטופון) שם? תום גיל? 15 אוהב חיות?מאוד מגדל חיות? איזה? כלללללללללבההההה מה יותר טוב כלבים או חתולים? שניהם טובים אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? תלוי למה האדם מתחבר אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? בהחלט אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? כלמיני דברים++ כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? אמממ את הכלבה שעכשיו יש לי מ1998(אנטר++) רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? כן! אם כן איזו חיה? חתול החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? מתוקה:) שומרת עליכם? אהאה אתם משחקים איתה?אהאה היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? היא לא תוקפנית כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? לא שאלת? היו עוד חיות בעבר? אהאה הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]:10^_^ זה או זה: כלב או חתול? שניהם גור או בוגר? גור ואז בוגר++ דגים או אוגרים? אוגרים חמוסים או חתולים? חתולים
תוכי או צב? צב פרות או תרנגולות? פרות! כבשים או יונים? כבשים

To The Edge

New member
יאללה ../images/Emo60.gif

קודם כל... מה נשמע? אחח נהדר! שם? נוי גיל? 15 וחצי אוהב חיות? צריך להיות בן אדם מאוד רע כדי לא לאהוב חיות
מגדל חיות? כן. איזה? כלב קטן וחתולה מאומצת, לבנה עם עיניים כחולות
[ודגים
] מה יותר טוב כלבים או חתולים? אני מאוד אוהבת את שניהם, אבל יותר בכיוון של חתולים. למרות שיש להם אופי זבל
אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? כן אני די מאמינה באימרה הזאת. כלבים הרבה יותר נאמנים מכל חיה אחרת שאני מכירה. אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? חח כן פחות או יותר
אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? כן. נותנת לו להתפרע בסלון כשאמא לא בבית
כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? מעט יחסית. שלושה חודשים. רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוכחית לא תסתדר איתו? אם כן איזו חיה? בינתיים אני מסתפקת בכלב וחתולה. ודווקא הם מסתדרים אחלה
אני לא בטוחה, יכול להיות שהכלב קצת מפחד מהחתולה. החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? תלוי מתי. שומרת עליכם? ממש לא
אתם משחקים איתה? כן. משתדלת. היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? וואי ממש לא. הוא מאוד חברותי. היו עוד חיות בעבר? כן. - שני כלבים, תוכים, ארנב, אפרוחים ואוגרים. המון אוגרים! [מ-2 הם התרבו ל-40
] הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: נו אתם לא מצפים שאני אכתוב כאן פחות מ-10
זה או זה: כלב או חתול? למרות שזה קשה, חתול. גור או בוגר? בעיקרון גם וגם, אבל תלוי איזה סוג >< דגים או אוגרים? מניסיון, דגים
חמוסים או חתולים? לצערי אף פעם לא גידלתי חמוס אז קשה לי לענות. תוכי או צב? צב זאת חיה אדישה מדי. תוכים! פרות או תרנגולות? פרות! כבשים או יונים? דובים!
בתמונה - הארנב קציץ ז"ל
[נראה אתכם אומרים שהוא לא דומה לקציצה
]

הוא לא מת../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

את מוותרת מהר מדי
ולא שמת תמונה של הכלב כי את מתביישת בו?

Deep Blue Sky

New member
חיות... אהבת חיי!

קודם כל... מה נשמע? בסדר שם? חסוי גיל? חסוי אוהב חיות? איזו שאלה? מגדל חיות? איזה? לא מה יותר טוב כלבים או חתולים? שניהם... לכל אחד תכונות משלו. אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? לפי מה שאני יודעת, רוב בני האדם מעדיפים לאכול את החיות מאשר להיות איתן... אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? אין לי חיית מחמד... אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? אין לי חיית מחמד, אבל אם היתה לי, אז כן, הייתי מפנקת אותה, אבל לא יותר מדי. כמה שנים מגדלים את החיית מחמד?. רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? אם כן איזו חיה?... החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? ... שומרת עליכם? ... אתם משחקים איתה?... היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]?... כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום?... היו עוד חיות בעבר? כן, עם סוף מר. הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: זה או זה: כלב או חתול? שניהם. גור או בוגר? מאוד כיף להיות עם גורים, אבל לפעמים עדיף תכונות של בוגר דגים או אוגרים? יש לי סיוטים גם מדגים וגם מאוגרים :( אבל בעיקרון אוגרים. למרות שאני מעדיפה מים
חמוסים או חתולים? שניהם תוכי או צב? גם וגם... פרות או תרנגולות? פרות. כבשים או יונים? גם וגם... אוך לכל חיה יש תכונות משלה, ואני אוהבת את כל התכונות... כימעט. הודגש באמצעות מדגישומטיק

PerfectSP

New member
שאלת השבוע-מה זה מדגישומטיק?! ../images/Emo190.gif

קודם כל... מה נשמע?חביב
שם?יסמין גיל?14 אוהב חיות?לא
מגדל חיות? איזה?המ. מה יותר טוב כלבים או חתולים?שניהם:) אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה?לאD: אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה?אין לי,יא פגים! אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך?אוח אתכם. כמה שנים מגדלים את החיית מחמד?פפפפפ. רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו?ארר.
אם כן איזו חיה?המ. החיה שלכם תוקפנית או מתוקה?פופ. שומרת עליכם?להלה אתם משחקים איתה?נו מה אמרנו מקודם?! היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]?אההה.
כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום?ארבה השתלט על השדה היו עוד חיות בעבר? היה היה ילד ושמו שמואל. הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]:והוא נולד בספר שמואל א'. זה או זה: כלב או חתול?לא שנה לי גור או בוגר?לא משנה דגים או אוגרים?אוגררר חמוסים או חתולים?מה זה חמוס באמת?
תוכי או צב?תוכי.
הם מצחיקיםXD פרות או תרנגולות?קוקו-ריקו! כבשים או יונים?יוני דואר
לא השאלון שלי

גולוגולו אמר הציצי.

קודם כל... מה נשמע? בסדר שם? טל גיל? כמעט 14 אוהב חיות? יאפ מגדל חיות? איזה? לא מה יותר טוב כלבים או חתולים? שניהם *_* אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? תלוי למה הבנאדם מתחבר יותר P: אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? אין לי אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? - כמה שנים מגדלים את החיית מחמד?- רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו?- אם כן איזו חיה?- החיה שלכם תוקפנית או מתוקה?- שומרת עליכם?- אתם משחקים איתה?- היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]?- כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום?- היו עוד חיות בעבר?היה לי תוכי וכלבה הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: - זה או זה: כלב או חתול? שניהם גור או בוגר? גורים זה קושקושקושקושקושקבב דגים או אוגרים? אוגרים חמוסים או חתולים? חתולים תוכי או צב? תוכי פרות או תרנגולות? אממ פרות מפחידות אותי קצת, אז תרנגולות. כבשים או יונים? יונים

Ice Queen 7

New member
נמנמ

קודם כל... מה נשמע? חראגיל שם? אלה גיל? 17 אוהב חיות? כן מגדל חיות? איזה? כלבה מה יותר טוב כלבים או חתולים? שניהם טובים P: אתם חושבים שהכלב זה באמת חברו הטוב של האדם או שכל חיות המחמד הן כאלה? זה תלוי בכלב ובזה שמגדל אותו אתם רואים בחיית המחמד שלכם כבן משפחה? לא אתם מפנקים את החיות שלכם? אם כן איך? לתת לה חטיף כלבים מסריח כזה נקרא? ס.ס כמה שנים מגדלים את החיית מחמד? 4 רוצים עוד חיות מחמד אבל לא יכולים להרשות לעצמכם בגלל חשש שהחיית מחמד הנוחכית לא תסתדר איתו? כן אם כן איזו חיה? חתול החיה שלכם תוקפנית או מתוקה? מתוקה מדי, נראה לי שאם יכנס לפה פורץ פעם היא תלקק אותו במקום לעזור
שומרת עליכם? לא אתם משחקים איתה? כן היא תוקפנית כלפי חברים ומשפחה שבאים להתארח לפעמים בבית [כאורחים]? לא כמה זמן אתם מגדלים אותה עד היום? 4 שנים, כמו שכתבתי למעלה ++ היו עוד חיות בעבר? לא הגדר את החיה שלכם מ1 עד 10 [10 זה הכי גבוה-הכי טוב]: לאדעת זה או זה: כלב או חתול? חתול גור או בוגר? בוגר דגים או אוגרים? איכ חמוסים או חתולים? חתולים תוכי או צב? תוכי פרות או תרנגולות? תוכי? כבשים או יונים? כבשיייייים D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה