../images/Emo118.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifסטטיסטיקות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif
אחח.. כן כן, סוף סוף הגיעה ההודעה הזו שכולנו כל כך אוהבים, שמגיעה פעם בחודש. אני אישית תמיד בימים שלפני הראשון לכל חודש מת כבר לפרסם סטטיסטיקות, בייחוד בגלל שהפורום המדהים שלנו בדר"כ במגמת עלייה
, בזכותכן כמובן. אז מה היה לנו בחודש מאי
קודם כל, המון המון פינות ממש כיפיות - שכמובן ימשיכו איתנו גם לחודשים הבאים
לכל הבנות שמנהלות פינה, באמת כל הכבוד, מגיע לכן קרדיט: תהילה- נצל"ש טוקיו (ראשון), מה אתם שומעים (רביעי) וסכמ"ש (שישי) כרמל- ממילים לשירים (חמישי) דנדי- דיון חם (ראשון) מישל- אמת או שקר (שלישי) היילי- תחרות תמונות (שני), פינת פאנפיקים (רביעי - בקרוב) מה עוד
אם תשימו לב, במאמרי הפורום נוסף לוח זמנים שבועי, שיסדר לנו את הראש פחות או יותר מה קורה בכל יום ואילו פינות מצפות לנו. כמו כן עודכן תקנון הפורום במאמרי הפורום, שיתאים למתכונת הפעילות שלנו כרגע.
סטטיסטיקות
בנות, אני מזכיר לכן שחודש שעבר כתבתן 725 הודעות סך הכל. אני גאה ושמח לבשר לכן, שהחודש הצלחנו להגיע ל1483 הודעות
ורק כדי לסבר לכן את האוזן.......... זה מספר ההודעות הרב ביותר מאז ספטמבר 2008 - כלומר בשנה ושמונה חודשים האחרונים, באף תקופה, לא היו יותר הודעות מעכשיו
בננות.. אני נורא נורא גאה בכן, וממש נהנה לבלות את היומיום שלי איתכן בפורום.. זה כמו מקום מקלט בשבילי.. לנקות את הראש מהשגרה, לפגוש אנשים שאני אוהב ושאוהבים אותי.. לאב יו גירלז
וכמובן.. אתן בטח מתות לראות את הסטטיסטיקות האישיות שלכן
אני חייב להודות שהחודש היה מאוד מאוד צמוד בין תהילה להיילי - ממש הפרשים של שתיים-שלוש הודעות למשך כל החודש, כשכל פעם מישהי אחרת הובילה.. רוצות לנחש מי ניצחה ואני אגיד לכן חודש הבא? סתם סתם..
הנה הסטטיסטיקות:
(336) animfanatic - מזל טוב
(312) Xx Haley xX (170) Mrs Kaulitz 89
(169) Tommy89
(99) HeelsOverHead
(51) KameaChan
דנדיצקה (43)
(18) Pardon Me
תמקי (17)
(10) SpongBobit כל הכבוד לכן ותודה רבה שאתן חלק מהקהילה הזו
מה מצפה לנו בחודש יוני
כפי שכבר הבנתן, בתאריך 2/6, כלומר מחר, מתחילה פינת פאנפיקים שתפתח בכל יום רביעי. לפינה הזו כל אחד יכול לשרשר כמה פאנפיקים שהוא רוצה - כל עוד בכל שבוע הוא מפרסם רק פרק אחד מכל סיפור. (לדוגמא, אם אחת מכן כותבת יותר מסיפור אחד אפשר לפרסם יותר מסיפור אחד - אך רק פרק אחד מכל סיפור בכל שבוע). כל השאלות והתיאומים יש להפנות להיילי
מעבר לזה, יש לי מליון ואחד תוכניות לפורום הזה - החל ממפגשים ועד לפרוייקטים מגניבים שכל הפורום יעשה ביחד, אך נאלץ לחכות עם זה לחודשים יולי-אוגוסט, מהסיבה הפשוטה שאתן עמוסות בנות - בגרויות, מגנים, עבודות סוף שנה - ולכן אני לא רוצה להעמיס עליכן. כמובן שכל הפינות יתפקדו כרגיל
אוהב אתכן בנות, ומקווה שאתן נהנות מהפורום לא פחות ממני, אוהב - דני
אחח.. כן כן, סוף סוף הגיעה ההודעה הזו שכולנו כל כך אוהבים, שמגיעה פעם בחודש. אני אישית תמיד בימים שלפני הראשון לכל חודש מת כבר לפרסם סטטיסטיקות, בייחוד בגלל שהפורום המדהים שלנו בדר"כ במגמת עלייה