סטטיסטיקות

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifסטטיסטיקות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

אחח.. כן כן, סוף סוף הגיעה ההודעה הזו שכולנו כל כך אוהבים, שמגיעה פעם בחודש. אני אישית תמיד בימים שלפני הראשון לכל חודש מת כבר לפרסם סטטיסטיקות, בייחוד בגלל שהפורום המדהים שלנו בדר"כ במגמת עלייה
, בזכותכן כמובן. אז מה היה לנו בחודש מאי
קודם כל, המון המון פינות ממש כיפיות - שכמובן ימשיכו איתנו גם לחודשים הבאים
לכל הבנות שמנהלות פינה, באמת כל הכבוד, מגיע לכן קרדיט: תהילה- נצל"ש טוקיו (ראשון), מה אתם שומעים (רביעי) וסכמ"ש (שישי) כרמל- ממילים לשירים (חמישי) דנדי- דיון חם (ראשון) מישל- אמת או שקר (שלישי) היילי- תחרות תמונות (שני), פינת פאנפיקים (רביעי - בקרוב) מה עוד
אם תשימו לב, במאמרי הפורום נוסף לוח זמנים שבועי, שיסדר לנו את הראש פחות או יותר מה קורה בכל יום ואילו פינות מצפות לנו. כמו כן עודכן תקנון הפורום במאמרי הפורום, שיתאים למתכונת הפעילות שלנו כרגע.
סטטיסטיקות
בנות, אני מזכיר לכן שחודש שעבר כתבתן 725 הודעות סך הכל. אני גאה ושמח לבשר לכן, שהחודש הצלחנו להגיע ל1483 הודעות
ורק כדי לסבר לכן את האוזן.......... זה מספר ההודעות הרב ביותר מאז ספטמבר 2008 - כלומר בשנה ושמונה חודשים האחרונים, באף תקופה, לא היו יותר הודעות מעכשיו
בננות.. אני נורא נורא גאה בכן, וממש נהנה לבלות את היומיום שלי איתכן בפורום.. זה כמו מקום מקלט בשבילי.. לנקות את הראש מהשגרה, לפגוש אנשים שאני אוהב ושאוהבים אותי.. לאב יו גירלז
וכמובן.. אתן בטח מתות לראות את הסטטיסטיקות האישיות שלכן
אני חייב להודות שהחודש היה מאוד מאוד צמוד בין תהילה להיילי - ממש הפרשים של שתיים-שלוש הודעות למשך כל החודש, כשכל פעם מישהי אחרת הובילה.. רוצות לנחש מי ניצחה ואני אגיד לכן חודש הבא? סתם סתם..
הנה הסטטיסטיקות:
(336) animfanatic - מזל טוב
(312) Xx Haley xX (170) Mrs Kaulitz 89
(169) Tommy89
(99) HeelsOverHead
(51) KameaChan
דנדיצקה (43)
(18) Pardon Me
תמקי (17)
(10) SpongBobit
כל הכבוד לכן ותודה רבה שאתן חלק מהקהילה הזו
מה מצפה לנו בחודש יוני
כפי שכבר הבנתן, בתאריך 2/6, כלומר מחר, מתחילה פינת פאנפיקים שתפתח בכל יום רביעי. לפינה הזו כל אחד יכול לשרשר כמה פאנפיקים שהוא רוצה - כל עוד בכל שבוע הוא מפרסם רק פרק אחד מכל סיפור. (לדוגמא, אם אחת מכן כותבת יותר מסיפור אחד אפשר לפרסם יותר מסיפור אחד - אך רק פרק אחד מכל סיפור בכל שבוע). כל השאלות והתיאומים יש להפנות להיילי
מעבר לזה, יש לי מליון ואחד תוכניות לפורום הזה - החל ממפגשים ועד לפרוייקטים מגניבים שכל הפורום יעשה ביחד, אך נאלץ לחכות עם זה לחודשים יולי-אוגוסט, מהסיבה הפשוטה שאתן עמוסות בנות - בגרויות, מגנים, עבודות סוף שנה - ולכן אני לא רוצה להעמיס עליכן. כמובן שכל הפינות יתפקדו כרגיל
אוהב אתכן בנות, ומקווה שאתן נהנות מהפורום לא פחות ממני, אוהב - דני

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אין על הפורום שלנו ../images/Emo47.gif

לפני הכל, כל הכבוד
זה באמת שיפור גדול, עלינו מ- 725 ל- 1483
חחחחח... וואו היילי, את ממש מתקרבת אלי

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif תאמין לי דני... ../images/Emo99.gif

כל מילה נכונה! הפורום הזה, (בתור אחת שנטשה אותו מיליון ואחת פעם וחזרה אליו) יותר מהבלוג, יותר מהאתר, יותר מהבצפר, יותר מסתם כל היום-יום והשגרה שלנו, תמיד יהיה מקלט בשביל כולנו!
אני כל כך גאה ומקווה שבחודש הבא נשבור את השיא!!!
אין עלינו

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ורגע... מישהו שם לב??? ../images/Emo2.gif

ואני מקום שלישייייייייי עם 170 הודעות! גו מישללללללללל!!!!

e t a

New member
../images/Emo118.gifכל הכבוד מישש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

חח בטח תומי אוכלת את הלב עכשיו (הפרש של הודעה אחת
) כל הכבוד לך מיש.. ואני יודע שהיית ממש עמוסה ובכל זאת עשית הכל כדי לעזור לפורום.. וכסיום לחודש הראשון שבו הפינה שלך פועלת (באופן סדיר, לפחות) - כל הכבוד. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שהפכת את הפינה הזו למשהו מיוחד

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הוו דנייי תודההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחח תומי עימך הסליחה! 33333333> איזה, לא עושה כלום בשביל לעזור, זה קודם כל בשביל הכיף שלי והכיף של כולנו!! ואני אוהבת את הפורום הזה!
אגב, פינה, הביט ממש מעלייך, נא לענות!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifכה, יש לי דברים טיפה יותר חשובים

לעשות מאשר לאכול את הלב.. >< וכל הכבוד לכם על ההשקעה וזה...

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif כול הכבוד, הנה קבלי בלון.../images/Emo65.gif

XDD

e t a

New member
../images/Emo118.gifכל כך מסכים..

אני מרגיש שזה מקום שבו תמיד כל אחת מכן תתקבל בברכה.. ואני יודע שכל פעם שתהיה לי בעיה אני אוכל לפנות אליכן ותעשו הכל כדי לעזור לי
.. חח וכמובן כנ"ל אם אתן תצטרכו עזרה

e t a

New member
../images/Emo118.gifקלטתן את הקטע המגניב עם המאומצים שלכן?

חח

למעלה