הטור החדש שלי! כנסו כולם!

Super Keshet

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif הטור החדש שלי! כנסו כולם!

היום ראיתי כמידי יום שבת את הסדרה האהובה אלי ביותר של התאומות - צער גידול בנות. בעודי יושבת עם חברות אני רואה פלאשבקים מהעבר המרתק של מישל (מי שלא יודע {למה שלא תדעו
זה פורום של מק"א?} מישל מגולמת על ידי מק"א) , הנה היא אוכלת עוגיה,נוגעת באף של בוב סאגאט והנה דוד ג'סי וג'ואי מחליפים למישל הקטנה חיתול.שראיתי את הקטע הזה חטפתי שוק. מרי קייט ואשלי היו שם בערך בנות 10 חודשים (בהנחה שזה בין הפרקים הראשונים של צער גידול בנות... וזה באמת) לקחו שם את מרי קייט\אשלי ומחתלים אותה. אבל האם הם יחתלו אותה בדרך הרגילה של טיטול, טלק ומשחה? לא! הרי ג'סי וג'ואי לא החליפו מעולם לתינוק טיטול אז מה עושים? (וחלק מהקטע הזה זה להראות כמה הם לא מנוסים, וכמובן להצחיק! הרי זו קומדיה...) לוקחים את מרי קייט\אשלי (הקיפו את התשובה הנכונה) שמים אותה בסיר ואני ראיתי בבירור וגם מניסיון של אחות אחת ו4 בני דודים שאם מרי קייט \אשלי היון נשענות אחורה מה היו האפשריות ? 1. מוות (הם היו על הדלפק והוא ממש גבוה) 2. שיתוק , במקום ללכת בעקבים הם היו בכיסא גלגלים. אני חושבת ששניהם הם אפשרות ! אני יודעת שאני מגזימה אבל אני מנסה להבעיר משו. אחר כך הרטיבו אותה (מר קייט או אשלי) איוררו אותה במאורר ואז היא הסתובבה עם ג'סי בעודה מכוסה במגבת נייר. לפינאלי שמו אותה בשקית. זה לא נראה לכם מוזר? איזה אמא יש לתאומות ? אני חושבת שזה מזעזע וזה חמור מאד שמסכימים לתנאים הנוראים האלה!!! זה התעלולות בתינוק קטן שאין לו שום בחירה על מה שעושים לו. תגובות בבקשה. ואני רק רוצה להדגיש שזאת דעתי בלבד
מי שלא מוצא חן בעינו שלא יקלל או מש'ו... טודע!

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif קשתו'ש ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

לדעתי את לא צודקת
הם החזיקו אותה כל הזמן ולא יכול לקרות לה שומדבר
בעצם , כל דבר שהם יעשו זה מסוכן ... מה את חושבת שיש סצנות נשיקה בסרטים את חושבת שאמן אוהבת את זה
את חושבת שמישל נפלה ( אופניים לדוגמא ) האמא כ"כ אהבה את זה
לא . היא לא
אבל היא מסתדרת עם זה , כי הן שחקניות וזה החלום שלהן , ובתור אמא היא לא תעצור מהחלום להתגשם
זו דעתי .

Super Keshet

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif תגובה

הם לא החזיקו אותן , הם שמו אותן בסיר! ואני לא חושבת שילדות בנות 10 חודשים יכולות להגיד לאמא שלהן "מאמי! אני לא רוצה לשחק" והן בטח לא יודעות שזה החלום שלהם. באופנים ובנשיקות הן היו הרבה יותר גדולות ויכלו להחליט. וכמו כן לא שמו אותן בתוך סיר! מישל יכלה להגיד שהיא לא רוצה לרכב! או להתנשק! אבל ילדה בת 10 חודשים? זה ניצול והתעללות לשמה! לדעתי! ואל תעלבי אם אני קצת בוטה! לאב יו
מוווווואה

Super Keshet

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif תגובה

הם לא החזיקו אותן , הם שמו אותן בסיר! ואני לא חושבת שילדות בנות 10 חודשים יכולות להגיד לאמא שלהן "מאמי! אני לא רוצה לשחק" והן בטח לא יודעות שזה החלום שלהם. באופנים ובנשיקות הן היו הרבה יותר גדולות ויכלו להחליט. וכמו כן לא שמו אותן בתוך סיר! מישל יכלה להגיד שהיא לא רוצה לרכב! או להתנשק! אבל ילדה בת 10 חודשים? זה ניצול והתעללות לשמה! לדעתי! ואל תעלבי אם אני קצת בוטה! לאב יו
מוווווואה

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

תראי , לא יכל לקרות להן שומדבר
אולי זה באמת קצת התעללות (
) . ופה באמת אין קשר ללחלום , אבל אמא שלהן רצתה שהן ישחקו ותראי למה זה הפך אותן
האמא רצתה , אז היא ב'מת עשתה ועושה הכל בשביל זה .

אממממ.... אני מניחה שאת דיי צודקת..

אף פעם לא ממש ייחסתי לזה חשיבות אבל יש משהו בדברייך. אבל אני חושבת שזו קצת הגזמה. זה סה"כ משחק ואני לא חושבת שזה נקרא התעללות...

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif אריאלה כתבה את ...

מה שאני מנסה להגיד , בקיצור
חחח

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifקשת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לדעתי, לא נראה לי שהם היו עושים משהו שיסכן ת'תאומות. כאילו, למה להם
זה הם מפסידים
וזה ארצות הברית לא ישראל.(שלא תבינו אותי לא נכון, אני מתכוונת שבארצות הברית הם ה=ר=ב=ה פחות מסתכנים
)

למעלה