גמד ענק יום2

../images/Emo118.gif../images/Emo47.gif../images/Emo43.gif../images/Emo79.gifגמד ענק יום2../images/Emo9.gif../images/Emo193.gif

השרשור הרשמי,שלחו לכאן את המתנות
תהנו

בוקר טוב לנמרוד../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

והנה כמה דברים נחמדים שמצאתי כדי להתחיל לך את היום בסבבה: http://img146.imageshack.us/img146/8595/alyssaperbuffycharmedki3.jpg התנחש מי אלו?
http://img292.imageshack.us/img292/4368/22705451qf4.jpg משהו שמכרה שלי(L A N A L A N G), מפורום סמולוויל עשתה ואני חושבת שגם תהנה ממנו: http://img217.imageshack.us/img217/5521/22625185zi8.jpg קבל איזו פארודיה על סמולוויל: http://img217.imageshack.us/img217/4778/lanarama12uj9.jpg עוד אחד טוב: http://img292.imageshack.us/img292/9338/lanarama10fa8.jpg והאמת שיש עוד הרבה מאיפה שזה בא אז אם זה שיעשע אותך ותרצה עוד כנס ל: http://www.off-screenville.com/lanarama/archives.html ומאוחר יותר אני מקווה אני אסיים עוד משהו שהכנתי לך ואעלה שני דברים שלדעתי ישעשעו אותך
ובינתיים שיהיה לך יום נעים ומקסים

nimix

New member
וואוווו איזה יופי !

ממש אהבתי את הרקע של אליסה, אני חושב שאני מתאהב בה יותר מיום ליום , אני גם חושב שהיה לי חלום עליה אבל אני לא זוכר בכל מקרה היה יום נחמד ולא - אני לא מזהה מי אלו בתמונה הראשונה - המצוירים .. מי אלה? ולמה אני לא מזהה? :( תודה גמד נחמד !

ענק נחמד../images/Emo152.gif

אני רוצה להתנצל מראש על כך שהסירטון יגיע מחר ולא היום זה פשוט שאני רוצה שהוא יהיה מושלם בשבילך(ואתה בטח מכיר סירטונים. יש להם נטייה לקפוץ כשלא רוצים
) אבל היה בטוח שמה שלא יהיה מחר תקבל את הסירטון(שאגב יש בו הקדשה מיוחדת לך
), ואת הדברים שהבטחתי אז יש למה לצפות
באשר לדברייך על אליסה->לא פלא שאתה מתאהב בה. עם יופי כזה ואישיות כזאת איך אפשר לא להתאהב?
ואשמח אם תוכל להיזכר אפילו בשבריר מהחלום שלך עליה. זה נשמע מעניין
באשר לתמונה: אז גם אני לא מבין איך אתה לא מזהה. אתה רואה את הבת עם השרשרת והנק'(יענו אבן), הירוקה? זו לאנה אתה רואה את הבן הנחמד עם הבגדים בצבע כחול-אדום? זה קלארק
אבל בסדר אל דאגה אני לא שמתי לב לדברים פי אלף גדולים מזה
ועד שנתראה מחר שיהיה לך לילה טוב מלא חלומות מתוקים(על אליסה אולי?
)

nimix

New member
גמד יותר נחמד ...

לא להתנצל !! ממש לא, אין שום סיבה :) לגבי אליסה - אני זוכר בערך שהיינו ממש קרובים וחשבתי שהלב שלי יתפוצץ עוד רגע מרוב רגשות, אבל די מעורפל, זו פשוט תחושה שקמתי בבוקר בכל מקרה עם החיוך שקמתי, אני בטוח שהחלום היה טוב
חח SILLY ME איך לא זיהיתי בתמונה .. כן אליסה מדהימה גם באופי - כמו בסרטון הבא שהיא מתארחת אצל ג'יי לנו ורק לשמוע אותה מדברת.. האהבה שלה לחיילים בין היתר. בקליפ הזה היא סופר מדהימה וסופר סקסית - מדהימה כבר אמרנו? אגב היא גרמה לי לעשות מעשה - נכנסתי לאתר הבינלאומי של יוניסף ואז הוביל אותי לאתר בארץ שלהם ( מסתבר שיש להם משרד בי-ם) ושלחתי להם מייל ששואל איך אני אוכל לעזור.. בינתיים אין תשובה אז נראה כבר אני אשמח לחלום על ידידתנו המשותפת... תודה תודה !

ליעל בוקר טוב../images/Emo70.gif

אני מקווה שנהנת מההפתעות של אתמול וצפי לעוד מספר הפתעות היום,שיעלו בהמשך היום יום טוב ומקסים

ליעל-המשך מתנות../images/Emo25.gif

בכול יום ראשון יש פרק בערוץ הוט 3 של סדרה שאת מאוד אוהבת, אז הפעם חשבתי לעזור לך ולחסוך ממך את כל זמן כתיבת ההודעה בפורום הוט 3 ושליחת תמונות מהפרק
העבודה פה היא קלה מאוד מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לשלוח את ההודעה
מספר הפרק:66
שם הפרק:החינוך עפ``י האוס
תקציר הפרק בעברית:פורמן מטפל בחולה שהאבחון שלה מוביל לתוצאות טרגיות; וילסון ממשיך לצאת עם קדי.
תקציר ארוך מאוד לפרק באנגלית:http://www.tv.com/house/house-training/episode/1028369/recap.html
מספר משפטים מהתוכנית: House: James Wilson is never the safe choice. Dr. Cuddy: We're going to a gallery. We're not getting married. House: Well, sure, you say that now. He always marries them in the end
Dr. Cuddy: I like art. I'm open to new things. What's the problem? House: You're going to a gallery to see Venezuelan pictures that don't exist, but you won't go to a play with me! Why? Dr. Cuddy: House, why is my social life suddenly red hot? One minute I'm mushing along with the huskies, as usual, and suddenly it's global warming. You think you saw somebody else pick up a toy from the sand box, (mock sobs) and suddenly you want it
House: Loss of free will. I like it. Maybe we can get Thomas Aquinas in for a consult
House: I asked (Cuddy) as a test. Dr. Wilson: What would you have learned if she’d said “yes." House: A lot about bondage
Dr. Wilson: (to House) I’m not getting sucked into the vortex of your insanity again. Do not pass me notes in class, do not make me ask her to the prom
מספר פרטים על כותבי הפרק,שחקנים ושחקנים משניים: Writer: Doris Egan
Director: Paul McCrane
Star: Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Jennifer Morrison (Dr. Allison Cameron), Hugh Laurie (Dr. Gregory House)
Recurring Role: Bobbin Bergstrom (Nurse)
Guest Star: Monique Gabriela Curnen (Lupe), Aulani Rhea (Nurse), Thomas Lee Webbs (Nurse), Charles F. Porter (Operator), Jane Adams (Bonnie), Beverly Todd (Alicia Foreman), Charles S. Dutton (Rodney Foreman)
חלק מהמידע לקוח מהאתר TV חלק מהמידע לקוח מGOOGLE וחלק מהמידע לקוח מYNET ורייטינג צפיה נעימה!!

YaEl 15

New member
וואיי !!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה גמד/ה !!! איזה יום שמח- והאוסי לי היום ! חח.. איזה יום ! תודה רבה לך על ההתחשבות, ובאמת נחמד שא/ת שמ/ה לב בדיוק למה שאני אוהבת, ופועלת בהתאם !!!
אז,
(רבה) על ההשקעה העצומה ! ושיהיה גם לך, יום טוב

מתנות לגל../images/Emo3.gif

בוקר טוב
, מה שלומך? שנתחיל עם המתנות?
קודם כל הנה שתי תמונות שעשיתי בשבילך! הראשונה היא סתם תמונה יפה של מכושפות אבל השנייה היא רקע של אליסה (אישית, אהבתי איך שיצא!). ועכשיו תמונה שמצאתי ואהבתי, אז הבאתי גם לך
. ולסיום הכנתי שני כפתורי אווטר של אליסה (אותם את יכולה לראות אם תכנסי לקישורים המצורפים למטה). מקווה שאהבת, מאוד השתדלתי

always be me mc

New member
ואו גמד../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד באמת
ממש אהבתי תשיקוי מעל
גם התמונה שמצאת מאוד יפה
והכפתורי אווטר כמובן יפייפים
אבל מה שמצאתי הכי הכי יפה או במילים אחרות מהמם ומושלם
הוא הרקע של אליסה
זה ממש ממש ממש יפה
אני אשמור את זה לנצח נצחים! ואחליף את הרקע של שולחן העבודה בזה תיכף ומיד
אז תודה רבה גמד
באמת שעשית לי את היום
אגב קח את התגובה שלי על הרקע כמחמאה הכי גדולה שאפשר כי כבר הרבה הרבה זמן לא הייתה לי אליסה על הדסקטופ(לא מאז השתלטות קריסטין/קלאנה/סמולוויל מסיבית על המוח והמחשב שלי
)

לאדם../images/Emo70.gif בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סליחה של שמתי לך מתנה אתמול, אני אנסה לכפר על כך - היום
אז נסיתי לחשוב איך אפשר לשמח את אדם
איך אפשר לשמח את אדם
ואז הגעתי למסקנה, שכדאי לפנות לאובססיה השנייה שלך, אחרי אליסה מילאנו. ולכן - זהו ספיישל ג' יפית
מקווה שתאהב. אז זה משעמם מדי/טיפשי מדי\מאכזב/או סתם מבהיל (ג' יפית נטוה להיות מפחידה...) תודיע לי, לאיזה כיוון אתה רוצה שאני אלך
אווקייייי: בשביל סיפתח חיובי - גלית שבתפוז יש קומונת מעריצים של ג.יפית (אבל היא משותפת עם אורית פוקס
) קבל קישור : http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=20484 ועכשיו, בהודעה הבאה, אני אשים לך תמונות, ואת קורות חייה !!! תתכונן

וספיישל ג' יפית ממשיך ~~~ **כדאי** ../images/Emo127.gif לעקוב!

יפית גרינברג, [אההה! אבן ירדה מליבי, תעלומה ישנה נפתרה]המוכרת בכינוי ג. יפית (נולדה ב-1951), [חישוב מהיר חושף שהיא בת 56
]
היא פרסומאית ואשת עסקים ישראלית,[איך בדיוק, היא אשת עסקים?
?
] והיא הבעלים של קבוצת הפרסום הנושאת את כינויה "ג. יפית". גרינברג מפורסמת במיוחד בזכות תשדירי הפרסום בהם היא מזדהה בכינויה המקובל וממליצה לקהל הצרכנים על רכישת מוצרים. גרינברג נולדה בבני ברק ולמדה חינוך וגאוגרפיה [החיים שלנו באמת היו פחות מסובכים אם היא הייתה ממשיכה לעסוק בתחומים האלו
]
באוניברסיטת בר אילן. עד לעליית ערוצי הטלוויזיה המסחרית בישראל הייתה ידועה במדורים הפרסומיים שכתבה בעיתונות תחת הכותרת "כדאי" ובחתימתה "ג. יפית", שבהם פירסמה מוצרים במודעות שטח בעלות חזות של סקירה צרכנית. עם תחילת השידור המסחרי זיהתה גרינברג נישה בתחום הפרסום והציעה את עצמה למפרסמים דלי תקציב [שם מקומה! כממליצה על מוצרי הפרסום באופן שיחסוך מהמפרסם עלות הפקה של פרסומת, באופן דומה לדרך בה פעלה בעיתונות הכתובה. גם בפרסומות אלו היא הזדהתה בשם "ג. יפית". כיום היא מעניקה שירותי פרסום למפרסמים הגדולים בישראל, ביניהם סנו, תנובה ושטראוס עלית. [שכנראה לא היו פכיחים כשהחליטו שהיא האמצעי לשיווק פורה, או שפשוט הפסידו כמה שיעורים טובים, כשלמדו על שיווק
]
פורמט הפרסומות שאותן יצרה השתנה עם השנים. הפרסומות דמו לעתים למעין "מיני תוכנית" בשם "כדאי" שבה המליצה גרינברג על מוצר כזה או אחר. בפרסומות אחרות נחשפים הצופים לקטעים כביכול מחייה של ג. יפית שבהם היא משתמשת במוצר. לאחרונה מופיעה כלתה של גרינברג, מאיה ישעיהו, בפרסומות לצידה.[אה, זה מי שהיא... לא חבל עליה? צעירה, כל העתיד לפניה, במקום היא נתקעת עם הזקנה, המקומטת] כל המידע לקוח מוויקי, כמובן, אז קרדיט קרדיט קרדיט כנסו לוויקיפדיה, זה כדאי
לסיום -- כתבה על ג. יפית - http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=664367&contrassID=2&subContrassID=6&sbSubContrassID=0 בטח אין לך כוח לקרוא, אבל סתם אם משעמם לך

spelling

New member
וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

היה כדאי לחכות יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! איזה יופייייייייייייייייייייייי ג.אהבת חיי! וואו חתיכת השקעה!ביוגרפיה,תמונות,לוגואים..גמד\ה השקעת! קראתי בעיון רב(מורה לאינגליש) את הביו והפקתי המון המון! ואפשר לומר שיש לי שומר מסך\רקע שלחן עבודה\תמונה למסנג'ר חדשיםםםםםםםםםםםםםם! והקומונה...מישהו עשה פה מחקר רצינייייייייייייייי....לפחד?חחח להגיד שאני גם אוהב בובספוג?חחחחחחחח ואני קורא הכללללללללללללללל כי אם השקעת אני לא מזלזל! אז המון המון תודה...ועוד דברים שאני אוהב זה מ:חברים,וויל וגרייס,וכל המ שקשור לניו יורק המדהימהההההההההה! ובכלל אליסה ומכושפות! אחח כפרעליך גמד\ה!

ולבסוף ../images/Emo26.gif

ג. יפית ממליצה על פורום אליסה
וזהו
להפעם. אני מקווה שנהנת, אם לא, כמו שכתבתי קודם, תודיע לי מה היית רוצה, וונסה לסדר משהו
עד הפעם הבאה, שלך
הגמד/ית
ושיהיה לך יום נפלא, כמובן !

spelling

New member
איך היא מחזיקה תספל../images/Emo178.gif

גרמה ללב שלי לפעום חזק חחחחח

למעלה