Der Letzte Lied - עונה 2 שבוע 3

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo79.gifDer Letzte Lied - עונה 2 שבוע 3

היי בנות
בשבוע שעבר, הדחתן את השיר הראשון לעונה הזו - Vergessene Kinder - לאחר שבשבוע הראשון לא הודח אף שיר עקב תיקו
ואני חייב לצטט את הגר, שקרעה אותי במסנג'ר לפני כמה ימים XD הגר: "מה אתה רוצה שאני אתחיל לבכות לך ולשיר ורגסן קינדר
" XDDDDDD תוכלו למצוא את כל השירים מהאלבום "Schrei" לפי סדר הדחתם ב"מאמרי הפורום"
"פינות הפורום"
"Der Letzte Lied". מזכיר לכן, שאנחנו נמצאים בעונה השנייה של הפינה שלנו, שבסופה נבחר שיר מנצח מהאלבום Zimmer 483. למי שלא זוכר/ת, כל שבוע כל אחד יכול להדיח שיר אחד בלבד מהרשימה של השירים שעדיין משתתפים בתחרות. כדי להדיח שיר, יש לפתוח תגובה להודעה הזו ולכתוב בכותרת את שם השיר בצירוף
=] תזכרו - כמה שיותר אנשים יצביעו, ככה זה ישקף את הדעה האמיתית של הפורום שלנו!
השירים שנשארו בתחרות: • Ubers Ende der Welt • Totgeliebt • Spring nicht • Heilig • Wo sind eure Hande • Stich ins Gluck • Ich brech aus • Reden • Nach dir kommt nichts • Wir sterben niemals aus • An deiner Seite • Wir schliessen uns ein
השירים שהודחו בפעמים קודמות: • Vergessene Kinder Let the vote begin!

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני.. אהה.. אמ.. רציתי רק.. אוף.

זה כל כך קשה לבחור

THai483

New member
אן דיינר זייטה? מה לעזאזל?

איך אפשר לחשוב על להעיף את השיר הזה? O______________O

yarjor

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לאאאא זה אחד השירים היפים

SexMachine483

New member
Wir schliessen uns ein ../images/Emo128.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה ככה: "מצטער, אני לא זוכר אותך" אני: "אוף, נשכחתי. אני אלך לשמוע פרגסנא קינדר ואטביע את יגוני" הרגתי את עצמי

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif Wir schliessen uns ein ../images/Emo128.gif

כל עוד An deiner Seite נשאר, אני אעיף כל שיר!@#!@$@!#

SexMachine483

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני איתך ילדה !@#$%^

למעלה