פינת הדיון

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo88.gifפינת הדיון../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

היי כולן
היום נבצר מדנדי להיות איתנו בפורום (
), לכן השבוע אני אפתח את הפינה במקומה
החלטתי השבוע לתת במה לנושא שבאמת מסעיר הרבה מאוד מהמעריצים של טוקיו הוטל, כמו גם הרבה הרבה מאוד מעריצים של אדם למברט. הממ.. מעניין על מה הדיון השבוע יהיה
.... כן כן, אתן צודקות, הדיון הוא על הסצינה הסוערת ביותר שמדאיגה את האו"ם, הדלאי לאמה, ואפילו את ברק אובמה - האם אדם מחקה את ביל ואובססיבי אליו ברעיונות, או שהכל בעצם פיקציה של מעריצי טוקיו הוטל הקנאים, ואדם המסכן לא עושה שום דבר לא כשורה
לשיפוטכן בנות
את דעתי אני תכף אכתוב כתגובה לפה, אני בדיוק חייב לזוז - נתראה עוד מעט

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif יאאאאאא בדיוק בשבילי XD

טוב אני אתחיל כמו פעם קודמת XD קודם כל התמונה של אדם עם הבגדים האלו התפרסמה לפני ששל ביל התפרסמה ואת המכנסים האלה יש לעוד הרבה אנשים בעולם [ שיכולים להרשות לעצמם כאלה XD ] אז שאטאפ אף אחד לא מחקה / רוצה לחקות את ביל XD לפי דעתי אדם סתם צוחק בתכלס זה כמו אני אתחיל להגיד את אותם הדברים שנאמרים על אדם על מעריצות סייקו אובססיביות שמתלבשות כמוהו והולכות עם השיער כמו שהיה לו [פתאט ] למי שמכיר את אדם וראה תמונות שלו לפני שהוא התפרסם יודע בדיוק שאדם תמיד היה משקיען בכל הקשור בבגדים והסטייל תמיד היה אותו סטייל דבר שני אדם מגיע לתוכנית ארוח - שואלים אותו שאלות הוא עונה עליהן פשוט מאוד . הוא היה בגרמניה שאלו אותו הרבה על ביל והוא ענה חוץ מזה ומגרמניה אף אחד לא שאל אותו עליו :S לפי דעתי זה ממש בולשיט כל הדבר הזה שקשור לאדם ולביל בתכלס באמריקה יש מליוני בנים יותר יפים מביל שאדם יכול למצוא אדם סתם צוחק ורואים את זה עליו מה גם שמותר לו לאוהב איך שהוא מתלבש זה כמו שמעריצים אחרים אוהבים את זה סו ? אין לי מושג למה כולם הגזימו ופיתחו את זה למשהו נוראי זה לא שביל סטרייט XD [כאילו לא יודעת XDאולי כן אולי לא XD הבנאדם הולך על פאקינג עקבים מטורפים ! זה נראה לכם בטיחותי/ סטרייטי ? לי לא XD ] מה גם שמה קרה כולם נכנסו להוופוביה XD זה לא שהם יצאו עכשיו XD ובכללי עזבו את אדם בשקט XD תנו לו לעשות את השטויות שלו XD לאדם יש את קלידן הסקסי שלו לנשק בהופעות לא נראה לי שממש איכפת לו מביל כל יום XD שאני אזכר בעוד מה שרציתי להגיד אני ארשום XD עד אז סלאמתק XXD [עספור
XD ]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif גם את רוצה את הג'נס?../images/Emo6.gif

אבל אני מקבלת קודם!!@$#&XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifמהירה את! רק המחשב שלי עצלן.~

אבל אני מקבלת קודםםםם נהנהנהנה!!!#@$#% בטח אין אותם בארץ.XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifכן, אבל למה לזרוק מלח על הפצעים?

כבר כואב לי.XDDDD כנסי לפורום דמדומים, תיראי מה כתבתי לתחרות אחת. D: במעריב לנוער-ישרא בלוג.
ולא פייר, אני רוצה את המכנסססס.XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני כן קראתי ../images/Emo6.gif

פשוט לא היה לי זמן להגיב בגלל הבגרות |:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאל תבלפי לי!../images/Emo6.gif

חח סתאאם, אני יודעת. תודה יקירה.|ךב|

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif זה "תחרטטי" בשפת ליהי XD