תוקי חוזר בפינה חדשה!

../images/Emo118.gif../images/Emo88.gifתוקי חוזר בפינה חדשה!../images/Emo88.gif../images/Emo118.gif

תוקי, מי שהיה איש המשימות של "חומר מקומי" חוזר לתוכנית עם פינה חדשה
בכל שבוע תוקי יחדש שיר ישראלי אחר על-פי הצעתכם; המאיזנים וגולשי פורום "חומר מקומי"
ההצעות שלכם לא צריכות להיות קשורות דוקא בסגנון המוזיקאלי בו תוקי שר בדר"כ- שהוא רוק, אלא בדיוק להפך, הן יכולות להיות הצעות של שירים בעלי סגנון מזרחי, או מזה של שירי ארץ ישראל הישנה.
זה שיציע את השיר המקורי ביותר, שבסופו של דבר יבחר ויבוצע בתכנית יזכה בחבילת אלבומים ישראלים!
בכל שבוע שיר חדש, זוכה חדש
. את ההצעות תשרשרו כתוגבה להודעה הבאה
תהיו מקורים!!!
הפינה תעלה לאוויר בשבוע הבא ב"חומר מקומי", מגזין המוזיקה הישראלית של רדיו ירושלים עם מוטי פרנסיס, המשודרת מידי ערב ב20:00.

VerityK

New member
הצעות לקאברים לתוקי

שרון חזיז - קח אותי לשם טיפקס - בתוך נייר עיתון

אובלט

New member
הצעות לתוקייייי ../images/Emo192.gif

יש לי הצעות טובות רצחחחח בבקשה תבחרו אחד מהשירים האלה: עידין יניב - מה עם אהבה דנה אינטרנשיונל - לאב בוי ישי לוי - ריקוד רומנטי שחר

ים יאמי

New member
שירים לתוקי

אולי כדאי איזשהו שיר באוירת שבועות. למשל: ארץ זבת חלב ודבש או חג שבועות תעשה לך או שיבולת בשדה או ים השיבולים
ים יאמי

יש לי כמה רעיונות נחמדימיםםםםם

1. שניים של דוד ברוזה אבל לעשות גרסת פאנק 2. זכוכיות של אינפקציה אבל בלדה רגישה 3. אחרון חביב רכבת לילה לקהיר אבל שישמע טוב תודה ואני מתה על התוכנית

MABAlayla

New member
רעיון נחמד

תוקי, פשוט אחד הטובים אתה אולי תעשה את מגדלור של מיקה קרני..אדישי סטייל בהצלחה בכל מקרה!

מותקנה

New member
עוד הצעות לתוקי

אביב גפן - אל תדאג אני חושבת עליך... (לא זוכרת איך קוראים לשיר) צביקה פיק - מרי לו יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק...

גם אני..../images/Emo9.gif

בדיוק כמו פעם
ישראל בראון ירח כחול- גן חיות שובי לביתך -שם טוב לוי אני לא מוכנה לצאת מכאן-תערובת אסקוט

ההצעות שלי לתוקי התותח

ללדין- יעקב רוני- סוכריה דנה אינטרנשיונל- דון קיחוטה תוקי אתה האחד והיחיד!

שיר פצצה לתוקי

צביקה פיק - זה היה בסוף הקיץ אם יש מישהו שיעשה לזה עיבו'ד מקורי, זה תוקי מתה עליך!!

למעלה