The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gif The Silent Weekend ../images/Emo80.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס מצעדים וביקורת מוזיקה מיי כמיקל רומנס להקת HIM המציפנים: (57) Jilian (57) ZuLi90 (60) PerfectSP (73) TheImpactBoy (77) The Phantom Agony (79) Liquid Dreams (94) אטומיק בייגל (96) To The Edge (100) אזירפאל (240) מגרש השוודים השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע נייטוויש!

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: RUTH. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נייטוויש בעיקר. Master Passion Greed ו-GLS. אלבום השבוע: DPP ללא ספק. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר. דבר רע שקרה השבוע: גם. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נייטוויש מחר.
ואני מתחיל לעבוד בשבוע הבא ^^ אתר השבוע: לא יודע. מאכל השבוע: מרק תירס (אני הכנתי
). ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: Knocked Up. חמוד. תמונת השבוע: אין.

א ת ו ש ש

New member
עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין:I Don't Wont Miss A Thing- Aerosmith אלבום השבוע:The Silent Force מה את/ה שומע/ת עכשיו: Don't Cry - Guns N' Roses דבר טוב שקרה השבוע:חופש!! דבר רע שקרה השבוע:נזכרתי במישהו.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב.. אתר השבוע: מאכל השבוע:אגרול ספר השבוע:פיפס סרט/סדרת השבוע:פרל הארבור! תמונת השבוע:

חזרתי לרשימה. יאי^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל Enter וME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ..7 דייז של נייטוויש P: אלבום השבוע: Nigthwish-Dark Passion Play Leaves' Eyes-Lovelorn&Vinland Saga Within Temptation-Enter&Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: Elis-Lost Soul דבר טוב שקרה השבוע: מפגש ^^ דבר רע שקרה השבוע: הרסתי קנווס
וזה מוכיח לעולם כמה שאני עקום ומפגר ^_^ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מוות >_> אתר השבוע: אין.. מאכל השבוע: המבורגר P: ספר השבוע: זכרונותייה של גיישה סרט/סדרת השבוע: יריחו[ה15 דקות אחרונות>__>], קרוב לבית, הטופ מודל הבאה[כן, שוב >_> שבו בשושו V_V"] ואממ.. ראיתי אמריקן דרימז שזה אחד הסרטים ההזויים ביותר O_O; תמונת השבוע: אין ]:

אם אתה משתמש באקריליק אתה יכול לכסות

את הטעויות, לא? אז אולי אתה יכול לכסות את מה שהרס ולעשות ציור חדש? :X

Jilian

New member
עונה../images/Emo70.gif יאי אני ברשימה XD

שיר/י השבוע של ווית'ין: Dark Wings, Jane Doe, Blue eyes. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tourniquet-evanescence, nemo-nightwish. אלבום השבוע: fallen-evanescence Riot-Paramore ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Other half of me דבר טוב שקרה השבוע: מסיבות דבר רע שקרה השבוע: עוזרת הבית באה בזמנים לא טובים
פשוט מגפה XDD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נראה לי שידידה שלי מכינה לי הפתעה שקשורה ל WT... מענייו מזה. אתר השבוע: האתר הרישמי של וית'ין טמפטיישן ויוטיוב מאכל השבוע: פיצות והרבה.. ספר השבוע: אין אני לא אוהב לקרוא סרט/סדרת השבוע: פאנטום האופרה
תמונת השבוע:

יואו מחר נייטוויש!##!^@#$

שיר/י השבוע של ווית'ין: אנטר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ הרבה.. אבל בעיקר TPATP ו- 7DTTW (ובעיקרון כל השירים של נייטוויש בכללי
) אלבום השבוע: DPP after forever- decipher century child הממ היו עוד מלא.. אבל אלה העיקריים מה את/ה שומע/ת עכשיו: TPATP (בפעם האלפיים ביומיים האחרונים) דבר טוב שקרה השבוע: מפגש משפחתי שהיה חביב באופן מפתיע, והקרנה פעילה של מופע הקולנוע שגם היא באופן מפתיע- הייתה אחת החוויות היותר כיפיות שיצאו לי לעבור!
דבר רע שקרה השבוע: הממ לא זוכר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למי אכפת משבוע הבא?! (זאת אומרת, חוץ מזה שיש הופעה של דיסטורטד בשברולט כולם לבוא!!
) אבל מחר נייטוויש!!!!!!!!!!!#!@%T#%^$#%&^#$ אתר השבוע: האתר של נייטוויש
*בחרדות מזה שהם יבטלו ברגע האחרון* מאכל השבוע: הממ לא זוכר ספר השבוע: חצוצרה בוואדי >< אוך אני מת לסיים אותו כבר סרט/סדרת השבוע: הממ כלום.. תמונת השבוע: גם אין
אני חייב להגיד שוב- מחר נייטוויש!!!!!!!!$!@#$^#$H&%E^

LadySilkworm

New member
אני..

עדיין לא במציפנים P: מחר מחר מחר מחר מחר D: שיר/י השבוע של ווית'ין: אמממ... אממ...אמ... אין P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: nightwish- the escapict the sisters of mercy- flood [1+2] אלבום השבוע: the sisters of mercy- floodland השלמות מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלוםP: דבר טוב שקרה השבוע: חופש? בגדים חדשים?:p דבר רע שקרה השבוע: כלום! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נננניייייייטטטטטוווווויייייישששששש! אתר השבוע: של נייטוויש, יוטיוב מאכל השבוע: הרבה.. ספר השבוע: night סרט/סדרת השבוע: סיינפלד, סאות'פארק תמונת השבוע: אין

אמג עלע מתה? 0.0

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא יודעת שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל DPP ועוד כמה של נייטוויש (חרישה של יממה בינתיים XD) אלבום השבוע: DPP של נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: Slaying The Dreamer של נייטוויש
דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצונים ביום שני ומחר ההופעה! ^______________________^ דבר רע שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתהיה שביתה
אתר השבוע: הרשמי של נייטוויש, הפורום הזה ופורום נייטוויש (כי חזרתי אליו בצורה די קבועה אחרי הרבה זמן :X) מאכל השבוע: צ'יפס (אתמול בעלהאש, שצ'יפס היה המרכז בו XD) ועוגת שוקולד במיקרו XDD הכנתי היום עם אבא שלי
ספר השבוע: אין :X סרט/סדרת השבוע: (סדרות) באפי, בנות גילמור, ורוניקה מארס, שנות ה70 תמונת השבוע: אין מחר נייטוויש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liquid Dreams

New member
להלהללה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל DPP!
אלבום השבוע: DPP
מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת XP דבר טוב שקרה השבוע: DPP כמובן
ומפגשציצים
דבר רע שקרה השבוע: הבר מצווה המשעממת תחת הזאת שהייתי בה היום ~_~ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מחר נייטוויש!
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אעמ בבר מצווה היו קינוחים ממש טעימים כאלה מוסים והיה טעים ;; ספר השבוע: אין האמת XP סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: אין

../images/Emo192.gif../images/Emo101.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אנטר, אייס קווין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פרעה מפליג לאוריון ועוד הרבה נייטוושי חחח אלבום השבוע: אושנבורן מה את/ה שומע/ת עכשיו: פרעה
דבר טוב שקרה השבוע: שמצאתי סידור לאחרי ההופעה ואני לא אתקע בתא עד הבוקר חח דבר רע שקרה השבוע: אממ.. היום היו לי 2 אזכרות.. עיניין שבשגרה חח משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למצוא עבודה. אתר השבוע: מאכל השבוע:
ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
...

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Poet and the Pendulum אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: איולנטה-מפשינה-מפגשציצים בראשוןשני, ואתמול תואומס היה איזה מטר ממני אבל לא הסתכל כשקראתי לו, המניאק >_> על אף אחד הוא לא הסתכל וכולם צעקו לו ולמארקו ]: הלכו ישר לאוטו בלי לחתום ובלי כלום ]: (ונראה לי שאמפו בגובה שלי, גמד ס.ס) אבלללל אחרי כמה זמן כשכבר התרחקנו מההאנגר וישבנו איפשהו, האוטו שלהם עבר לידנו ועצר קצת ומארקו הזיז את הוילון והסתכל ושוב נופפנו להם ;; דבר רע שקרה השבוע: היה צפוף וכואב והסתירו לי ובקושי שמעתי משהו מרוב שזה היה חזק :| ולא הצלחתי לצלם כמו שצריך >____> ודווקא מתי שהלכתי למות על הרצפה בשירותים כי הרגשתי איכסה הם התחילו את סהרה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני אקלוט שהייתי בהופעה של נייטוויש
ושתואומס עבר ממש קרוב אלי O__O אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר והאסיר מאזקאבן, ורוניקה מחליטה למות סרט/סדרת השבוע: שנות ה70 תמונת השבוע: ;;

יש לי חתימה של תואומס *-*.../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אמ.. CAGED במיוחד. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sleeping Sun - Nightiwsh Sahara - Nightwish אלבום השבוע: Mother Earth :) מה את/ה שומע/ת עכשיו: Where Were You Last Night - Nightwish דבר טוב שקרה השבוע: פאקינג הייתי בנייטוויש והייתי שורה שניה, נמחצתי, יצאתי החוצה, נכנסתי שוב הייתי שורה 50 בערך, אב בסופו של דבבר היה לי יום הולדת, וקיבלתי חתימה מתואומס :} דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמ.. :/ אתר השבוע:
מאכל השבוע: אמ ספר השבוע: |: סרט/סדרת השבוע: ממש אין לי מושג חח תמונת השבוע:

Euterpe

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: sleeping sun/nightwish eva/nightwish dead to the world/nightwish Stargazers/nightwish (זה אכן היה שבוע נייטוויש) אלבום השבוע: Century Child של נייטוויש.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: את גיין דו מההופעה בג'אבה
דבר טוב שקרה השבוע: ההופע השל נייטוויש, ללא ספק
דבר רע שקרה השבוע: עייפות... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: משכורת ראשונה אתר השבוע: הפורום הזה
מאכל השבוע: חביתה ספר השבוע: "תולדות האהבה"

taroboy

New member
באיחור קל.

שיר/י השבוע של ווית'ין: ממ אנטר
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לקרימוסה-אוונסנס אלבום השבוע: קצת DPP ,ואושנבורון,דה אופן דור מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: היהודים דבר רע שקרה השבוע: לדעת שיש שביתה אולי 3 חודשים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: איו משהו מיוחד אתר השבוע:אין מאכל השבוע: פסטה ספר השבוע:ה"פ סרט/סדרת השבוע: מת לצעוק 1234 תמונת השבוע:

PerfectSP

New member
ייקח זמן עד שאני אצא מהרשימה סופית,הא? ../images/Emo190.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:נייייי לא שמעתי שיר/י השבוע לא של ווית'ין:ט"ה אלבום השבוע:של ט"ה כולם מה את/ה שומע/ת עכשיו: From The Inside-Linkin Park דבר טוב שקרה השבוע:ההופעהP: דבר רע שקרה השבוע:היה כמה:) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שביתה שלא תפסק! אתר השבוע:תפוז!יש אחר?!
מאכל השבוע:נייי ספר השבוע:פחחחחחע,ספר אנגלית שקניתי סופסופ?! סרט/סדרת השבוע:ניייי תמונת השבוע:נההההה...D:

למעלה