swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

איך אפשר לא להיות חדשה בפורום כזה, תגידו לי?
קיצר, הקראש הגדול שלי זה טום קרוז כמובן (הייתי שמה תמונות שלו, אבל זה בעיה כי הן במחשב אחר ובלה בלה בלה בלה בלה..), ואני מעריצה נלהבת של ערב טוב עם גיא פינס, אבל דוקא בעיקר בגלל הצחוקים
איה ושירלי לסופר-דופר-שלטון!!!!!!!!!!
אבל אני שונאת את מה שמו.. נו זה שמראיין את הכוכבים בדר"כ.. יש לו שם כזה מעצבן.. אווווווווווף שכחתי דוקא עכשיו איך קוראים לו..
לא נורא. פשוט כל פעם שאני מנסה להזכר בשם שלו, אני ישר חושבת על חיים אתגר מאיזשהי סיבה..
אה ואני גם מעריצה מאוד את השחקנית השולטת רנה זלווגר, מאז שראיתי אותה ביומנה של ברידג´ט ג´ונס (המלך) פשוט התאהבתי
.. איזה חמודההה
אני גם די משתדלת לעקוב אחרי הרכיליות בעץ-קדוש (הוליווד
), ואחת מהשאיפות שלי בחיים (יותר נכון פנטזיות
) זה להגיע להוליווד, לאו דוקא בגלל הזוהר. ואני שירלי 14 מהמרכז..

swirrrly

New member
אייייייייכס כן ! ../images/Emo118.gif

שונאת אותו בדם הוא כל הזמן צוחק ומדבר שטויות..

מיצי007

New member
הוא קצת מנסה להיות

מגניב יותר ממה שהוא- אוהההה אני מראיין סלבריטיז,אוהההה אני חושב שהם חברים שלי,אוהההה הם בטח עושים 30 או 40 ראיונות כלו ביום ואני חושב שאני משוווו מיוחד. הרי כל הראיונות שגיא פינס מראה איתו,זה ראיונות יחצנות שעושה השחקן לסרט. והראיון שהוא עושה איתו לא כזה שונה מהראיונות האחרים,אולי רק שהוא מישראל-שגם זה לא... בכל מקרה,הוא לטעמי מתלהב יותר מידי ממעמד שאין לו. ואגב,דבר אחד שגרם לי לא כל כך לאהוב אותו(אבל אני לא אומרת שאני שונאת אותו,הוא חביב אחרי הכל...) זה היה לפני כשנתיים בראיון עם הוואקין(בשבילך ניקי) פיניקס,שידוע שלא שואלים אותו שאלות על אחיו המנוח- במיוחד לא אחרי כמעט 10 שנים לאחר מותו... בכל מקרה,היונתן הזה היה חייב לדחוף לו שאלה על ריבר,שבשלב הזה פשוט קם הוואקין מהכיסא ועזב את הראיון- חוצפן קטן היונתן הזה,וחסר כל טקט... נכון הוא אח של משהו שהמוות שלו היה מאוד מפורסם אפילו יותר מהבנאדם עצמו אבל זה לא אומר עכשיו שכל סרט שיצא להוואקין הוא צריך לענות על שאלה מטומטמת כמו "מה אחיך ריבר היה חושב על זה?"..."מה באמת קרה שהוא מת?"(הרי הוא היה איתו לחגוג את היומולדת שלו-של הוואקין). קיצ קיצ זה מעלה לי את הדם לראש כל פעם רק שאני נזכרת בזה

י ר ח י ת

New member
../images/Emo9.gif

סלחי לי על הבורות, אבל מי זה אחיו? מי הוא היה? ומה האתר שלו.... אם מישהו יודע.... תודה:)

מיצי007

New member
אחיו

זה ריבר פיניקס,שמת ממנת יתר של סמים ב-93. איך את לא מכירה???

actress

New member
נצלו"ש ג´קי צאןקיבל כוכב במדרכת...

הוליווד תראי גיא פינס
היום.

למעלה