בסטודיו למשחק עם יו לאורי הוא נשאל

../images/Emo119.gifבסטודיו למשחק עם יו לאורי הוא נשאל

לגבי הבנת המונחים הרפואיים, או עד כמה זוכר משהו מהם.הזכרון שלי לקוי.נדמה לי שאמר שהוא זוכר לתקופה קצרה אך לטווח הארוך-כל המידע נעלם.(? משהו בסגנון?) מישהו ראה את סטודיו למשחק עם האוס וזוכר מה היתה תגובתו? *סלחו לי על השאלה הבאה,אבל מסקרן אותי בטירוף..
מה היה קורה לו מישהו מהקאסט הראשי <כולל יו כמובן>,היה נתקל באדם במצב X,בכל סיטואציה רפואית שלא תהיה,האם היו לו הכלים (לא לטפל,מן הסתם),אלא משהו כמו לאבחן/להבין/לדעת מה ו/או איזה טיפול יכול להתאים למקרה?(שוב-לא ברמה של "מתן סיוע מיידי",יותר על בסיס של רמת ההבנה,זכרון,הפנמת החומר (הטקסט).. זו אולי שאלה הזויה ואני לא מצפה למענה,אבל אם מישהו מכם קרא,ראה,שמע,יכול לשגר איזה לינק..מי יודע..אולי הם נשאלו לגבי העניין. תהיה נוספת ואחרונה (להיום)
- תהיתי..האם ישנם רופאים שצופים בהאוס על מנת ללמוד/לאמץ התנהגויות/להעמיק את מאגר הידע הרפואי שלהם?ניסיתי לגגל על העניין.. האם יתכן.. שרק אותי זה מעניין?

Wrath Within

New member
הוא אמר שאם הוא מתעמק../images/Emo11.gif

הוא מבין את המחלה\אבחון\המדיקל סטאף ואז הראש שלו מכיל את זה אבל לזמן קצר מאוד ואז זה נעלם והוא שוכח את זה. מה שדיי הגיוני בהתחשב בעובדה שהוא צריך לדחוס כמות מידע מטורפת למוח לגבי כל מצב\מחלה בכל פרק ופרק, רק טבעי שאח"כ הוא יעשה "ריסטרט" למוח ויעבור לנושא/המחלה הבאה. ובאותו ראיון יו גם אמר משהו בסגנון "כמובן שאני מבין את המונחים והעניינים הרפואיים עד לרמה מסויימת, אבל לא שאני מסוגל לשבת עם הרופא שלי ולעשות אבחנה מבדלת לאיזשהו מטופל" - נראלי שזה דיי עונה על השאלה שלך. אני לא מאמינה שאחד השחקנים יוכל לאבחן מחלות (במיוחד לא מחלות נדירות, שבהן מדובר בסדרה 'האוס', אחרי הכל הם מאבחנים מחלות שרוב הסטודנטים לרפואה לא לומדים עליהן ולא שומעים עליהן וגם אם כן אז ממש על קצה המזלג ולגמרי בתאורייה.) אחרי הכל הם שחקנים, לא רופאים.

תודה.ולגבי אבחנה מבדלת/מחלות נדירות-ברורררררר

(לי) שאף אחד מהצוות לא יכול לאבחן או לטפל בחיי היום היום.אולי לא הייתי ברורה.יצאתי נעל.. גם לא ציפיתי שיצנררו או יקבעו שנפילה המלווה בפרכוסים עם איבוד זכרון ובעיית ראיה מרחבית יכול להצביע על פעילות יתר של בלוטת התריס או רעלת עצבית. דיברתי על דברים קטנים.. נניח-הם נקלעים לסיטואציה מסויימת..מישהו לידם צונח..תאונה כלשהי..משהו כמו עזרה ראשונה..

יו לורי

הוא התחיל את דרכו כתלמיד לרפואה, אבל עזב באמצע כי המשחק היה יותר מעניין. לפחות עד כמה שאני זוכר. חוץ מזה אבא שלו ז"ל היה רופא.

יוקאס

New member
לימודי רפואה?!

הוא התחיל בלימודי סוציולוגיה או משהו כזה, ואז עבר למשחק. או שאולי הוא למד משהו אחר, ויו גרנט למד סוציולוגיה=אנתרופולוגיה ואני פשוט מתבלבלת ביניהם (איך אפשר שלא?!)... בכל מקרה, הוא לא למד רפואה, אבא שלו היה רופא...

התכנון המקורי שלו היה ללמוד ארכיאולוגיה

אבל הוא באמת התחיל בלימודי סוציולוגיה, ואח"כ עבר לחוג לתיאטרון (בזכות אמה תומפסון, שלימים הייתה הבת זוג שלו. ד"א, יש היום ב-Nrg פרופיל שלה ומצוין שהם היו זוג באותה תקופה).

למעלה