זו אני. תשלימי עם זה.

שם ים

New member
../images/Emo119.gif זו אני. תשלימי עם זה.

היום חלמתי שאת מנסה להרוג אותי. ובמזל הפרידו אותנו. ניסית לחנוק אותי. לא מבינה למה. בסך הכל בזכות השכל שלי, בזכות החוזק הגעת עג הלום, לא? היית פצפונת. את לא רוצה לגלות לי כלום. את מסתתרת, ובכל רגע שצץ לו דכדוך את שולפת מהעין השמאלית את הדמעות. מה, לבכות את יודעת ותו לא? מה עם להילחם? אני הבאתי אותך עד פה, ואל תשכחי שגם במצב יחסית טוב. אל תשכחי את זה. זוכרת מה קרה כשברחנו מהבית אחרי שהוא דפק לך מכות רצח, וצרח עליך, ואח"כ העיר אותך לאכול. זוכרת אח"כ שלא יכולת להסתובב ברחוב, כי פחדת שהוא מאחורייך. ושכל צפצוף של רכב בכביש הפחיד אותך ולא הפסקת להסתובב לאחור מהפחד שזה הוא? בטח שאת זוכרת, הנה אני כבר רואה איך את מקפצת לך עכשיו..רוצה לפרוץ שוב בבכי הדבילי שלך. ומי הרגיל אותך שלא לפחוד? ומי לימד אותך שלא כל מכונית נושאת בחובה סטירה? זה לא שסתם סחבתי אותך על גבי ולקחתי אותך למחוזות בטוחים. ממש לא. אני גם טיפלתי בך..ריפאתי במעט את נישמתך הכואבת. הרגלתי אותך לראות דברים באור חיובי. כשלא היה לנו כסף לשכ"ד אני דאגתי לבקש מחברה שתלווה, ועבדתי קשה על מנת להחזיר, וכשלא היה לנו כסף לאוכל, זוכרת איזה מנות מיוחדות עשינו מחומוס בשימורים וטונה מקופסא? ומי לימד אותך להכין את הארוחות המיוחדות הללו? ולהנות מכל טיפונת אושר שניקרתה בפנינו? אני. זה לא שרק הכוח שלט במעשים שלי. ממש לא. עשיתי הרבה יותר בשבילנו. זוכרת איך היית הולכת עם יידים מחובקות, סגורה שחלילה לא יכנסו לך לנשמה? ומי לימד אותך לבטוח..? אז אני ממש לא מבינה את הכעס שלך כלפיי ואת זה שאת טוענת שאני כלכך קשוחה איתך. אני מנסה לחפש אותך, ורק בדמעות אני מוצאת. כי את ניחבאת. ואת יוצאת רק בתור כעס ושנאה עליי. כשאני רוצה אהבה את כועסת עליי. "תפרגני לעצמך, תאהבי קודם את עצמך" אבל זה לא נוגד. וכבר שנים אני מנסהלומר לך את זה. זה לא נוגד. זוכרת בכיתה א´ שאמרת שאת תצילי את עצמך??? ומי שימש לך את הכלים? מי לקח אותך את כל המסע הארוך הזה? ואיזה מסע זה היה. חתיכת מסע. הגב שלך כואב? לא. את בוחרת לך תיקים..כל מה שאת אוהבת אני קונה. אבל מי סוחב אותם? אז אולי תנסי להשלים איתי כבר? כי דיי, אני לא יכולה לעזור לך וכל הזמן לקבל את הבעיטות הללו..בסוף ישבר לי. מה את אומרת? כן, אני רואה שיש לך מה לומר. הנה העין שלך דומעת. תאמרי. פשוט תאמרי כבר.

../images/Emo39.gif בטח שיש לי מה לומר

אבל אין לי כוח לומר לך את זה. כי תמיד תמצאי תירוצים לסתום לי את הפה. יש סוד. יש סוד. יש סוד.אבל איבדתי אותו בדרך, ואני לא מתכוונת להיזכר בו בשבילך. ניסיתי לחנוק אותך היום מסיבה פשוטה: אני שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך. לא רוצה שאף אחד יכנס לנו לנשמה. לא רוצה לא רוצה לא מגיע לנו. אנחנו ילדות רעות. את אולי לא, כי את מאוד מתחזבת בכולם ואני ילדה רעה. תמיד הייתי ילדה רעה. אני לא היכנתי את השיעורים, ואת ניסית למצוא רחמים מכולם כדי שלא יפגעו בנו. את ניסית לגרום לכולם לאהוב אותך. את כולם ניסית לשחד. ואיך???כל מיני טובות קטנות. לשכנה שפכת את הזבל ותלית כביסה כדי שהיא תציע לך אוכל טעים יותר משל הפוסטמה. לכולם התחנפת. לכולם. לא רוצה להשלים איתך. רציתי אתמול היום כבר לא. כי את מעוררת בי כעס כעס כעס. ואני שונאת אותך. אז היית חזקה ושמרת עליי. והכנת לי אוכל טעים. אז מה. אז עכשיו אני צריכה להתרפס בפנייך??? יופי שהיית חזקה. כאילו שלך זה לא הועיל. ומה את מתאהבת בכל מטומטם שמראה לך קצת חיבה??? מה אין לך שכל? פתאום השכל הכלכך מפורסם שלך הולך לעזזאל? איפה השכל כשצריך אותו. רק מתקשרים אלייך ואת בונה מגדלים. כל הזמן מגדלים על מגדלים על מגדלים, שבסוף מתרסקים לך בפרצוף של המציאות. אז הלכת את כל הדרך. אז מה וסחבת את התיקים שאני בחרתי, אז מה. יופי לך. אבל שכחת אותי. כן מה את בוהה בי פתאום. שכחת אותי. אל תנסי עכשיו לייפיף את הדברים, שכחת אותי. פתאום את מתחילה להרים גבה. לא אני לא ינסה לזכור א הסוד. לא רוצה למה? כדי שתרוצי ותספרי לכולם, כדי שירחמו עלייך??? אני סבלתי אז, ועכשיו את מנסה לפצות אותי. לא אזכר לא לא לא. הכל אצלך צריך להיות בסדר, רק שיאהבו אותך. אבל אמרתי לך את זה אז. אל תנסי לגרום לאחרים לאהוב אותך..פשוט תאהבי את עצמך, כי אחרת תיפגעי כמו תמיד, ומי חוטף את כל המכות ללב, הא??? אני. אני זו שפורקת עבורך את הכאב, כדי שחלילה לא ישאר בבטן. אז אל תשוויצי בכוח שלך, כי הרגש שלי הוא לא פחות חשוב. ולא, לא מגיע לך לאהוב, כי את מוכרת אותנו. כן מוכרת. מה את מתייפיפת? את מוחקת אותי לגמרי, משוויצה בכוח, ושוכחת אותי את הרגש היקר שלך בצד, יש לי המון מה לומר לך. המון המון המון. אבל חכי, אני עוד יפיל את זה עלייך ככה כשתיהי לא מוכנה. ככה פתאום. ואז כולם יידעו כולם ידעו. באשר תלכי אלך..וזה לא איום..כפי שאת יודעת כבר. ועוד נראה מי פה החזקה.

למעלה