חוויה משפחתית

../images/Emo119.gifחוויה משפחתית../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כך אני יכולה להגדיר את הלילה של שישי.....
יום שישי בשש הכנתי ארוחת ערב ורגע לפני שיצאנו מהבית, שלושת הבנות שלנו ביקשו להצטרף. כן... הן מכירות את רוב השירים כמעט בעל-פה.... יש להן אמא ש"חולה" על הדורבנים.... כנראה שהשתרש גם בהן....(כל מה שרצית.. חשבתי לעצמי....)
איך יכולנו לסרב
לקחנו את הדיסק לדרך.... ידעתי, זה לא הולך להיות עוד לילהרגיל..... זו תהיה חוויה ענקית
היינו אמא דורבנית, אבא דורבן, דורבנית בכורה (11.5), דורבנית אמצעית (10) ודורבנית זקונים (7)... כולנו יחד יצאנו לרקוד. הערב התחיל בישיבה על הבר, משקה לכל אחד/ת.... לחימום האווירה.. "התחלה חדשהשל הערב... בשלב מסויים נפתחו הדלתות ואור כחול הזמין אותנו להיכנס פנימה..... תפסנו עמדות... הבנות כל כך התרגשו.... (אמא שלהן היתה כבר פעם אחת בהופעה הקודמת בצוללת)... לגבי ההופעה.... נו טוב... אין מילים
(מגניבה, מטריפה, מחשמלת, מקפיצה, מרקידה, בקיצור..... אחלה בחלה
אחרי ההופעה, לא בא לי לשמוע כלום מלבד שוב ושוב את הדיסק האחרון...... יודעת שזה לא יעבור בקרוב... גם לא בעוד שבוע|.....
זה המקום להודות למיכל ולדורבנים עצמם (אם הם מגיעים לכאן.....), על תשומת הלב והיחס החמים לבנותי (ואלי..)... תודה

קודם כל, ח"ח על הכינוי! ../images/Emo140.gif

איזה אמא מגניבה, אני בטוחה שהבנות שלך יצאו מההופעה בהיי ענק.

AmiTutiT14

New member
חחחח ילדים סטלנים...

כבר בגיל כזה יושבים על הבאר.... צפוי להם עתיד מתוק.

RTur

New member
איזה חינוך - לתפארת מדינת ישראל..

כבר מגיל כזה לחשוף אותם לדורבנים? שאפו! יצאת אמא העעעששרר!

למעלה