ינשופי לילה סוגרים שבוע

דקל69

New member
בופי, אתה גנב אלגנטי, תמיד תופס את המקום

הראשון אבל עושה את זה בחן ומפצה על כך באייקונים משעשעים. אני הסגנית, רק ללא החומרים והתוספות

בוףברכה

New member
העיקר...את..מביאה איתך...את..ה...תוכן..

מלל...,..
...וכו'.
..וכו'.
.וכו'..
.
.... ......ו
וכו'.
..וכו'.
.וכו'...
...
...

ela501

New member
לילוש! גב וקרן מתחזקים בסקר של וואלה סלבס פיי

פייסבוק קרן וגב 52% איתן ודניאל 29% אורטל סולימן 17% ליהי רום 2%

webguy

New member
הכל מכור העריכה של ערוץ 10 דומננטית בדעת הקהל

didush100

New member
הלוואי אמן שקרן תזכה

רק לראות את הפרצופים של המעפנים האלו כשהיא זוכה שווה את הכל

ela501

New member
היא תזכה בטוח לשמחת העם! כאן יגידו שהכל מכור

דידוש אני את ו24 היינו הראשונות שאהבנו אותה וזיהנו את הפוטנציאל, למרות השינאה הכוללת והגידופים שהיו פה .שאפו לנו!

didush100

New member
את טועה בגדול מהיום ה-1 אני בעד קרן וליהיא

בהתחלה אהבתי את אתי אבל אחרי שהבנתי כמה היא מטורללת שיניתי את דעתי

24שעות1

New member
הפוטנציאל שבה זהר החוצה איך אפשר לא לראות

את התבונה שבה - שמה את כולם בכיס את הנתינה שבה את האיטלגנציה הרגשית ברמה גבוהה את השיחות וניתוחי מצבים מדוייקים שנתנה לכל מיני סיטואציות בבית וכולה בת 25 הילדה הזו תקבל במיידית תוכנית טלויזיה ובטוח היא וגב יקבלו ים של הצעות לפרסומות -

poseidon111

Active member
הפרסומת הראשונה תהיה"איך למצא גבר יומיים

אחרי שהאחרון זרק אותך" הפרסומת השנייה תהייה" איך לגרום לשכניך לחשוב שאתה אוהב את זוגתך כשבעצם אתה מת להעיף אותה לכל הרוחות". יש עוד רעיונות.לכל אחד מהם בנפרד.רוצה לשמוע?

poseidon111

Active member
היא תעשה פרסומת עם הכותרת"איך לגרום לגבר שלך

לקבל בהבנה את הנאדים והגרפסים שלךבארוחה רומנטית". הוא יעשה את"איך מבט מטומטם בעיניים יכול לגרום לבחורה לחשוב שאתה מסתורי ושרמנטי". הוא גם יכול לעשות את "גב פשטי מלמד מנסיונו-50 דרכים להעיף בחורה מהמיטה שלך". יכולה להיות להם אחלה של קריירה.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתה אותי עם מבט מטומטם

אין,כל כך מדוייק ואני עוד הייתי מהמסבירות פנים פה בפורום כשהוא נכנס ................

Rach31

New member
מעניין איזו פרסומת דניאל תעשה?!?

אולי פרסומת לעילגות או לפסיכומטרי שמלמד איך להיכשל בבחינה "אבאשלי סידר לי עבודה מגניבה ואני עושה מלא כסף וטסה מלאן תלפים וקונה בכיכר המדינה ומתה על בחורים בלונדיניים שהולכים איתי מרחמים כי נשברה לי האצבע ובגלל שהם אוהבים לידם בחורות עילגות שלא יודעות מה זה מונוגמיה ושגם לא אכפת להן שהחבר שלהן שכב עם אחרות מתוך אילוצים"

למעלה