מועדון לילה-המיטב

../images/Emo119.gif מועדון לילה-המיטב ../images/Emo119.gif

היום תשודר תכנית לקט של מועדון לילה. כל מי שפספס את אחת התכניות או רוצה לראות שוב מוזמן
התכנית תשודר אחרי כוכב נולד בשעה 22:05 כל מה שקשור לתכנית-שרשרו לפה
צפייה מהנה

moton

New member
גם מחר תשודר תוכנית לקט...

אז אין צורך לפתוח עוד שרשור... לדעתי הייתה תוכנית טובה, הם קיבצו אחלה קטעים... בכלל כל הקטעים שארז ומיה בוכים מצחוק הורגים אותי כל פעם מחדש!

גמני נקרעתי ממנווווווו../images/Emo6.gif

אמאאאאאאאאא הוא באמת דפוקקקק
וגם אישתו סתומה .. חחח "אורי: אני ממליץ לכם לראות קצת בני אדם"
אמממממאאאאאאאאאא קרע אותיייייי "ורד: אני ממליצה על טיול אלון: איזה טיול ורד: טיול בטבע אלון: אני מאוד אוהב טיולים" <נראה לי שככה זה היה> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שני סתומים באמא שליי

היה איתם עוד משהו מצחיק ../images/Emo6.gif

אשתו: "ליד יער בן שמן יש את פארק הקופים" אלון: "יש שם הרבה קופים"
גם בכלל איך שהם מקריאים מהפרומטר כמו שני פסלים וכמו מיכל אמדורסקי

randu

New member
שנייה!

לא ראיתי היום ת'תוכנית,אבל ראיתי את כל שאר התוכניות, זה אומר שלא הפסדתי כלום,נכון?! **זהירות
-דיסלקט לפנייכם!
**

תגובה ושאלה

1. אין היום מועדון לילה. למה? 2.הצחוק כוסית של דן חלוץ היה קורעעעעעעעעעעעעעעעע ברמות! ואלון מזרחי ואשתו,זה הדבר הכי מצחיק שיכול להיות!!! הקטע על פארק הקופים,שאז הוא אמר "יש שם הרבה מאוד קופים".. חח... הוא פשוט טיפש,והוא לא יודע אנגלית. כמו שאז הוא אמר לאיש האנגלי/אמריקני או מה שזה לא יהיה,או עלק לכבד אותך בחתימה שלי.. פחח.. אני מתערבת אתכם שהוא רק אותה מיד אחרי התוכנית לפח

moton

New member
אבל בתוכנית, אם שמת לב

בפתיח במקום "עם ארז טל" היה כתוב "המיטב 1" אז מתישהו הם ידחפו לנו "המיטב 2" לא?

שמתי לב ../images/Emo3.gif

אבל המיטב 2 לא חייב להיות ברצף אלא גם יכול להיות בעוד 20 תכניות...

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif,כנראה שכן! **מתערב**../images/Emo9.gif

אני כמעט בטוחה שיהיה עוד מיטב כי

התקשרו אליי בגלל שהזמנתי להיות קהל אז הם אמרו שעוד שבועיים יהיה צילומים ואז אני יבוא אז כנראה שגם בשבוע הבא יהיה

למעלה