ערב טוב

Rebeccan

New member
../images/Emo119.gif ערב טוב

זהו
תם ונשלם פרק בחיי
סיימתי את עבודתי אי שם, היו רגעים שמחים והיה הרבה קושי בשנה האחרונה. אז קצת עצוב - כי צריך למצוא עבודה חדשה הרבה שמח - לא צריך יותר לראות מגעילים ומכוערים והחברים הטובים קבלו מתנת פרידה מתוקה צנצנת קטנה עם התכולה הזו הדפסתי מדבקות חמודות עם ציור אפרסק (את הצנצנת הקטנה יותר לא צילמתי כי לא הספקתי) אמרו שהטעם משהו משהו ... קנמוני טעים
רוצים מתכון
פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
תוכי ../images/Emo24.gif X 2 וגם למאקי ../images/Emo124.gif

בשבילך .. אמרתי .. רק תגידי אופו, ואביא לך מתכון לריבת אפרסקים, עם מעט ענבים, בטעם קנמון 1.5 קילו אפרסקים - טרי מהשוק
2 לימונים (קבלתי במתנה מכפר תבור) 3 מקלות קנמון (קבלתי במתנה בחנות תבל תבלינים - כי קניתי הרבה צנצנות וגם אמרתי לבעל החנות שצריך לשדרג אותו לחנויות של הפורום
) 900 גרם סוכר (בערך, לא מדדתי) 1/2 כוס מים את האפרסקים - חותכים לפלחים - בערך 4-6 פלחים לכל אחד מפזרים את הסוכר על האפרסקים המפולחים לשפוך מעל 1/2 כוס מים (חושבת שאפשר היה במקום - לסחוט לימון אחד מעל הסוכר) לימונים - פרוסות, עם הכל - סחטתי בידיים את הפרוסות על הסוכר והוספתי את העיגולים הכנסתי פנימה כמה מקלות קנמון - בתור תבלין אגב - גרעיני הלימון חשובים - הם תורמים פקטין שעוזר לגיבוש הריבה, והם צפים מעל הריבה עם הבישול, אז לא לדאוג. אם מפריע אפשר להכניס את הגרעינים של הלימון (או תפוח) לתוך שקיק בד ולבשל, ולהוציא אח"כ בישול - להבה גבוהה, לערבב כל כמה דקות, לסלק את הקצף מעל הריבה עד לצמצום של רבע מהתערובת + בדיקה על צלחת שישבה במקפיא כמה דקות. מוזגים כף מהריבה לצלחת, חוצים באמצע באצבע - אם הריבה נפרדת היא מוכנה ואם הריבה על הצלחת חוזרת לצורתה - להמשיך לבשל. להכין צנצנות מעוקרות - מרתיחים מים בקומקום, מניחים בסיר. אני שוטפת הצנצנות - מניחה במים הרותחים גם את המכסה. מסננת את המים הרותחים - ממלאה בריבה המוכנה, סוגרת והופכת את הצנצנת לתוך המים הרותחים. לצנצנות הגדולות הוספתי את מקלות הקנמון יחד עם הריבה. החברים כאמור כבר אכלו ואמרו "טעם קנמוני משהו, טעים מאוד מאוד" ואחת אפילו אמרה: "נו, יש לך מקור פרנסה" (זה כי הכנתי את המדבקות במדפסת אצלה בחדר - רק שם יש צבעונית
) נו ... מתי להגיע לבקר את המתנחל/ת
פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
איך שכחתי ... ענבים

רציתי שמי שיקבל צנצנת יראה בה חוץ מהאפרסק (צבע משגע) גם כמה ענבים אז זרקתי לתוך הסיר כמה ענבים - בערך אשכול קטן (כוס ענבים אולי פחות) פעם הבאה אכין אולי ריבת ענבים ... עושה לי חשק צריכה רק למצוא מקום לקנות הרבה צנצנות קטנות ונחמדות במחיר סביר פרינצסה
בגן הפרחים

תוכי

New member
יש משלוחה לפ"ת../images/Emo35.gif ../images/Emo140.gif

הלוואי וכבר הלילה יהיה שינוי אני מותשת אין לי כוח תיכף פורשת לישון וכל הכבוד לך על ההשקעה

טליW

New member
יפיפה ומקסים../images/Emo45.gif

רעיון מקסים למתנה מתוקה. כל הכפוד...! שתהיה המון הצלחה בפרק הבא. טייק איט איזי.

אחשל

New member
אחותי יקירתי ../images/Emo24.gif

הקלישאה אומרת שכל סוף הוא התחלה חדשה
, מכיוון שתם ונשלם פרק שלא אהבת במיוחד נאחל לך שהפרקים הבאים יהיו מהנים ומספקים הרבה יותר, וכמובן - טעימים יותר
...

Rebeccan

New member
../images/Emo24.gif

תודה אחי געגעתי אליך ... מה נשמע
פרינצסה
בגן הפרחים

אחשל

New member
קורס מהשבוע הזה ../images/Emo178.gif

ימי עבודה לחוצים וארוכים, קצב רצחני- מפעיל שלושה סניפים נוספים בפרוייקט שלי
... לא נורא, עוד שמונה ימים למנאייק... לונדון לא מחכה לי, אבל הולנד כן
...

Rebeccan

New member
הולנד ../images/Emo35.gif

יו, כייף לך אפשר להכין ת'רשימה
פרינצסה
בגן הפרחים

אחשל

New member
../images/Emo6.gif

ודאי גם ודאי.... הרשימה טרם נפתחה, את מוזמנת להיות ראשונה

פל

New member
בוקר טוב. הרבה הצלחה

בכל מקום עבודה שתמצאי. ויש עוד קלישאה - משנה מקום משנה מזל..

למעלה